FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel mi moze neko reci na kojoj poziciji je trenutno Amar u klubu posto klub pravi dugove samo kad je Amar tu 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
U upravi ne smije sjediti niko ko ne donosi pare, eventualno jedna maksimalno dvije osobe koje imaju veze u politici i bankarskom sektoru, a svi ostali moraju donositi novac, uključujući i predsjednika kluba.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Da, da, a znamo zašto smetaju...irfo je napisao/la: ↑19 apr 2025, 09:06I sad bi se jos tjerali ovi rijetki iz uprave sto donesu paremavi je napisao/la: ↑19 apr 2025, 09:03Suma sumarium, bacanje prašine u oči pričama o finanisijskoj stabilizaciji, otplati dugova...
Doduše, tu šuplju mogu popusiti oni koji nisu iz Sarajeva, u i oko kluba, neke stvari je lahko saznati, mali je ovo grad, a i ne treba biti previše inteligentan da bi se na osnovu poteza ljudi iz uprave dalo naslutiti kuda plovi ovaj brod.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Može li danas makar i čajnoslu?
- dubioza144
- Kontakt:
I onako sve dobijamo cajnoslu sto ne bi i danas
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Preskupa ekipa a puna polovnjaka koji ništa ne doprinose. Da imamo 80 ako ne budemo igrali evropu popišaj ih. Bez evrope i prodaje jednog igrača za dobre pare mi smo tropa.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑19 apr 2025, 06:14Sve su svemu, ova "ekipa" je skupa a kurtzu ne valja.
Bajke o 50 bodova možemo okačiti mačku o rep jer mi ako ne izađemo u Europu, realne šanse su da nećemo, možemo komotno humanitarni broj opet aktivirat.
Brko iz druge galaksije!
Pokazuje rast duga i nismo uložili nego smo se zadužili velika je razlika.
Brko iz druge galaksije!
Žale se svi kako nemamo prihoda kako su se smanjili a tjerali bi ove što namaknu pare i donesu 200 milja u klun. Ja se ne sjekiram Mehmedagić će sve ovo što bude falilo namiriti od sebe.
Brko iz druge galaksije!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Tako je.1921boy je napisao/la: ↑19 apr 2025, 10:01Preskupa ekipa a puna polovnjaka koji ništa ne doprinose. Da imamo 80 ako ne budemo igrali evropu popišaj ih. Bez evrope i prodaje jednog igrača za dobre pare mi smo tropa.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑19 apr 2025, 06:14Sve su svemu, ova "ekipa" je skupa a kurtzu ne valja.
Bajke o 50 bodova možemo okačiti mačku o rep jer mi ako ne izađemo u Europu, realne šanse su da nećemo, možemo komotno humanitarni broj opet aktivirat.
To je jasno i najvećem klasičnom primjeru nečega.
Ovo stanje paše taldžijama, menadžerima i naravno profesionalnim lelemudima koji sebe nazivaju fudbalerima.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Ja ovdje vidim Firmu Zeljo a ne fudbalski klub jer samo se pise o ovim onim finansije odbori i ostali ku… palci.O fudbalu i igracima se i nema sta pricat jer sve je vec davno ispricano.
Rast duga nije problem ako se uradio planski, odnosno ako je jasna konstrukcija otplate.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
To bi imalo smisla da kod nas ima plana.
A po meni bi bio dobar plan da su rekli pravimo tim za europe i nadamo se prolasku barem prvog kola i prodaje 1-2 igraca i da sa tim parama koliko toliko pokrijemo dug.
Al po ovom svemu sto imamo,dosta igraca cemo prekrizit onda pred europu dolaze opet neki novi a pri tome ni ove koje cemo zadrzati ne izgledaju bajno po pitanju igre i ne mozemo biti sigurni da cemo izbaciti u prvom kolu neke ekipe sa Malte itd.. a nama ta europa i prolazak 1 pretkola puno znace,a pri tome ni europa nam nije 100% sigurna.
Imamo ovih 7-8 kola nadam se da ce vecina popraviti formu barem za 30%,pa da se imamo cemu nadat u europi ako se plasiramo.
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Nadam se da danas možemo do bodova u Mostaru,Zrinjski ima dosta problema u odbrani,fali im 4 od 5 defanzivaca koje imaju.Generalno slabo protiv njih prolazimo,nadam se samo da nećemo opet sami sebe pobijediti,greškama svojih igrača.
Haha godina prije plus 1,5M, sada -1,8M, pa jbm vam kosti
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Zato sam im ja neprijatelj kluba broj 1
Kakav ba plus? U taj plus su uračunate pare od Amira koje su trebale doći, dotad nikad nisu došle, jedna rata možda a u tom “plusu” su i pare koje su trebale ići na kamate a koje nam je porezna otpisala. Nikakvog tu plusa nema.
Brko iz druge galaksije!
izvinjavam se na sirenju dezinformacija da nam je obecan kup, info je dosla od naseg igraca, da li se sta izjalovilo u medjuvremenu nikad necemo saznat, nebitno, od mene vise nema "provjerenih" informacija 
FKŽ !
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Cak i taj plus 1.5M ima pozadinu.
U prihode su tad uracunati novci koje je vlada ko vec uplatio, za otpis onih kamata. U sustini smo i tad posloval u plusu ali ne tolikom.
Ovaj izvjestaj se odnosi od 1.1.2024-31.12.2024.
Tu ulaze Bruno Akrapovic i SS, Adonis Bilal, raskidi sa ovim igracima koje je doveo "plus 1.5M", prosli zimski i ovaj ljetni rok.
Pravi se racun bez pokrica. Tek ce doci na naplatu pozajmice Stena, nerad strucnog staba i ovog UO. I sad se tjeraju ljudi koji donose pare, a ovi koji trose su prijatelji kluba.. pa ljudi hladno potpisase brazilce kazu igraju za 3000 (5000 sa dopronosima) x 2 na 24 mjeseca hladno 240.000km u roku dvije godine.
Sporan je Joldic, Stilic, Svraka, dio UO zato sto eto igrali su kod Amara.
I tome sam trebao aplaudirati?
-
zeljovolimte
- Kontakt:
3 igraca su upitanju, kad odu iz Želje...
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, knoa, sakahuligana i 44 gosta.