pogodi frajer za sva tri igraca a
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:35Ja nisam bio upucen u igre malog niti znao puno o njemu,po Pantelijinom pricom mislim mozda grijesim,dobio sam bio utisak da je to neka taraba od igraca,klosar koji nije odgojen kad ono sve suprotno,Panto je uvijek imao nos za igrace,vidi se da je radio u doba Sabrine.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Široki ako danas izgubi u Konjicu je u velikom belaju,imaju gadan raspored i opstanak bi mogao biti upitan što bi nam dodatno olakšalo borbu za kup
Decko je ostavljao srce na terenu, decko voli i klub i grad, decko uclani cijelu porodicu u klub...vedranbadjun je napisao/la: ↑18 apr 2025, 01:19Jeste dosadni sa Vladanom. Divite se liku koji objektivno ne voli BiH i samo je čekao da dobije poziv Srbije. Drage Sarajlije, malo samopoštovanja, makar to.
To sto ne zeli da igra za vicinu prciju me ne zanima !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kad se sjetim ubjedzivanja da je Alajmovic bolji od Mujkica...
Jedan ponajbolji igrac Sarajeva u ovoj polusezoni, drugi klupa u Buducnost Banovici.
Jedan ponajbolji igrac Sarajeva u ovoj polusezoni, drugi klupa u Buducnost Banovici.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ako Bog da!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
"Vicina prcija" ti je reprezentacija jedine domovine, doduše možda kao i Vladan imaš rezervnu.NazorUso je napisao/la: ↑19 apr 2025, 09:50Decko je ostavljao srce na terenu, decko voli i klub i grad, decko uclani cijelu porodicu u klub...vedranbadjun je napisao/la: ↑18 apr 2025, 01:19Jeste dosadni sa Vladanom. Divite se liku koji objektivno ne voli BiH i samo je čekao da dobije poziv Srbije. Drage Sarajlije, malo samopoštovanja, makar to.
bošnjanin
-
- Kontakt:
Ubjeđivao je i Napoleon da je meni Đurickovic trebu pokupio kad sam rekao da je Mujkic bolji od njeg, pa su mi ljudi govorili da serem kad sam rekao da treba u prvih 11. Etc etc pa nikom ništa.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Odavno nisam opuštenije neku našu utakmicu čekao kako god završilo samo nek prođe bez povreda to nam sad najmanje treba jer će nas masakrirati od prve minute, cazinski ljepotan i njegova "S" svita ako mu šta promakne će biti na vrhuncu zadatka
Pripremiti se lagano za utakmice sa Slobodom i željkanom i polako kroz KUP privesti prvenstvo kraju.
Još jednom hvala igračima istručnom štabu na prošloj pobjedi koja je ravna nekom trofeju, danas opušteno i sretno.
Još jednom hvala igračima istručnom štabu na prošloj pobjedi koja je ravna nekom trofeju, danas opušteno i sretno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kako bi slatko bilo da ih i pored kriminalnog suđenja mlatnemo večeras i udaljimo ih od titule.
-
- Kontakt:
Dali su nam solidno sudjenje i dugo se spremali za lakrdiju u BL,sad bi namjerno zapeo jer ce ond alakrdija biti do sad najveca,neka se barem narod smije i vidi,zapet i odigrat prljavo i bezobrazno.AVNOJ je napisao/la: ↑19 apr 2025, 12:48Odavno nisam opuštenije neku našu utakmicu čekao kako god završilo samo nek prođe bez povreda to nam sad najmanje treba jer će nas masakrirati od prve minute, cazinski ljepotan i njegova "S" svita ako mu šta promakne će biti na vrhuncu zadatkaPripremiti se lagano za utakmice sa Slobodom i željkanom i polako kroz KUP privesti prvenstvo kraju.
Danas samo bez povreda i kartona
Večeras u Banja Luku stižu delegacije UEFA i FIFA, a jedini fokus će biti na suđenju glavnog arbitra Mirze Kazlagića. Navedene institucije su "očarane" sa kakvom lakoćom je Irfan Peljto sudio jednu od najzahtjevnijih utakmica ove sezone u Ligi prvaka te su mišljenja da naša zemlja ima još sjajnih sudija koji su im potrebni u završnicama velikih takmičenja jer još uvijek nemamo reprezentaciju ili klub koji dolaze do kraja najelitnijih takmičenja. Najveća prilika da se zabilježi dobar nastup sudije je jedan od derbi susreta našeg prvenstva jer fudbalske institucije vjeruju da je NFSBiH u Banja Luku poslao najbolje što trenutno ima u kadru pored Irfana Peljte.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Večeras hrabro i dati do znanja momcima da ništa nije pod moranje. Samo opušteno, ne reagovati na bilo kakve sudijske lakrdije.
Danas ako i bod uzmemo treba momcima i Zekiću kapu skinuti. A bilo bi lijepo da ih zguzimo i u ligi
Danas ako i bod uzmemo treba momcima i Zekiću kapu skinuti. A bilo bi lijepo da ih zguzimo i u ligi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vrijeme je – Zaslužujemo svoj dom!
Dragi navijači, simpatizeri, bordo porodico,
FK Sarajevo nije samo fudbalski klub. To je simbol otpora, ponosa, borbe i ljubavi. To je priča koja traje od 1946. godine, ispisana srcima generacija koje su disale za bordo boje. Kroz historiju ispunjenu slavom, trofejima, velikim pobjedama i izazovima, jedno je uvijek bilo konstantno – ljubav naroda prema svom klubu.
Ali jedno nam oduvijek fali – naš stadion. Naš dom. Mjesto koje nosi naš identitet, našu historiju, našu emociju. Mjesto gdje ćemo bez kompromisa razvijati svoju viziju, stvarati nove šampione i graditi temelje za budućnost.
Dosta je čekanja. Dosta je snova – vrijeme je za akciju!
Vrijeme je da se ujedinimo. Da svi, bez obzira na razlike, stanemo rame uz rame za bordo svetinju. Svaki dinar, svaki euro, svaka marka – ma koliko mala bila – može biti cigla u temelju našeg doma.
Ne tražimo nemoguće. Tražimo samo srce. A srce bordo navijača je uvijek bilo najveće. Zamislimo tribine ispunjene našim pjesmama, našim grbom, našim bojama. Zamislimo stadion na kojem se više nikad nećemo osjećati kao gosti.
Pozivamo sve – iz Sarajeva, iz Bosne i Hercegovine, iz dijaspore – da postanu dio historije. Da svojim doprinosom, bilo finansijskim, bilo podrškom, pomognu da krenemo u prvi korak ka izgradnji stadiona FK Sarajevo.
Neka ovaj poziv bude iskra koja će zapaliti plamen koji više ništa ne može ugasiti.
Zato… Ustani, bordo armijo! Vrijeme je da zagradimo svoj san!
Jer Sarajevo to zaslužuje. Jer mi to zaslužujemo. Jer naš klub treba svoj dom.
BORDO STADION – IDEMO ZAJEDNO!

Dragi navijači, simpatizeri, bordo porodico,
FK Sarajevo nije samo fudbalski klub. To je simbol otpora, ponosa, borbe i ljubavi. To je priča koja traje od 1946. godine, ispisana srcima generacija koje su disale za bordo boje. Kroz historiju ispunjenu slavom, trofejima, velikim pobjedama i izazovima, jedno je uvijek bilo konstantno – ljubav naroda prema svom klubu.
Ali jedno nam oduvijek fali – naš stadion. Naš dom. Mjesto koje nosi naš identitet, našu historiju, našu emociju. Mjesto gdje ćemo bez kompromisa razvijati svoju viziju, stvarati nove šampione i graditi temelje za budućnost.
Dosta je čekanja. Dosta je snova – vrijeme je za akciju!
Vrijeme je da se ujedinimo. Da svi, bez obzira na razlike, stanemo rame uz rame za bordo svetinju. Svaki dinar, svaki euro, svaka marka – ma koliko mala bila – može biti cigla u temelju našeg doma.
Ne tražimo nemoguće. Tražimo samo srce. A srce bordo navijača je uvijek bilo najveće. Zamislimo tribine ispunjene našim pjesmama, našim grbom, našim bojama. Zamislimo stadion na kojem se više nikad nećemo osjećati kao gosti.
Pozivamo sve – iz Sarajeva, iz Bosne i Hercegovine, iz dijaspore – da postanu dio historije. Da svojim doprinosom, bilo finansijskim, bilo podrškom, pomognu da krenemo u prvi korak ka izgradnji stadiona FK Sarajevo.
Neka ovaj poziv bude iskra koja će zapaliti plamen koji više ništa ne može ugasiti.
Zato… Ustani, bordo armijo! Vrijeme je da zagradimo svoj san!
Jer Sarajevo to zaslužuje. Jer mi to zaslužujemo. Jer naš klub treba svoj dom.
BORDO STADION – IDEMO ZAJEDNO!

Ako ti se zena/djevojka ku.rva s nekim, pijamci do 5 ujutro u kafani, zivi razvratno...neces bit ljut na nju i prestati je voljeti jer je tvoja jedina zena ?!vedranbadjun je napisao/la: ↑19 apr 2025, 10:54"Vicina prcija" ti je reprezentacija jedine domovine, doduše možda kao i Vladan imaš rezervnu.NazorUso je napisao/la: ↑19 apr 2025, 09:50Decko je ostavljao srce na terenu, decko voli i klub i grad, decko uclani cijelu porodicu u klub...vedranbadjun je napisao/la: ↑18 apr 2025, 01:19Jeste dosadni sa Vladanom. Divite se liku koji objektivno ne voli BiH i samo je čekao da dobije poziv Srbije. Drage Sarajlije, malo samopoštovanja, makar to.
Mani me dijasporske price o reprezentaciji jedine domovine !!!
Kakvi su ovo botovi uletili hahaha, ovaj fifu spominje ovaj bordo arenu 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Imamo li kakvog debelo juniora s kockastom glavom
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], johntravolta123, mnon46, muhamedhulk, pitarcenga, propoklopac, skoJaa, soe, UltraNorth, Uvijeknapravojstrani, Varijantas8 i 116 gostiju.