?mamonelafo je napisao/la: ↑19 apr 2025, 18:14Tako je, dobro ti to razumijes.BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 apr 2025, 18:12Kakav bojkot. Ovo je samo dokaz nekvaliteta. Ovo je dokaz na sta je nas klub spao zadnjih godina. Da si sveo klub na takve grane,da mi kad vidimo da igramo sa Zrinjskim,vec smo upisalo poraz. Sto je najgore ne samo u Mostaru.
Ovo je na sramotu svim nasim navijacima,intereanim grupama,IMT eovcima...
Sram vas bilo sve.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Lokomotifa
- Kontakt:
Kao što rekoh, trener i 70% igrača - JOŠ SUTRA.Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 18:16Nakon ovog će Denis vjerovatno biti bivši ali ne smijemo dozvoliti da ostane na tome. Svi koji su nam ovu sramotu donijeli trebaju napustiti klub!
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- mamonelafo
- Kontakt:
Apsolutno. I neće niko napustiti, jer će naravno, logički, pasti sve na Denisa. Tuna, yebemo ti Krpića, Šukija i Bolju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 18:16Nakon ovog će Denis vjerovatno biti bivši ali ne smijemo dozvoliti da ostane na tome. Svi koji su nam ovu sramotu donijeli trebaju napustiti klub!
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 19 apr 2025, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
E svaka vam čast manekeni na ovom poluvremenu. Eto bar ćete po nečemu ostati zapamćeni i upisani u istoriju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bersaga
- Kontakt:
Trebaju biti prazne tribine pa nek igraju majkama svojim.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Ugasio sam na 3:0, kako su bogalji primili jos 2 gola za 3 minuta?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Čega je ovo klasični primjer **** vam amidzišne svima?
Razumijem razočaranost navijača ali ovo nam je najbolja stvar koja se u ovom trenutku mogla desiti. Nocas spaljujemo iluzije. Slovom i brojem ni jednom fudbaleru kojem ističe ugovor ni pod razno se ne smije produžiti makar pristali igrati besplatno. Što se tiće Denisa ako je čovjek sve mu je jasno, inače ga istrpiti do kraja sezone i ni slučajno raskidati na našu štetu. Dakle nema tjeranja ali ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gledaj statistike da nije broja prekrsaja i posjeda SVE bi bile NULE
I treba da budu NULE KAD IMAMO NULE OD IGRACA
I treba da budu NULE KAD IMAMO NULE OD IGRACA
Jeli vrijeme za neki sastanak ispred stadiona a ? ili cemo im opet davati pare,donacije,picke materine a ?
Uprava napolje!
Denise podrška! Svi vide sta se desava!
Denise podrška! Svi vide sta se desava!
- dubioza144
- Kontakt:
Pa sta se zalite zar ste mislili da cemo pobijediti cccc imamo 50 bodova najbolja sezona godinama unazad plus polufinale kupa
Oni ti ga puse Denise

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sta je ovo grob te yebo. Upalim rezultate 1:0, odem se istusirat i provjerim 5:0.
Kakva se to zayebancija desava ?
Kakva se to zayebancija desava ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Poslije ovoga, ne trebaju se vracati u Sarajevo.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Denis treba sam ici , ako je gospodin , fakat sam treba otici
Igracima se zahvaliti , na tribinama do kraja sezone (ovi sto su poceli u Mo)
Igracima se zahvaliti , na tribinama do kraja sezone (ovi sto su poceli u Mo)
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Meni su cudni ljudi koji bi kao sve otjerali sad i igrali s juniorima, pa nije ovo igrica pa da tako stvari funkcionisu (i kao da se to ikad desilo). De malo ohladite.
Trener ne moze biti kriv za individualne greske, treba kriviti igrace. I Pep bi izgubio sa ovakom igrom pojedinaca. Prelosi smo nazad, ako ne dovedemo dva oubiljna beka i stopera opet ces ovako gubiti ma ko bio trener.
Trener ne moze biti kriv za individualne greske, treba kriviti igrace. I Pep bi izgubio sa ovakom igrom pojedinaca. Prelosi smo nazad, ako ne dovedemo dva oubiljna beka i stopera opet ces ovako gubiti ma ko bio trener.
Zadnja izmjena: Blackwargreymon, dana/u 19 apr 2025, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma u drugoj polusezoni mi sve zajedno nemamo 1 poluvrijeme da valja.
Sve mi mirise na neko miniranje u svlacionici sto nam ne bi bio prvi put
Sve mi mirise na neko miniranje u svlacionici sto nam ne bi bio prvi put
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa jest do Denisa je ali ne može ih naučiti pas odigrati najbližem do sebe naši ni to ne znaju. Gnjide.mamonelafo je napisao/la: ↑19 apr 2025, 18:18Apsolutno. I neće niko napustiti, jer će naravno, logički, pasti sve na Denisa. Tuna, yebemo ti Krpića, Šukija i Bolju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 18:16Nakon ovog će Denis vjerovatno biti bivši ali ne smijemo dozvoliti da ostane na tome. Svi koji su nam ovu sramotu donijeli trebaju napustiti klub!
Grupa iznad svakog pojedinca.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Uprava i skupstina do veceras 00:00 nek skontaju kome ce prodati ovaj klub za 0KM i nek nas vise niko od nasih boraca i dobrocinitelja ne spasava molim vas
Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.