FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

galia95
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la galia95 » 19 apr 2025, 18:22

Španski talenat i njemačka disciplina - dobitna kombinacija 👍😎🍺

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 apr 2025, 18:22

SetoKaiba je napisao/la:
19 apr 2025, 17:42
Gdje je Romario krembil? Hoće li nam objasniti kako će se Inter rastaviti na proste faktore?
Evo me ,djes ti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 19 apr 2025, 18:23

Matere se nahebem Sceznom i De Jongari. Frenki bio si i ostao qrcina. Limitirani Rafinja izgara i daje sve od sebe za razliku od tebe panjino.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 apr 2025, 18:25

Romariooo je napisao/la:
19 apr 2025, 18:22
SetoKaiba je napisao/la:
Gdje je Romario krembil? Hoće li nam objasniti kako će se Inter rastaviti na proste faktore?
Evo me ,djes ti
:rol: :tokralju:

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 19 apr 2025, 18:27

Romariooo je napisao/la:
SetoKaiba je napisao/la:
Evo me ,djes ti
Hoće li biti gaženje Intera, zna li se šta?

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 apr 2025, 18:32

Izvukoše se ulaskom Yamala i Olma. Odma i Raphinha proigra.
Presporo se igralo, Yamalu dok dostave loptu dvojica oko njega.

Inače ono zaustavljanje Iniga nad zadnjim igračem Celte jako sumnjivo, hvala sudija :mrgreen:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 19 apr 2025, 18:34

Ma ocaj je ovo,2 napadaca u 3 dana zabijaju hetrick.Ovo ako se nastavi protiv Intera raskucat ce nas obe utakmice.
Ovo su kljucni momenti sezone,ili uzimas titule ili si choke 0.Ne znam sta da mislim o igri a posebno o pojedinim igracima.Ako Flick uzme 2/3 trofeja sa ovom ekipom,kapa do poda.Kao sto sam ranije rekao od ovog lijevog bocnog u Juventil F ima boljih igraca,frajer ne djeluje kao fudbaler.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 apr 2025, 18:35

SetoKaiba je napisao/la:
19 apr 2025, 18:27
Romariooo je napisao/la:
SetoKaiba je napisao/la:
Evo me ,djes ti
Hoće li biti gaženje Intera, zna li se šta?
Jakako,posle ove i ovakve pobjede jos zesce gazenje ce da bude
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 apr 2025, 18:35

Rajaz je napisao/la:
19 apr 2025, 18:32
Izvukoše se ulaskom Yamala i Olma. Odma i Raphinha proigra.
Presporo se igralo, Yamalu dok dostave loptu dvojica oko njega.

Inače ono zaustavljanje Iniga nad zadnjim igračem Celte jako sumnjivo, hvala sudija :mrgreen:
Nevjerovatno kako igra, a došao kao back up i da uleti ponekad. Ono je bilo baš na iskustvo, dovoljno da omete igrača, a da ne bude faul. Ili da ga sudija ne svira.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 19 apr 2025, 18:44

Uhhhh, dobro je, pobjeda, 3 boda, idemo dalje, korak po korak.
Ovakve pobjede pune igračima baterije i samopouzdanje.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 apr 2025, 18:45

Rajaz je napisao/la:
19 apr 2025, 18:32
Da je pao bio bi crveni za Iniga. Ispao je naivan lik, nisam upratio koji je igrač Celte, ne znam jel ikad u historiji fudbala sudija svirao ono bez pada.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 apr 2025, 18:45

JoeBleck je napisao/la:
19 apr 2025, 18:34
Ma ocaj je ovo,2 napadaca u 3 dana zabijaju hetrick.Ovo ako se nastavi protiv Intera raskucat ce nas obe utakmice.
Ovo su kljucni momenti sezone,ili uzimas titule ili si choke 0.Ne znam sta da mislim o igri a posebno o pojedinim igracima.Ako Flick uzme 2/3 trofeja sa ovom ekipom,kapa do poda.Kao sto sam ranije rekao od ovog lijevog bocnog u Juventil F ima boljih igraca,frajer ne djeluje kao fudbaler.
Kakav je De Jong bio?

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 19 apr 2025, 19:23

Utakmica za srcani dobiti iako sam pratio rezultat preko livescore.com....Koliko sam samo puta kliknu refresh u vremenu kad je dosudjen penal pa do izvodjenja istog... Svaka cast mocima na preokretu za kojeg niko nije vjerovao da je moguc nakon sto je Celta povela 1:3...

Ocigledno da je Barcelona u slicnoj krizi kao sto je bila u ranijem dijelu sezone kad je izgubila 2 domace utakmice u nizu... Srecom tokom ove krize rezultat ne pati. (remijem protiv Betisa smo povecali na +4, porazom od Dortmunda smo prosli dalje, i danas kad smo gubili 1:3 uspjeli smo na kraju osvojiti 3 boda). E sad je vrijeme da se opet uozbilje, poprave greske i nadam se privedu sezonu kraju sto je bolje moguce...

Za trenutno stanje pase ona izreka: "tako blizu a tako daleko"...

a)Sanse u kupu su 50/50. Ovo je jedini trofej za koji Real ima sansu svojim rukama... Sami o sebi zavise i vreovatno ce biti vise nabrijani nego mi u finalu...
b) LP, Sve ekipe imaju istu sansu za osvajanje i nema favorita ni u jednoj utakmici, tko god osvoji osvojit ce zasluzeno
c) LaLiga, eh ostalo je jos 6 utakmica do kraja. imamo +4 boda, igramo kod kuce protiv RM, imamo najlakse gostovanje koje smo mogli pozeljeti kod Valladolida... Raspored ovaj put je stvarno na nasoj strani... Iskreno ako ne iskoriste ovu priliku i ne osvoje La Ligu ove sezone onda stvarno ne zasluzuju ni jedan drugi trofej,

Cestitam im na danasnjoj pobjedi i sretno u sljedecim utakmicama... Visca El Barca!!!

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 19 apr 2025, 19:35

Primera mora biti prioritet i moram reci da je sreća što se igra s Interom koji se krvi kao i mi u ligi. Arsenal i PSG su komotniji i odmorniji.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 19 apr 2025, 19:40

Bom da je onaj napadac iz Celte bio malo mudriji,iskusniji,bezobrazniji,ne znam ni kako da ga nazovem, Inigo bi isao na hladjenje,a Real sutra imao priliku za minus 1,2. Ali nek je i nas malo Bog pogledao,kralo nas je kad god je moglo.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 19 apr 2025, 19:45

Hebo ovo ba.
Što meni ovo treba? Izgubio sam živce danas, ne treba meni, ovo njihovo 1-3, 2-4, 0-2 sranje.

Sve ok, Celta je nezgodna, ubi la liga sa rasporedom, tempo je ubitačan, ali šta su očekivali u aprilu? Deset dana pauze između tekmi, a igra se na tri fronta. Moraju biti 10000000% fokusirani, jer svi drugi dolaze nafurani i odmorni.
Martin jeste kanta, ali ne dirajte Martina. Koga bi vi kad nema Baldea? Kritikovati treba ove koji zarađuju najviše i od kojih se očekuje najviše.
Ako je Lewa povrijeđen, vidjećete kako je bez njega. Isto kao bez Baldea.
Idemo dalje. Još šest.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 apr 2025, 21:11

Samo oposteno, ovi turbulencije su posljedica gustog tempa umora i zasicenja, al i protiv dortminda i celte iako smo primili po tri komada nista nismo izgubili sve ide po planu, jedino cemo valjda dobiti na ozboljnosti da se niko ne potcjenjuje

Prava slika ekipe je ono kad su usli lamin i olmo i kad su odlucili da igraju i napadaju i to ce biti ta igra i protiv reala i intera, ovo su bile kalkulacije kojih nece biti kad budu jake utakmice

Sad je velik pritisak na realu,opasni bilbao bi im sutra vrlo lako mogo otkinuti bodove,nadamo se tome i tako bi prica u ligi bila skoro i definitivno zavsena i moglo bi se onda odmarati igraci glavni za ligu prvaka.

Leva ako je povrijedjen jeste hendikep al ne veliki,feran je mislim sad dosta korisniji igrac za ekipu. Olmo je i danas pokazao koliko moze bitan,prakticno je svojim ulaskom i golom i izborenim penalom okrenuo utalmicu i trebo bi biti starter protiv reala i intera
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 19 apr 2025, 22:35

Nadam se da bi Fati mogao dobiti koju priliku u izostanku Lewandowskog.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 20 apr 2025, 00:50

Mi ko da imamo fetiš, da nam protivnicki napadaci uvale hettrick.
Samo ove sezone Pavlidis, Guirassy i evo Iglesias. Ruku na srce prosjecni napadaci za ovaj nivo, ali takvi smo ti mi.
Ovo danas je bila luda sreca. Ali se osjeti pad igre i to je ono sto me brine.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 apr 2025, 04:16

Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 22:05
Biscione je napisao/la:
17 apr 2025, 17:20
Romariooo je napisao/la:
17 apr 2025, 00:20
Ta ce Inter , manite mi tih žabara budite ozbiljni ,

pomest cemo ih ko i borusijju jos u prvoj utakmici,nasa je ekipa dosta brza,tehnicki potkovanija , nece oni prezivjeti kanonadu nasih napada i stradat ce jos u prvom poluvremenu prve utakmice ,sabit cemo ih u 16 metara i nece preci centra zapamtite,jedino ij mkze spasiti nema nasa revija promasaja

Mogu oni taktizirati do sutra, bajern igra slican stil ko barca,samo sto ovaj bajern to radi triput slabije, i opet je veceras inter visio i imali su i srece sa dva gola iz kornera

Bitno za nas je da svi budu spremni,balde da se vrati jer je strahovito brz i da sprecava kontre, olmo ce tu biti jako bitan jer taj trio de jong,olmo i pedri ce interu sakrit loptu i stalno ce se neko ubacivati naprijed i u malom prostoru se snalaziti i razbiti bunker

Ne bi da pretjerujem,al ova barca je za klasu potentnija i jaca ekipa od intera i ovi sto pisu sanse 50 50 neka se ne iznenade ako raspemo intera i nakantamo ga momacki. Flik ne kalkulise,nije to guardiola da filozofira i da zbog te filozofije ispadamo glupo ko onomad od intera, flik ce postavit ekipu napadacku i napasti od prve minute, a spora interova ekipa kad krene kanonada napada i golova nece znati sta ih je snaslo

To sto se inter zna takticki braniti sve pada u vodu kad te napada ekipa koja ima lamina i rafinju po krilima koji su prodorni, a kroz sredinu se ubacuju pedri i olmo koji takodje driblaju, imaju brutalne pasove za izbaciti odbranu, i koji napadaju odma ko ose u visokom presingu

Mi imamo jednostavno veliku srecu ove sezone sa zrijebom, i arsenal i pariz su za klasu jace ekipe od intera,
Komentar osobe koja nema pojma o fudbalu. Naravno da je Barca favorit ali ovako podcjenjivat taktiku u fudbalu može samo fudbalska neznalica. Tako razmišljaju Brazilci pa zato iako imaju najtalentiranije igrače ma svijetu se sramote na reprezentativnoj sceni, a s druge strane igrački mnogo manje talentovani ali zato taktički potkovani Argentinci su prvaci svijeta. Mislim da ćeš se iznenadit koliko će bit uzbudljiv dvomeč

Nista ja ne potcjenjujem taktiku,ima taktiku inter, ima i flikova barca,sta mislite da flik baci loptu na treningi i hajd djeco zaganjujte se po livadi

Simone previse taktizira zato sto ima limitiranu ekipu i onda taktickim varijantama pokusava usporiti protivnima i navesti vodu na svoj mlin, dok flik takodje ima taktiku itekakvu i specificnu, visoko postavljena odbrana i visoki presing jer ima takve igrace za tu igru, ima vezni red koji je jak i siguran na lopti i svjesno ulaze u rizik, brze stopere i kompletnu ekipu osim spica i onda pokusava tako vodu na svoj mlin, i kako vidimo uspijeva mu to uglavnom

Simone je odlican trener ne sporim ja to,al ima dosta slabijju ekipu od barce i jos 5-6 ekipa u evropi, pa skoro svi glavni igraci intera su otpad od nekih jacih klubova, onaj spic arsenalov otpad, mihtarian, turcin onaj,bek desni onaj,pavard... sve igraci koje su drugi otjerali i s jjima je simone uspio nesto napraviti i to je uspjeh sigurno, al nema inter npr ji blizu potkovane tehnicki veznjake tipa pedri de jong ili olmo, nema prodorno krilo tip lamin ili rafinja, stoper su puno sporiji itd itd

Smijesno je govlriti o procentima 50 50, realno je 80 20, barca je izrasla u paklenu mashinu u paklenoj formi, vidjeli smo kako otresaju bajerna reala u vise navrata,atletico madrida, borusiju su pomeli a nista slabija borusija nije previse od intera barem kad se napale u ligi prvaka

Sabijanje u rupu žabara i nakantavanje je jedina realnost ovog dvomeca,zivi bili pa vidjeli
Oklada te čeka. Ne budi kukavica. Biraj sam iznos. 100? 200? 300 eura? Više?

Da vidimo jel samo voliš pisati pizdarije ili ceš i djelima pokazati koliko si uvjeren u rasturanje Intera :thumbup:

80:20 u tvoju korist kao sto kazes,masan profit te čeka. Na tebi je samo da izabereš iznos uloga.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.