FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I na 5:0 nam Muftic najbolji igrac na terenu hahahahahah i onda kaze treba trenera mijenjati..
Sulejman kolovodza na 5:0 na centru mase rukama i dribla.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:10Ljudi moji vidite li vi neinteligentnost i neznanje naše ekipe u drugom poluvremenu?
Zrinjski igra spuštenog garda, bukvalno se sklanjaju, mi ništa ali ništa ne možemo iskombinovati..jedni u druge se sudaraju.
Pa svaka marka vam haram bila!
Ode lik sam neometan na Muftica, niko da ga zaustavi. Sreca Mufta skide zicer.
Ovdje je citava ekipa otkazala poslusnost
niko nece ni da potrci ljudski 
Ovdje je citava ekipa otkazala poslusnost

- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma jbg. Nikada više nećemo biti onaj stari Željo. Sve se ovo svelo na neke interesdžije i slično.Pablo11 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:10Pa ce se za pola godine pricati podemali mu kao Basicu. Ista situacija, ali vjerujem da od veceras ‘trazimo’ novog trenera. Ocigledno je veliki problem u svlacionici.Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:07Ma hajd sad će se svi smiriti, Denis će otići. Nadam se da će se svima ispuniti želja pa će se vratiti Almir Memić a pomoćnik neka mu bude Alihodžić. Na mjestu OP neka ostane Ćurić. Samo Željina djeca!
Vlasnika ne možemo imati bez zakona o sportu a ovo ovako ne funkcioniše. Fakat ne znam koji nam je idući korak.
Siguran sam da je ovo nečije maslo i da se radi kao što su radili Bašiću.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Koji trener da ne kažem glupan bi gurao igrače koji ga kao ‘bojkotuju’?
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ma kakav bojkot, jednostavno su losi.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma ne bojkotuju ga igrači. Oni su jednostavno glupi ko ku.rac. Dolaze jer moraju.
Onaj koji nema bolje igrače od njih, onaj kojem su svezane ruke, koji odgovara upravi i rukovodećim strukturama kluba.
Postoji samo jedan koji bi imao muda sljedeću izaći sa rezervama i juniorima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ako misliš na Amara, on je 2021. bio cijelo proljeće bez pobjede pa nije krenuo sa juniorima. Dobio otkaz u aprilu nekad pred kraj.
Nisu toliko losi da gube 5-0 na poluvremenu

Ovo je - ili problem unutar svlacionice (na relaciji trener- igraci) ili im nisu legle plate pa nece da igraju. Sta god da je, ne valja.
**** ga oni, nek im liže jaja još i nek im kaže da su heroji da je ponosan na njih, da im nema šta zamjeriti, za mene je ista pizda ko i oni. Bolje da je izašao i rekao igrači me bojkotuju, bolje bi po njega bilo a večeras je njemu noga, da li sam, da li otkaz, vjerujem ipak da ima obraza pa će sam otići.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Najmanje 3 gola danas su individualne greške, mozes voditi kao da im je los dan ili jednostavno nekvalitet. Vedad nas je spašavao ove sezone, al danas je kriv za dva gola (ono dodavanje i losa rekacija kod boksovanja).
Od danas negativan omjer i sa Zrinjskim...
Zanima me izjava trenera
Zanima me izjava trenera
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Denise nedaj ostavku radi kolosara!
Bas vala, plus to sto Boljevic i Krpic kao neke uzdanice glavne ne mogu meda pa galame sv ćo vrijeme na Sosica.Lokomotifa je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:09Jedino dobro u ovoj utakmici je što se vidi da Leo Simoni zna igrati lopte.
Bas ruzno i ocito.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Amar Osim.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma nije ovo bojkot jok jok
U pravu si za golove, al govorim generalno kako su odigrali danas.Blackwargreymon je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:21Najmanje 3 gola danas su individualne greške, mozes voditi kao da im je los dan ili jednostavno nekvalitet. Vedad nas je spašavao ove sezone, al danas je kriv za dva gola (ono dodavanje i losa rekacija kod boksovanja).
Pristup utakmici je nedopustiv, sramotan. To je najveca sramota - pristup i nezalaganje. Ne samo rezultat, on je posljedica toga.
Jarane, oni odbijaju da igraju to se jasno vidi. Nece da igraju

I ovo se ponavlja !! nije ovo prvi put.
Na kraju ce smijeniti samo trenera i tako ce se zataskati sve ovo. Odvratno je sve ovo

Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 apr 2025, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kod nas uvijek bojkoti kad nas neko nabuši..
E jeste budale bgm.
E jeste budale bgm.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Znajul ovi išta drugo osim "dat mandat na raspolaganje upravi". Jedna te ista šuplja priča. NAPOLJE!
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Mana, perodeformero, ristagrad i 49 gostiju.