Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto bi se reklo vec od ove ponudjene ostavke (koja naravno nece biti prihvacena) ide pregrupisavanje i opsta mobilizacija pred vjeciti.
Nije ovo za njih nista ako uzmu bod na Kosevu,ovo im je onda halal kao i cijela sezona.
Vec nakon kupa sam pisao i znalo se gdje ovo ide,i da se Grbavica ponovo trese,u fudbalskom smislu naravno.
Tacno da je ponajmanje do Corica,ali lik je realno alibi trener i taraba. Za Gosk,Posusje,Troglav je okej.
Uglavnom,sad su najopasniji i ja ne bih nista pred derbi dizao neku euforiju.
Derbi je uvijek ozbiljna tekma,bez obzira kroz sta prolazi neki klub.
Nije ovo za njih nista ako uzmu bod na Kosevu,ovo im je onda halal kao i cijela sezona.
Vec nakon kupa sam pisao i znalo se gdje ovo ide,i da se Grbavica ponovo trese,u fudbalskom smislu naravno.
Tacno da je ponajmanje do Corica,ali lik je realno alibi trener i taraba. Za Gosk,Posusje,Troglav je okej.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 19 apr 2025, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Željo je postao šprdancija, i jako mi je žao da to vidim kao navijač FK Sarajeva. Željo je stao uz Vicu, Želju je izgubio respekt klubova kad igraju protiv njega.
Iz Najbolje namjere, zaustavite ovo, stanite na pravu stranu historije, i da vratite ugled, pa da se bori Željo za titulu jedan dan!
Ovaj poraz od 5-0 je stvarno previše, morate se riješiti provincijalnog mentaliteta.
Iz Najbolje namjere, zaustavite ovo, stanite na pravu stranu historije, i da vratite ugled, pa da se bori Željo za titulu jedan dan!
Ovaj poraz od 5-0 je stvarno previše, morate se riješiti provincijalnog mentaliteta.
Nema sanse da bude prihvacena ostavka. To bi najveca glupost uprave bila iako je bilo dug spisak glupih poteza.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bas tako, vise puta sam o tome pricao. Pred svaki deebi ili je smjena trenera ili nova skupstina. Opsta mobilizacija.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:45Sto bi se reklo vec od ove ponudjene ostavke (koja naravno nece biti prihvacena) ide pregrupisavanje i opsta mobilizacija pred vjeciti.
Onda bod na derbiju je spas sezone jer je to jace od lejletul kadr
Nije dobro ako Ćorić bude smijenjen, doživit će pozitivan šok i ko će ih zaustaviti do kraja.
Sta kazu ona djeca iz Srebrenika?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta im je sve @Dokoljneko podvalio, tačno nema naivnijih navijača. Sutra bi im on opet zamazao oči.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Sofascore je rekla da je Boljevic najbolji igrac lige i kraj.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Bas tako evo svake sezone hahahahahahahaErosViverosViv je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:48Bas tako, vise puta sam o tome pricao. Pred svaki deebi ili je smjena trenera ili nova skupstina. Opsta mobilizacija.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:45Sto bi se reklo vec od ove ponudjene ostavke (koja naravno nece biti prihvacena) ide pregrupisavanje i opsta mobilizacija pred vjeciti.
Jedini spas trenutno za zelju je da Sarajevo vcrs izgubi.
-
- Kontakt:
Zato se nadam da smo i mi kolektivno nesto naucili iz svega i izvukli pouke. Za Zekica sam siguran.EastMadness je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:53Bas tako evo svake sezone hahahahahahahaErosViverosViv je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:48Bas tako, vise puta sam o tome pricao. Pred svaki deebi ili je smjena trenera ili nova skupstina. Opsta mobilizacija.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:45Sto bi se reklo vec od ove ponudjene ostavke (koja naravno nece biti prihvacena) ide pregrupisavanje i opsta mobilizacija pred vjeciti.
A bice prostora da se diskutuje nakon derbija.
Veceras je manje vise sve jasno,ne ocekujem nista,osim zagarantovane jos jedne klaonice,i mirno cu gledati isto kao i u kupu.
Takodjer ne treba se pretjerano obazirati na halabucenje veceras ovdje u slucaju poraza.
Spremni su ko zapete puske i jedva cekaju 23h veceras.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
-
- Kontakt:
Sad i Borac nek protutnji Grbavicom i strpite se malo u debriju ako X izvučete ne morate nikog tjerat. Sezona uspješna.
Tajna borba za Europu.
Tajna borba za Europu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Prije 3 dana govori nema se sta zamjerit igracima,ja sam zadovoljan,dali sve od sebe,danas samo sto im ne yebe od do,nije ovdje niko za nas,bla bla.Cuva sebi stolicu
Da se razumijemo nije sve do njega,kolo mu u svlacionici vodi seljacina Krpic koji jos uvijek nije naucio da prica,ali i on je trener maksimalno za Posusja
Da se razumijemo nije sve do njega,kolo mu u svlacionici vodi seljacina Krpic koji jos uvijek nije naucio da prica,ali i on je trener maksimalno za Posusja
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 apr 2025, 20:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gori raspored u gorem trenutku nije mogao da im bude.jurisicduska je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:02Sad i Borac nek protutnji Grbavicom i strpite se malo u debriju ako X izvučete ne morate nikog tjerat. Sezona uspješna.
Tajna borba za Europu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Šta li ce veceras da izvede Cazinski ljepotan u BL?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Po cemu je maksimalno za Posusja? Po rezultatima nije, jer mi smo bas tu gdje trebamo biti, 4. Ekipa nam je takva da svakog mozemo dobiti ili namuciti al i od svakog izgubiti, pa tako i ove oscilacije nisu neko cudo. Neki konkretan potez cime je dokazao da je za Posusja?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:04Prije 3 dana govori nema se sta zamjerit igraca ja sam zadovoljan,dali sve od sebe,danas samo sto im ne yebe od do,nije ovdje niko za nas,bla bla
-
- Kontakt:
Najbolji moguci raspored izgube ove dvije i onda sve karte na X i predstavit sezonu ko uspješnu.Pendulum je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:05Gori raspored u gorem trenutku nije mogao da im bude.jurisicduska je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:02Sad i Borac nek protutnji Grbavicom i strpite se malo u debriju ako X izvučete ne morate nikog tjerat. Sezona uspješna.
Tajna borba za Europu.
7-8 miliona nije ih Sarajevo dobilo nijednom , zar nije uspješna godina ? Evo ti reci.
Svakako ne igraju za trofeje, za obraz, za čast, igraju samo da mi ne budemo prvi, to će uspjeti.
Još ako mi kup ne osvojimo, organizovat će slavlje kod vječne.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Po tome sto 6 godina radi kao glavni trener i nema nikakvog uspjeha.Izuzev toga sto je sa 2 ekipe izborio ulazak u premijer ligu,jel tebi to uspjeh i referenca za Zelju?nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:06Po cemu je maksimalno za Posusja? Po rezultatima nije, jer mi smo bas tu gdje trebamo biti, 4. Ekipa nam je takva da svakog mozemo dobiti ili namuciti al i od svakog izgubiti, pa tako i ove oscilacije nisu neko cudo. Neki konkretan potez cime je dokazao da je za Posusja?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:04Prije 3 dana govori nema se sta zamjerit igraca ja sam zadovoljan,dali sve od sebe,danas samo sto im ne yebe od do,nije ovdje niko za nas,bla bla
Vi ste mu 4.klub u trenerskoj karijeri i najveci uspjeh ce mu ostati 4.mjesto sa vama.Znaci trener za 4.mjesta max.Ako ste zadovoljni s tim onda okej upravu si
Derbi utakmice ne zna igrati i ne mozete svakoga dobiti.
Zrinjski 3 utakmice-3 poraza 0-8
Borac 2 utakmice-1 poraz 1 remi i naredno kolo gubite
Sarajevo 2 utakmice-2 mrsava remija
Siroki mu ocita lekciju tamo 3-0
Sloga 4-1
Gore igrate nego prosle sezone,a ne znam kako je to uopste moguce.
Edis Mulalic je po svemu Murinjo za ovoga.Moze uzeti samo slabije ekipe od sebe i to nekom ludom srecom kao u Konjicu,protiv Posusja na Grbavici 2x.
Previse ološa ima u ekipi koji samo mlataraju rukama i nabijaju pritisak jedni drugima,ovog Sosica ocito zapikovali pa mu za svaki pogresan pas psuju roditelje.Tako da nije do njega 100% ali 80% jeste.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zna li neko kolika je kvota na Borac, je li pala do 1,20?
since 1973
Sta kazu kladionice?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AVNOJ, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, feniksptica, Fudo, fukara87, goGlobal, Hajdeee, Hrammm1921, HyperOS, jurisicduska, Lik, MokraKifla, NebeskaSila96, Pitaristok, rishovski, SamoDaKazeem, samoFKS, Vanja8, Zeko87 i 182 gosta.