Konstatovano ima 10+ godina, trenutno jedino rukomet vrijedi da baciš pogled na najavu utakmice.
OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Odavno nazalost. Sto Ethel rece, rukomet jedino nesto vrijedi. Mada sam misljenja da bi i kosarka krenula nabolje, samo da Bevba napokon odyebe od kluba, ali nazalost vece su sanse da padne snijeg usred augusta, nego to...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ovo je antipropaganda košarke, pogotobo od strane igrača OKKa. Za šta ovi primajunplate 

I da znaš, kakve plate!!!
A sta cemo sa publikom, imal ukipno 100 ljudi sa obje klupecostacurta08 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:45Ovo je antipropaganda košarke, pogotobo od strane igrača OKKa. Za šta ovi primajunplate![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Dobro jbg, svakako im ne treba ni za sta. Mogu biti drugi ako Siroki izgubi od Proma, a to je jako tesko za ocekivati.costacurta08 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:45Ovo je antipropaganda košarke, pogotobo od strane igrača OKKa. Za šta ovi primajunplate![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Eh da je to bogdom.DamirT je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:45Dobro jbg, svakako im ne treba ni za sta. Mogu biti drugi ako Siroki izgubi od Proma, a to je jako tesko za ocekivati.costacurta08 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:45Ovo je antipropaganda košarke, pogotobo od strane igrača OKKa. Za šta ovi primajunplate![]()
Kukaju kad nemaju utakmica, sad im svejedno kad tek počinje biti zanimljivo i kad trebaju biti našpanovani ko tambura.
Mene interesuje, obzirom da primaju pare i iz gradskog proračuna, kolike su im plate? Ako se može provjeriti plata za svakog uposlenog u JU na području TK zašto se ne obznane i ugovori igrača koji igraju za gradski klub?
Jesi li profesionalac? Jesi. Boliqurac u igri bih drastično sankvionisao. Živinice Basket A1 polufinale večeras slobodan ulaz, ovima da platim 5KM i da gledam qurcobolju?! Ma mrš
To ti je Bevbina transparentnost.costacurta08 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:20Eh da je to bogdom.DamirT je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:45Dobro jbg, svakako im ne treba ni za sta. Mogu biti drugi ako Siroki izgubi od Proma, a to je jako tesko za ocekivati.costacurta08 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:45Ovo je antipropaganda košarke, pogotobo od strane igrača OKKa. Za šta ovi primajunplate![]()
Kukaju kad nemaju utakmica, sad im svejedno kad tek počinje biti zanimljivo i kad trebaju biti našpanovani ko tambura.
Mene interesuje, obzirom da primaju pare i iz gradskog proračuna, kolike su im plate? Ako se može provjeriti plata za svakog uposlenog u JU na području TK zašto se ne obznane i ugovori igrača koji igraju za gradski klub?
Jesi li profesionalac? Jesi. Boliqurac u igri bih drastično sankvionisao. Živinice Basket A1 polufinale večeras slobodan ulaz, ovima da platim 5KM i da gledam qurcobolju?! Ma mrš

Sami Bog ne zna kolike su im plate. S obzirom kakav je muljator, pitanje je i kako im isplacuje plate uopste.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisu mi jasni ovi komentatori na forumu da li mrze Slobodu ili Aida.Izjasnite se vise.
250 000 KM je iz budjeta grada.Mnji budjet od dvije trecine od ostalih klubova.
Uglavnom ove sezone vrlo dobri rezultati.
250 000 KM je iz budjeta grada.Mnji budjet od dvije trecine od ostalih klubova.
Uglavnom ove sezone vrlo dobri rezultati.
-
- Kontakt:
Prijatelju,
mrzim način na koji se vodi klub.
Mrzim način na koji se tretira košarka i svi drugi sportovi u gradu.
Mrzim gledati onu patnju, pristup igri i zapaganju i onda izjavu trenera Komandata Marka "odigrali smo sramotno". WTF?!

Mrzim sluštati svake godine priču "izvinjavamo se navijačima. Iduća sezona će biti bolja".
Mrzim vađenje za neuspjehe u fazonu "samo 250k dobijamo od grada".
Mrzim gledati kako se dovode hrhorine i pokušaji od košarkaša iz kojekakvih vukojebina da bi ih se prodalo odavdje pošto-zašto.
Mrzim gledati 100 navijača u dvorani sa 5000 mjesta.
Mrzim čekati kad će iz bilo koje škole sporta u gradu izaći neko naše dijete koje će biti naš proizvod.....
Mogu ovako do beskonačno, ti ako ne vidiš problem onda imaš probl
Eh sad, koja je uloga pojedinaca u svemu tome, nek' se pronađe.
Ako uprava ne moze obezbijedit veci budzet, onda je ta uprava nesoosobna.
Sta su dobri rezultati, upravo 2/3 lige su ti poluamaterske ekipe.
Za sta se klub bori?
Zadnji reprezentativac iz kluba koji je izasao je Miralem Halilovic, to je prije 15 godina bilo, znaci Aid nije iz "grada kosarke" 15 godina uspio napravit relrezentativca..al je zato uspio napravit vilu sebi u centru grada
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nije toliko ni do kluba, koliko je do smrada Aida. Klub kao klub mi ni ne smeta ako ce se normalno voditi. Da se tipa oglase i kazu koji je plan kluba za narednih 5 godina, planira li se neki iskorak i slicno. Gasili su se i veci klubovi u svijetu pa su navijaci navijali za te klubove. Napretka na vidiku nema, buducnost crna, uprava se ne trudi ni 1% da pokusa nesto dovesti u grad, pa makar i tu Aba 2 ligu. Za sve im je zao dati pare osim za sebe i svoj dzep.
Hvale se nekim omladinskim pogonom, koji je sila samo u kantonu. Odu na drzavno prvenstvo i Igokea ih nabije 50 razlike. Ali je bitno uzeti pare od roditelja i menadzera za djecu ciji su roditelji umislili da su im djeca Jokic i Doncic...
Fakticki se klub svodi da se udje u ligu 6, raspuste najbolji igraci i zavrsis tu zadnji u grupi. Kao prosle sezone. Fenomenalno krenuli, mislim 3 pobjede iz 4 utakmice odmah na pocetku i vrli preCjednik raspusti svakog ko valja od igraca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pozdrav,
nisam naučen da mrzim, tako da ne mrzim nikoga.
Ljude smetaju odredjene stvari koje definitivno moraju i mogu biti bolje u klubu.
Volio sam dušom KK Slobodu Ditu a simpatiziram OKK Slobodu, ako mogu tako reći jer mi drugog kluba nemamo.
Lično mi smeta što OKK nije izbacio ni jedno dijete koje može igrati pravu košarku a to je znak da se sa djecom ne radi kvalitetno. Za ovo se može pisati danima i danima.
Rezimski klub koji sluzi za izvlacenje budzetskih para i bogacenje pojedinaca.Darkus je napisao/la: ↑22 apr 2025, 11:35Pozdrav,
nisam naučen da mrzim, tako da ne mrzim nikoga.
Ljude smetaju odredjene stvari koje definitivno moraju i mogu biti bolje u klubu.
Volio sam dušom KK Slobodu Ditu a simpatiziram OKK Slobodu, ako mogu tako reći jer mi drugog kluba nemamo.
Lično mi smeta što OKK nije izbacio ni jedno dijete koje može igrati pravu košarku a to je znak da se sa djecom ne radi kvalitetno. Za ovo se može pisati danima i danima.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volimo Slobodu Ditu, mrzimo OKK Kvazimodo, Aida i ostale rezimske dupeuvlakace.
-
- Kontakt:
De bgtituzlak1987 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 18:18Volimo Slobodu Ditu, mrzimo OKK Kvazimodo, Aida i ostale rezimske dupeuvlakace.

Samo izgovor da se ništa ne talasa.
Šta ćemo sad i kad ugase FK i formiraju isto neki OFK? Hoćemo li i za taj projekat imati alibi?
Neko ti iz novčanika uzima i šakom i kapom, a ti se praviš kao da se ništa ne dešava, jer eto to je Kvazimodo pa nema potrebe da se išta radi, da se ne zamjerim sa gradskim ocima, sa SDPom. I ovo sutra što naprave u FK za većinu će biti idealno rješenje jer je poteklo od gradskih struktura. Jest, ko i sve drugo u gradu.
Emir Krajinic u Slobodi
Korektan za klupe da se zamijeni Sejfic.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Volis Slobodu Ditu imas pravo ali si prespavao 30 godina a u tom vremenu je umrla Dita.Imas pravo i da mrzis Slobodu ali to je do tebe.KK Sloboda je umrla kada su je zavalili Vujovic i Husaric za 3 000 000 KM i jos sto su oprostili odstetu Zvjezdi i Partizanu za Kikanovica i Milosevica.Mozete vi mrziti i Aida ako vam je volja ali sada pod njegovim vodstvom nema dugove prema poreznoj upravi i igracima.Mene boli neka stvar dali se zovemo OKK ili KK najvaznije je da je SLOBODA.costacurta08 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 18:29De bgtituzlak1987 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 18:18Volimo Slobodu Ditu, mrzimo OKK Kvazimodo, Aida i ostale rezimske dupeuvlakace.![]()
Samo izgovor da se ništa ne talasa.
Šta ćemo sad i kad ugase FK i formiraju isto neki OFK? Hoćemo li i za taj projekat imati alibi?
Neko ti iz novčanika uzima i šakom i kapom, a ti se praviš kao da se ništa ne dešava, jer eto to je Kvazimodo pa nema potrebe da se išta radi, da se ne zamjerim sa gradskim ocima, sa SDPom. I ovo sutra što naprave u FK za većinu će biti idealno rješenje jer je poteklo od gradskih struktura. Jest, ko i sve drugo u gradu.
Sjetimo se kad se igrala ABA 2 liga, Mejdan bio najposjecenija dvorana u ligi. Nije to toliko ni da li ljudi vole OKK ili ne, jednostavno ljudima dopizdilo gledati letargiju i borbu ovoliko godina nizasta. Da su redovniji u ABA ligi, pa i toj drugoj, dolazilo bi i vise ljudi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.