FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nista izac, napustat teren itd, to smo vec probali. Ako hoce ovako onda i nasi moraju bit mudonje i ici u kost. Kad te lome, lomi i ti njih, uleti bilo kome od njihovih sa obje noge u cjevanice, polomi. Ubaci Baltu neka odradi posao svakako ni za sta ne sluzi. I ide iz lige na kraju sezobe. Crveni, ok nema problema, idemo dalje, dva ok, izgubit nam je veceras svakako. Kad im zube polazes i posaljes saigraca u bolnicu, smirit ce se i oni da su im tri Kazlagica i Zeljkovica..
**** mu duric mrtve, zemlja im kosti izmetalaAVNOJ je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:22Pa zato što je vicin pušikurac i jedna obična balijska prodana ****.Kockoglavi je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:19Kako vazda ovo celavo **** da nam sudi protiv borca. Najvece govmo
-
EastMadness
- Kontakt:
Ali najjace Od svega ni jedan portal ne smije pokazati penal jer arena ima pravo
Nevjerojatno sta rade ,cak se i zabranjuje video
Ima li ko sliku ili snimak drugog gola, gdje vukovic stoji?
-
johntravolta123
- Kontakt:
Mah gledam bez srkleta kad sam znao da ce ovakvo sudjenje biti ...
Gledam iz respekta prema nasim igracima a davno bi prebacio
Gledam iz respekta prema nasim igracima a davno bi prebacio
Pa vucicev projekat, velike smrdijeEastMadness je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:24Ali najjace Od svega ni jedan portal ne smije pokazati penal jer arena ima pravo
Ovo je sve smišljeno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Oni primaju masne plate za igranje fudbala. Samo prestati pratiti, kad niko ne bude pratio ovu kriminalnu mocvaru, mozda i skontaju da se fudbal igra zbog navijaca. Pa nek se onda dignu, prvo ovi sto primaju plate od fudbala i nek se obracunaju sa kriminalcima jednom za sva vremena, za svoju korist. A navijaci ne trabaju prstom mrdnuti. Samo totalni bojkot. Kad sponzori odu i kad para ponestane, sami ce se razbjezati.Manuel je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:20Nek nam uzmu i 18 bodova vala.Yebes vise ovo.Ne smijes centra preci.Nogu ti polome faul u napadu.Sta ba da igras.Gadi mi se sve u ovoj placenickoj drzavi od sporta,politike,korumpiranih doktora,namjestenih tendera.Sve nam je isto fuj.Nek izadju da se bezveze ne trosimo.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Sto ovo nasi nisu rastrcani ko u prosloj, svi stoje u 16
-
KosevoZove
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Sto balijska pick@ moze izbaciti cetnika ne moze 100 srpskih.
Ove vicine kerove treba posjetiti, svratiti mu malo kuci na kafu, ja nevidim drugog izbora. Pa kad bude lijecio koljenja sljedecih 2 godine nece imati kad lizati vici paksu!
U novi boj ...
Pa dogovoreno samo sa Vicine strane buraz. Da smiri tenzije, rekao igracima smanjite tempo prvu tekmu i sudijama da bude ok sudjenje, a u drugoj cemo mi odradit svoje. Kako vam nije jasno jbt. Jeli treba crtat ovde. Nema Mirvic veze sa ovim. Vico vodi politiku velike Srbije. A to je njihova nova politika, polako samo i lagano, tiha voda brijegove valja. Vuciceva politika. Pa sto su pobjegli u Neum sa sjednicom, pa nece tenzije. Oni su svoju politiku poceli prije 10 godina kupovinom medijskog prostora. Arena tv itd. I oni svi komplet njihov korpus radi na razvaljivanju drzave, ali ovaj put mirno. Vjeruj mi da sve znam sta se desava. Ovo je BIA odredila da poraze Bosnu i preuzmu je za nekih 20 godina, to je njihov plan. Ovo samo Evropa moze zaustavit trenutno, ako im udari sankcije i to ogromne i zaustavi ovaj tihi genocid
Zadnja izmjena: Galantni, dana/u 19 apr 2025, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ni Vara ništa..EastMadness je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:24Ali najjace Od svega ni jedan portal ne smije pokazati penal jer arena ima pravo
- MokraKifla
- Kontakt:
Pa ovo je onaj sto su mu RA auto zapalili ja mislim ili ga napali u autu tako nesto, sve dok nasi sute i gledaju desavat ce nam se Kazlagic zato ga treba nafatat i ispalijat dobro pa da vidis hocel se usudit ponovo po nalogu da sudi
-
EastMadness
- Kontakt:
Naravno sve uz prodane balijeledesma je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:25Pa vucicev projekat, velike smrdijeEastMadness je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:24Ali najjace Od svega ni jedan portal ne smije pokazati penal jer arena ima pravo
Ovo je sve smišljeno
Zelim im dugu i tesku bolest svima redom
Djeca im pomrla
Ali đonom na koljeno Lulicu i nista hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mora da je do togaMokraKifla je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:28Kud ces kad cim predjes sredinu ceka te Kvrzic koji ce te otvorenim djonom docekati po koljenu a sudija ce ti svirati faul u napadu![]()
Mirise na namjestono, vico stavio ovog kera da sudi samo da osiguraFKSzuti je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:22Bolan ne bio kako će se kretati kad vidiš da ne smijemo pogledati igrača, ide faul uz žk.Kockoglavi je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:21Jbo mater ako nije namjesteno kakvw au ovo kretnje kod nas
Poginuo ćelavi![]()
Smjesan penal, nesvatljivo da nam se 4 igraca povrijede protiv borca u orvih 30 minuta. Lulica i jeremeha treba izbacit
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 19 apr 2025, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.