Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kazlagic zove Tomica na poluvremenu "jel vidis sad kako se to radi"
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa mi se medjusobno udaramo letvama a smeta nam sto neki Kazlagic nije na nasoj strani
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma ne znam, to je bilo malo prije jednog derbija na Grbavici. Igrom prilika, dok smo čekali da uđemo na stadion, neki momci pričaju o @meraku sa foruma, pokazuju sliku međusobno. Vidio sam na šta liči, stalak za infuziju.FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:32Jel znas kako se zove binda?HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:31Joj sjećam se toga, pa kada su našli ko stoji iza profila, idiot se izvinjavao, pravdao se da nije znao ko su ljudi sa slike. Kakva pizda.FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:30
Nek krene sankcionisati redom, prvo tebe za ismijavanje rahmetli Campe i Kuke, pa onda dalje.
Uglavnom, zna ko treba da zna, a on će se još dugo okretati na ulici.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Rak rana bh fudbala Vico, Borac i sarajevo nevjerovatno ali od kako je vico na mandatu jedni drugima nesto stimaju bila to liga ili kup evo vec danas imate dokaz na sve to do kraja utakmice cete gledat napucavanje lopte, lezanje igraca itd, 2-0 a u kupu 0-2
Crni Cerak 🐦⬛
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
@admin
Molim admina da sankcionise ove psovke.
Cinjenica je da ste gyze dali Borcu za kup , jer je nemoguce da neki dan nisu sanse napravili, danas vi niste sanse napravili .
Cinjenica je da ste gyze dali Borcu za kup , jer je nemoguce da neki dan nisu sanse napravili, danas vi niste sanse napravili .
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Molim admina da ukine sa foruma ljude koji ismijavaju preminule ljude.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:37@admin
-
- Kontakt:
Divi @Avanti se javlja sve dobro jelde, zadovoljan si , sudija za pet jel tako??
Penal bio i to je ok , kako ti komentarises vecerasnju tekmu, npr onog celavog Kazlagica majku sebi ****, jel ti dobar ovako za isprebijati negdje ?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Slazem se! Odjavi se i udji sad na drugi profil, tricetrisadFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:38Molim admina da ukine sa foruma ljude koji ismijavaju preminule ljude.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:37@admin
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 19 apr 2025, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Kazlagicu keru oronuli jet te stid.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Premirati igrača bilo kojeg kluba koji pokida ligamente Zoranu Kvržiću. Onakav smrad naši tereni nisu vidjeli. On i cazinski ljepotan su u mojim kletvama. 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Majku ti jeb.em.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:39Slazem se! Odjavi se i udji sad ja drugi profFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:38Molim admina da ukine sa foruma ljude koji ismijavaju preminule ljude.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:37@admin
-
- Kontakt:
Tekst kad želiš da budeš sarkastičan ali ti nivo inteligencije to ne dozvoljava.Argentina je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:35Za sve Pitare koji su se danas sladili i koji su jedva docekali, ovo je ciat penal, ne znam sta se bunite. Plus, dali ste im dva puta po 3 boda da budu prvaci, a oni vas pustili u finale kupa. Lizete se i dogovarate s Vicom, nista novo, to radite od korone, preko tekmi repke gsje se Mirvic i Vico lizu, a evo i sada stimate ligu, a oni vama kup.
Za normalne Pitare, Boze sacuvaj sta je svirao i za sta se VAR nije oglasio kod penala. I drugi gol je sumnjiv. Nevjerovatno kakav sabur imaju investitori Sarajeva, da toliko ulazu, a ovo im se desava.
Onda jednostavno ispadneš glup i to ne svojom krivicom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nas ni 17 Srebrenica ne bi opametilo
Nek nas kolju

Nek nas kolju
Auh jbt, nisam vjerovao da si toliko glup...jurisicduska je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:33Šta se smiješ majmune glupi usta te **** i tebe i ove na terenu
Picko mala kako te nije sramota ?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Cist faul za borac, krivo je koljeno postaviobordobijeli je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:40
U koljeno đonom cidt crveni . Naravno kazlagic faul u napadu svirao. Penal izmišljen .
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:40Majku ti jeb.em.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:39Slazem se! Odjavi se i udji sad ja drugi profFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:38
Molim admina da ukine sa foruma ljude koji ismijavaju preminule ljude.
@Admin ? Ovaj kher i fksdogroba su isti ba.lijanderi, koji ce sutra uci u savez i pofanflat Vici za stolicu , pu pu.
Digni ruku za mene ba.lijanderu , Vicuga do 2029
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 19 apr 2025, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pa bolje da su im 10 dali nego što su digli ručnu na 5 hahahahahahaha joj ivice propeleru ahahahahahaha
Lijepo se časte građani grada na Miljacki
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: AdsBot [Google], Beli98, Google Adsense [Bot], greenwood, has, NeSamSafetee i 32 gosta.