FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi cekaju samo da svira kraj 

Kako se ovaj nepismeni imbecil uopšte uspio registrovati na forum?
Njega je neko planski i s razlogom ubacio ovdje.
Njega je neko planski i s razlogom ubacio ovdje.
- f0rest1946
- Kontakt:
Koji je ovo idiot samo..strahmeipomisliti je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:23Mirva je kralj,prosle godine bi da ratuje sa savezom,Borcem, sudijama ove godine dogovara utakmice s njima
-
- Kontakt:
Šta će drugo raditi strumfovi nego registrovati se i pokušavati na ovaj način obezvrijediti nešto .
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Debilima s teme želim isto što i ćelavom kretenu 

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Mali želješćar zijanio 5:0 prije nešto manje od 4 sata a oni prave profile da nekoga fol provociraju. Pa s kim mi dijelimo zrak u istom gradu? Dno dna.jurisicduska je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:25Šta će drugo raditi strumfovi nego registrovati se i pokušavati na ovaj način obezvrijediti nešto .
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Koji si ti komad debila, smeće malo reterdiranostrahmeipomisliti je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:23Mirva je kralj,prosle godine bi da ratuje sa savezom,Borcem, sudijama ove godine dogovara utakmice s njima
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- MokraKifla
- Kontakt:
Ima li neko od nasih iz Cazina?
-
- Kontakt:
Najbolji komentar o svemu ovomeGalantni je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:27Pa dogovoreno samo sa Vicine strane buraz. Da smiri tenzije, rekao igracima smanjite tempo prvu tekmu i sudijama da bude ok sudjenje, a u drugoj cemo mi odradit svoje. Kako vam nije jasno jbt. Jeli treba crtat ovde. Nema Mirvic veze sa ovim. Vico vodi politiku velike Srbije. A to je njihova nova politika, polako samo i lagano, tiha voda brijegove valja. Vuciceva politika. Pa sto su pobjegli u Neum sa sjednicom, pa nece tenzije. Oni su svoju politiku poceli prije 10 godina kupovinom medijskog prostora. Arena tv itd. I oni svi komplet njihov korpus radi na razvaljivanju drzave, ali ovaj put mirno. Vjeruj mi da sve znam sta se desava. Ovo je BIA odredila da poraze Bosnu i preuzmu je za nekih 20 godina, to je njihov plan. Ovo samo Evropa moze zaustavit trenutno, ako im udari sankcije i to ogromne i zaustavi ovaj tihi genocid
-
- Kontakt:
Danas je prevelik ulog bio za njih,milioni u pitanju od prve sekunde je krenula bila lakrdija
Mi brez udarca na gol 

Koji qurac pruzas ruku sudiji?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Dobar komentar. Promaklo mi je ovo. Jedina netacna stvar je da jedino tzv evropa ovo moze zaustaviti. To je cista laz ili mit. Mozemo mi to ali fali nam pravi vodja. Sarajevo i drzava to nazalost trenutno nemaju.EastMadness je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:36Najbolji komentar o svemu ovomeGalantni je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:27Pa dogovoreno samo sa Vicine strane buraz. Da smiri tenzije, rekao igracima smanjite tempo prvu tekmu i sudijama da bude ok sudjenje, a u drugoj cemo mi odradit svoje. Kako vam nije jasno jbt. Jeli treba crtat ovde. Nema Mirvic veze sa ovim. Vico vodi politiku velike Srbije. A to je njihova nova politika, polako samo i lagano, tiha voda brijegove valja. Vuciceva politika. Pa sto su pobjegli u Neum sa sjednicom, pa nece tenzije. Oni su svoju politiku poceli prije 10 godina kupovinom medijskog prostora. Arena tv itd. I oni svi komplet njihov korpus radi na razvaljivanju drzave, ali ovaj put mirno. Vjeruj mi da sve znam sta se desava. Ovo je BIA odredila da poraze Bosnu i preuzmu je za nekih 20 godina, to je njihov plan. Ovo samo Evropa moze zaustavit trenutno, ako im udari sankcije i to ogromne i zaustavi ovaj tihi genocid
Još ste pet primili ranije danas.

I za tebe važi isto.TribuneEst je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:39Na stranu Kazlagic ALI Sarajevo bez suta na gol!
A to bi se borilo za titulu.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 19 apr 2025, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, aqarius, avalPacidoroP, boki86, broj6, galia95, Hajdeee, HZbec, JuricaSpindl, Kyle88, misstianopenaldo, n0dix, nedimmmm1337, Pantelija, Pitar6785, plisek, riki46, TETRAPAK, Velo6, VolimBiH96 i 139 gostiju.