FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
3 minute danas prije tri dana 8 minuta sve receno.Nasa igra smjesna
Hahajaj cuj zekica levate, yebo sebi mater, cestita lopovima na pobjedi
Mars u pizdu materinu i ti
Sad mi je jasan kup
Mars u pizdu materinu i ti
Sad mi je jasan kup
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 19 apr 2025, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Keru, pišeš na pogrešnoj temiTribuneEst je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:39Na stranu Kazlagic ALI Sarajevo bez suta na gol!
A to bi se borilo za titulu.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- Kockoglavi
- Kontakt:
Celavom snradu ni cetnicko orgijanje sa tribina ne smeta. **** mu vico zenu.
Pa šta očekuješ, dva napadača ti kvržić završio u prvih 15 minuta, šta trebaju ljudi rizikovat karijeru zbog idiota kojem je ovo posljednja sezona i sudije koji će sve to dopustiti.TribuneEst je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:39Na stranu Kazlagic ALI Sarajevo bez suta na gol!
A to bi se borilo za titulu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Zekić čestita Borcu hahaha
Igrači se grle,čestitaju e majku vam **** usta
Glavu gore momci, drugacije nije moglo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovdje smo morali izgubiti, i to je to
-
- Kontakt:
Ma ne treba komentarisat utakmice sa Borcem kao sport.
Jedino sto mi možemo kad dođu na Koševo da nas dođe 20 k i nek onda ukrade. Jedino. I stvoriti atmosferu linča od 1 sekunde.
Nama nemoj navlačiti ali nas nemoj ni krast.
A u BL šta ćeš , ne možeš ništa.
Kazlagić će naići kad tad doći će u savez nešto da potpise, negdje na semaforu će stat, popit će kafu na pumpi. Nešto će se desiti.
Jedino sto mi možemo kad dođu na Koševo da nas dođe 20 k i nek onda ukrade. Jedino. I stvoriti atmosferu linča od 1 sekunde.
Nama nemoj navlačiti ali nas nemoj ni krast.
A u BL šta ćeš , ne možeš ništa.
Kazlagić će naići kad tad doći će u savez nešto da potpise, negdje na semaforu će stat, popit će kafu na pumpi. Nešto će se desiti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nece usro doci, djaba kmecite, picqe usrivijeve !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Koliko ovdje bolesnika ima, ja se šokiram iz dana u dan. Svima koji poslije ove lakrdije u BL pljuju i vrijeđaju bilo koga od naše ekipe, preporučio bih da obiđu (i da ostanu tamo) ovu ustanovu sa slike dolje.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Čestitke igračima što su uspjeli preživjeti ovo klanje u prvom poluvremenu.
Sretan povratak u Šeher.
Sretan povratak u Šeher.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kazlagiću pašče četničko,od ovih para platio dženazu najdražim dabogda
Ma ja ba, bolji je Husref, on ne bi čestitao, zapjevao bi "Vojnik sreće" na areni uživo. Nevjerovatno za šta se ološ hvata a nigdje ih nije bilo prije par dana.
Piccke raspale, ja secer cu da dobijem a oni da cestitaju na vitestvu sto su ih "zaklali", sve je jasnija prica o kupu, pa i mi u ovom ucestvujemo a fol nesto trazimo posteno, mrvicama sicusnim nas kupise, a narednih 5 godina isto kaaranje, fuujSamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:44Zekić čestita Borcu hahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Mustafića ispljuvaše,Kvržić sa klupe uđe na teren pa ga gurne sa leđa.Noge im lomili 90 min i ono se grli sa njima i čestita.
Zekiću Jata malo neiskusan hahahha
Usta vas **** eto sad,naka vas karaju kad ste bijednici
Zekiću Jata malo neiskusan hahahha
Usta vas **** eto sad,naka vas karaju kad ste bijednici
Ti ces secer dobiti samo sto usrivoju vise nema prismrdit klubu. Da hoce preuzet Velez, da njih malo na temi smarate !ledesma je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:49Piccke raspale, ja secer cu da dobijem a oni da cestitaju na vitestvu sto su ih "zaklali", sve je jasnija prica o kupu, pa i mi u ovom ucestvujemo a fol nesto trazimo posteno, mrvicama sicusnim nas kupise, a narednih 5 godina isto kaaranje, fuujSamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:44Zekić čestita Borcu hahaha
Mada sumnjam, njegov nivo je Mladost i Tuzla C.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Utorak sloboda pa za vikend željezničar,dvije pobjede i potvrda pozicije 3 . A onda operacija kup . Nadam se da ce se i povredjeni oporaviti.
-
- Kontakt:
Zekic je gospodin
Šta će se spuštati na ove nivoe pilicarske
Ne može ovo dugoročno ovako
Šta će se spuštati na ove nivoe pilicarske
Ne može ovo dugoročno ovako
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 54 gosta.