Po cemu je osiP velik?? Uputi me Bogati!!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
PresmijesnoKONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:36Paraliza sna al umjesto demona u cosku FKS se bori za posten bh fudbal

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovako je isto komentarisao onaj crnogorski trener Zrinjskog prosle sezone kad je gledao kako se sudi Borcu
Ne vidim gdje Borac moze prosuti bodove do kraja sezone, mozda jedino neki X na Grbavici, iako sumnjam
Ne vidim gdje Borac moze prosuti bodove do kraja sezone, mozda jedino neki X na Grbavici, iako sumnjam
Don't believe the hype.
Za 4 dana ćete su ko zadnja qurva naguziti i dati sve sto se od vas bude tražilo.Argentina je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:47Znaci, imamo korona titulu Sarajeva, imamo davanje 6 bodova Borcu za titulu, a protuusluga dobili ste prolaz u finale za 6 bodova.
Spijuj da je Zeljo u dogovoru s Vicom i da uzimaju kup, iako su ispali iz njega. Ma spinuj da su Vicini, skonit ce im se. Ali Zrinjski je dobio Zelju 3x ove sezone, a Borcu su uzeli bodove. Ma nema veze, samo pricaj o Zelji. To si ti, debil sa ovom pricom.
Al najjace ovi nasi ga uzimaju kao za velicati.fanatik19 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:43Moram priznat da je strasno prijatno gledat Ivankovica kako cvili na facebooku. Nije cirkus colorado bio kad je Bilbija ustopa rukom mrtve li vam yebem. Pobijedi kuci borca frajercino imao si posteno sudjenje, vama kad se steli onda sudije nenamjerno grijese a kad se Borca gura onda je liga neregularna![]()
**** ko i ovi iz bl.
Da se odmah ogradim, ne idem na Grbavicu već jedno vrijeme, a u srijedu svakako radim.Yokohama je napisao/la: ↑20 apr 2025, 00:01Za 4 dana ćete su ko zadnja qurva naguziti i dati sve sto se od vas bude tražilo.Argentina je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:47Znaci, imamo korona titulu Sarajeva, imamo davanje 6 bodova Borcu za titulu, a protuusluga dobili ste prolaz u finale za 6 bodova.
Spijuj da je Zeljo u dogovoru s Vicom i da uzimaju kup, iako su ispali iz njega. Ma spinuj da su Vicini, skonit ce im se. Ali Zrinjski je dobio Zelju 3x ove sezone, a Borcu su uzeli bodove. Ma nema veze, samo pricaj o Zelji. To si ti, debil sa ovom pricom.
Međutim, neće biti Borcu lahko protiv Želje, jer ne znam da li Željini igrači smiju poslije ovog današnjeg debakla izgubiti još jednu utakmicu, moraće se potruditi i dati sve od sebe. Navijači su baš nabrijani i čitajući šta pišu, ne bi igračima bio u koži. U srijedu im je biti ili ne biti. I to baš protiv Borca da bude sljedeća. Sami su sebi ovo napravili.
- PrinceBobby18
- Kontakt:
današnji zaključakGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:47Kaeee pokrali nasss, kaeee jedino mi zasluzujemo titulu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u sarajevu se ne igra dobar fudbal/nogomet
posvetite se sarajevo film festivalu ili što vas već veseli
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
-
- Kontakt:
Realno do sada u ovom svom blatu od medijskog prostora/prozivki i marketinga najgenijalnija fora do sada

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Smiješno mi je ovo "spuštanje" s jedne ili druge strane. Borcu se gleda kroz prste i namješta sve živo već godinama, a sarajevski klubovi nisu zreli za osvajanje lige i to je činjenično stanje.
Sad što ja navijam za Sarajevo, ne znači da sam idiot i da mislim ako je klub iz gl. grada ove države da po automatizmu mora biti šampion.
U nekim realnim okolnostima bez sudijskog navijanja za Borac, Zrinjski bi gotovo sigurno bio šampion.
Sad što ja navijam za Sarajevo, ne znači da sam idiot i da mislim ako je klub iz gl. grada ove države da po automatizmu mora biti šampion.
U nekim realnim okolnostima bez sudijskog navijanja za Borac, Zrinjski bi gotovo sigurno bio šampion.
bošnjanin
- PrinceBobby18
- Kontakt:
klub iz glavnog grada može biti šampion ako dođe do disolucije zajedničke nam domovine u konkurenciji sa čelikom, slobodom i stupčanicom.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Fora bi bila da su dobili pošteno, ovo ovako veze sa vezom nema, cazinska kuja mu dodaje burek.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- relativizam
- Kontakt:
Može li mi admin objasniti prijateljski zašto ovaj profil gore nije banovan kad je ismijavao i onako pisao o armiji BiH.AvantiBL je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:49A jesi i navaliovjeruj da sam jedva čekao samo da pitam Bubanju što ne idu slaviti
![]()
Ja kad im.opsujem ista slično do sad 4 bana dozivotno dobio
Dobar je kakvog ima po MostaruPrinceBobby18 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 00:14današnji zaključakGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:47Kaeee pokrali nasss, kaeee jedino mi zasluzujemo titulu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u sarajevu se ne igra dobar fudbal/nogomet
posvetite se sarajevo film festivalu ili što vas već veseli

Brate, zamisli politika ti vodi klub, jedan Tegeltija ti predsjednik istog i tebi sve normala.

Ne znam kako se iko može upecati na ove napaćene beskičmenjake koji se nazivaju navijačima Borca.
Nemojte im psovati, žalite ih.
Šansa da Željezničar otkine bodove Borcu u narednom kolu je otprilike jednaka šansama da GOŠK ostane u ligi. Dakle, apsolutno nikakva. Ovo je divljakluk i nastavit će to da bude, sve dok Zrinjski ima šansu da nešto napravi. Hoće li to biti riješeno dogovorom sa Željezničarom, pa da ne bude ovako očigledno, ili će sudije da kolju, to je haman nevažno. Odnosno, ako Sloga uzme bod/bodove Zrinjskom, šanse Željezničara naglo rastu. Ako ne, ne postoje
Nažalost, **** nemaju gdje više izgubiti bodove. Sloga i Radnik će se skloniti, a Široki, Velež, Posušje i Igman će sudije odraditi ako zatreba. Zna i Maka da je Sarajevo bilo jedina šansa i da je to sada propalo.
Ostaje nada da će se ponoviti 1969., samo malo jače i malo ozbiljnije.
Kvržić, Nikolov, Herrera, Kulašin, Vranješ, Hrelja, Hiroš NE SMIJU imati nikada mogućnost doći i u jedan normalan klub u BiH, ne smiju se ne daj Bože dovoditi u kontekst reprezentacije i svako ko ih sretne na ulici treba makar pljunuti za njima, da znaju koji su ljudski ološ. Svaki klub koji dovede ova ****, bilo kada, sada, za 5 godina ili 20 kao trenere, treba javno prozivati. Nadam se da su navijači Sarajeva/Željezničara/Veleža/Čelika svjesni ovoga. NIKADA ovim jadnicima ne treba dozvoliti normalan život u sredinama gdje ovi klubovi funkcionišu. Također, ako pozove Kulašina u reprezentaciju nekad, bilo koji selektor MORA biti izložen pritisku da se toga odrekne. Jedan od načina borbe onih koji jesu za ovu državu i protiv ovakvog NSBiH je i ovo. Da ovi jadnici znaju da će u Sarajevu, Travniku ili Goraždu dobiti možda po nosu zbog odlaska tamo, da nikad ne mogu doći do reprezentacije, malo više bi razmišljali prije odlaska tamo. Niti treba imati bilo kakav pijetet prema ovim izrodima.

Nažalost, **** nemaju gdje više izgubiti bodove. Sloga i Radnik će se skloniti, a Široki, Velež, Posušje i Igman će sudije odraditi ako zatreba. Zna i Maka da je Sarajevo bilo jedina šansa i da je to sada propalo.
Ostaje nada da će se ponoviti 1969., samo malo jače i malo ozbiljnije.
Kvržić, Nikolov, Herrera, Kulašin, Vranješ, Hrelja, Hiroš NE SMIJU imati nikada mogućnost doći i u jedan normalan klub u BiH, ne smiju se ne daj Bože dovoditi u kontekst reprezentacije i svako ko ih sretne na ulici treba makar pljunuti za njima, da znaju koji su ljudski ološ. Svaki klub koji dovede ova ****, bilo kada, sada, za 5 godina ili 20 kao trenere, treba javno prozivati. Nadam se da su navijači Sarajeva/Željezničara/Veleža/Čelika svjesni ovoga. NIKADA ovim jadnicima ne treba dozvoliti normalan život u sredinama gdje ovi klubovi funkcionišu. Također, ako pozove Kulašina u reprezentaciju nekad, bilo koji selektor MORA biti izložen pritisku da se toga odrekne. Jedan od načina borbe onih koji jesu za ovu državu i protiv ovakvog NSBiH je i ovo. Da ovi jadnici znaju da će u Sarajevu, Travniku ili Goraždu dobiti možda po nosu zbog odlaska tamo, da nikad ne mogu doći do reprezentacije, malo više bi razmišljali prije odlaska tamo. Niti treba imati bilo kakav pijetet prema ovim izrodima.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], Direktorcic, fks74 i 22 gosta.