FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 187

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 apr 2025, 23:33

Svi mediji pisu o lakrdiji,treneri pricaju o istoj samo ovdje pojed8ne budale imaju svoju nekakvu pricu.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 19 apr 2025, 23:34

Izdrzat jos cetiri godine, ko se nije navikao tesko njemu. Nanjusili su pare, svake godine ce osvajat ligu, tesko da Beus i Zrinjski ista mogu.
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 19 apr 2025, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 19 apr 2025, 23:34

Ma kad si vidio ko sudi, sve je jasno bilo.

Jedino ovde ide tuzilastvu prijava pa neka oni ganjaju kasnije sta i kako.
I naravno, obje ruke i jednu nogu da mu se slomi.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 apr 2025, 23:36

Pošalji u PP, sine.

Znaš li post napisati bez uvreda? Jesam te to ujeo za Husrefa? Zaboravi da će više ikad biti dio Kluba, zaboravi! :wave:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 apr 2025, 23:39

Mislim da nema smisla ulagati a nemaš ljude u savezu. Okrenuti se razvoju mladih igrača sljedeće tri godine, pored toga cilj treba biti Europa minimum i kup napadati svake godine. Dovesti neke igrače kao Jović, Jatta i forsirati akademce uz dva malo iskusnija imena i gotovo. Svaki drugi osvajanja lige bez svojih ljudi u savezu jest bespotrebno zaduživanje kluba. Poređenja radi kao operacija Market garedn iz 2. Sv rata.

Kad Vico bude ulazio u zadnju godinu mandata onda pokušati nešto, dovesti kvalitete igrače i napasti ligu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 19 apr 2025, 23:42

Onaj pita nas gdje su Horde, ovaj vamo pita gdje su medije, onaj tamo pita gdje su legende, sipa, mup, država, Bog, i ja se pitam gdje su? Dobro pitanje. Mi svi znamo šta je, ali eto bolje se pravit lud ko da ništa nije. Bolje da se između ganjamo i vrijeđamo. Samo jos jače dragi navijači. I vico će po nama jos jače. Ne znam zašto uopšte gledamo fudbal kad znamo sve? Zašto se bunimo i nerviramo kad vidimo miloša, mirzu i musu da nam sude. Šuti, trpi i gledaj sebe, to je ono naše oduvijek. Nedo Bog da nek proba nešto drugo, odmah je loš insan. Bi će bolje dragi navijači, samo moramo imati živče. Treba se samo naviknuti da te neko vara, laže, pokrade, to je najteže kod jednog insana. Kad to savladaš, eto te ko mirza kazlagić. To je to.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 apr 2025, 23:43

Ovo jedino zestoka sila i nasilje rijesava pa nek prica ko sta hoce,ljudi na oci kradu i to svaku tekmu,otimaju,izivljavaju se pomrli nocas svi u savezu.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 19 apr 2025, 23:47

Iskreno da vam kažem, ja živim za dan da Zekiću leđa vidim. Svaka čast svemu ali da takav jad i smetljar može biti to mi ne ide u glavu. Serem ti se na čestitost.

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 19 apr 2025, 23:56

Ljudi treba blokirati zgradu Saveza, kao studenti RTS. Imamo pravo da protestujemo, slobodna je drzava kakva god daje. Mi samo za Palestinu protestujemo lol

morensa

Post Postao/la morensa » 20 apr 2025, 00:01

SamoDaKazeem je napisao/la:
19 apr 2025, 22:51
Mustafića ispljuvaše,Kvržić sa klupe uđe na teren pa ga gurne sa leđa.Noge im lomili 90 min i ono se grli sa njima i čestita.
Zekiću Jata malo neiskusan hahahha
Usta vas **** eto sad,naka vas karaju kad ste bijednici
Sine dragi jel ti znašta šta je sarkazam :) bitno je psovati…

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 20 apr 2025, 00:02

Koji je vama qrac :crazy:

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 20 apr 2025, 00:07

Ja ne znam sta rade ovi moderatori pun qrac strunfova na temi i likova koji samo nebuloze pisu, gdje je morto znal se sta

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 20 apr 2025, 00:11

Ovo vcrs se ocekivalo.

Sav fokus mora biti na Kupu. To se mora uzeti pod moranjem, pa makar vec sada krenuli lobiranjem za posteno sudjenje. Imamo dovoljno vremena. Ko je u tom poslu ima dovoljno vremena da zastiti maksimalno klub. Ako to ne urade, onda se nemamo cemu i kome zaliti osim svojima.

Sarajevo kao klub je dovoljno velik da to moze.
Koliko sutra poceti pripreme i zastitu za Kup.

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 20 apr 2025, 00:13

mosarajvosa83 je napisao/la:
19 apr 2025, 23:33
Svi mediji pisu o lakrdiji,treneri pricaju o istoj samo ovdje pojed8ne budale imaju svoju nekakvu pricu.
Kakvu priču misliš prijatelju, na koga to misliš? Ako svi pišu, ako svi znaju šta se dešava kako ti sad kažes, zašto onda uvijek pričamo o suđenje? Zašto uopšte igramo, ako znamo da će biti kriminal, molim te objasni mi to. Kakav je cilj uopšte? Gdje bojkot? Bojkot igrača, trenera, novinara, svih nas, gdje taj otpor? Molim te objasni mi. Jeli to treba Bog poslati neki meteorit kao znak gledam vas ili šta? Dokle ćemo ovako? Omladina nam se smije i plače od tuge i nemoći. Napišem tekst, reakcija je to se zna, pa ako se zna, na šta čekamo to? Smiješno, ali eto ne znamo za bolje, zato nam se i dešava sve ovo.

Ako si ti trener ili igrač voljenog kluba, vidiš ko sudi, zašto igrati? Jeli nije bolje da odmah kažes, eto vam 3-0, i mirna Bosna i Sarajevo, jeli nije tako bolje? Ne razumijem to nikako, svi mi znamo, a opet na kraju sve isto. Pa dokle Bože dragi. Jeli do 2029? do 2040? Misliš ono što sam napisao mi je drago? Najviše bi volio da pišemo o igri, da čitam kakvi su igrači bili, a ne mi po 10000 put o suđenje, pa dokle?

Na kraju, znaš kako će biti, jer to je ono naše. Ovaj mirza će i dalje sudit i to bez kazne. On će hodati ko kralj kroz našu Bosnu, a mi ćemo se vamo napadati, jer vjeruj mi dolaze još gori ljudi od mirze, muse, i miloša. Znaš ti nas, *** ti nas. Samo nek se ne puca, koga boli briga za pošten sport. I Jablanicu smo već zaboravili, i ja sam gori, puno očekujem od našeg naroda. Moja greška, neću više. Ode mi zdravlje, a vamo se sprdamo između. Nikakva ozbiljnosti, daj ti nama psovke i uvrede. To je ono naše. Čudim se kako mi nismo svi već ko mirza kazlagić, možda neki i nisu svjesni toga da su već ko on, jer kako vidim uvijek je sve isto. Šta ćeš takvi smo, kakvi smo, sve znamo već, a opet na kraju nikom ništa.

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 20 apr 2025, 00:16

Jel nam svima bilo jasno da će biti klanje danas? JESTE
Jesmo li bili losiji generalno pristupom u odnosu na prošlu tekmu? JESMO
Koliko god da smo vcs bili dobri kao što nismo igralo bi se dok Zizovic makar ne zabije gol vise.Pa jbm mater valjda je to svima jasno.

Pustite se izjave za Jattu i neiskustvo kod penala...
Bespotrebno je ikakvo prepucavanje ovdje na temi nakon večerasnje utakmice,zaista bespotrebno vise nego ikad.

Zaboravite ovaj poraz,slijede nam važnije tekme.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 apr 2025, 00:20

Yokohama je napisao/la:
20 apr 2025, 00:16
Koliko god da smo vcs bili dobri kao što nismo igralo bi se dok Zizovic makar ne zabije gol vise.Pa jbm mater valjda je to svima jasno.

Bespotrebno je ikakvo prepucavanje ovdje na temi nakon večerasnje utakmice,zaista bespotrebno vise nego ikad.

Ma hebo kup,zabranjeno je igrat ovu ligubprotiv nekih timova i to je to,unistili su bukvalno ligu i svaki pokusaj igranja lopte,ovo je 21 vijek i imamo ligu gdje ti svaku tekmu svirne 20 plus faulova,naravno opet po ko zna koji put protiv njih svira penal.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 20 apr 2025, 00:23

Kakav pristup se očekuje kad Kvržić prvo polomi Kyeremeha, a onda dvije minute poslije kramponima opali lika po koljenu krvnički i dobije slobodan udarac u svoju korist? Hajde malo pokušajte sebe staviti u tu situaciju. Jeste li ikada igrali ikakav kompetitivan (e)sport?

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 20 apr 2025, 00:29

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 apr 2025, 00:20
Yokohama je napisao/la:
20 apr 2025, 00:16

Ma hebo kup,zabranjeno je igrat ovu ligubprotiv nekih timova i to je to,unistili su bukvalno ligu i svaki pokusaj igranja lopte,ovo je 21 vijek i imamo ligu gdje ti svaku tekmu svirne 20 plus faulova,naravno opet po ko zna koji put protiv njih svira penal.
Ovo nije samo sport,ovo je politika.Ista ova koja rukovodi ovom zemljom.
Mi kao sportski kolektiv realno sa "nasim" političarima (opština centar) muku mučimo.A da možemo nešto više kao sportski kolektiv uraditi po pitanju regularnosti...nema šanse.

Pravosudne državne institucije s tom politikom nesto kao sude,osuđuju,presudjuju.I opet jedno veliko ništa.

Kad država bude država i bude u mogućnosti da realizuje hapšenja po presudama tek tada će se ovaj vladajući sistem urusiti i na sportskom planu.Do tad...jbg

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 20 apr 2025, 00:48

Volim te Sarajevo. Puna podrska od Mirvica do Zekica i igraca. Laku noc

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 apr 2025, 01:16

Oikamid je napisao/la:
20 apr 2025, 00:23
Kakav pristup se očekuje kad Kvržić prvo polomi Kyeremeha, a onda dvije minute poslije kramponima opali lika po koljenu krvnički i dobije slobodan udarac u svoju korist? Hajde malo pokušajte sebe staviti u tu situaciju. Jeste li ikada igrali ikakav kompetitivan (e)sport?
Igrali su debili qrac moj !
Najveći uspjeh im u životu doći ovdje i bljucnuti ličnu frustraciju na Zekića, Kyeremeha, Mustafića itd.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, NeSamSafetee, Pablo11, zagorski i 16 gostiju.