Samo ću te zamoliti, kad već nema Mortem-a, da nekome drugom daš (barem privremeno) opciju moderatora na ovoj temi.admin je napisao/la: ↑20 apr 2025, 07:55Jutro. Malo sam ocistio temu, ako sam sta preskocio, halalite. Zamolit cu vas bez psovki i vrijeđanja. Razmjenu mišljenja podrzavam, ali psovke nisu potrebne. Razumijem i bijes raje, ali prije šest dana u Neumu je aktuelno rukovodstvo dobilo apsolutnu podrsku da nastavi s radom još cetiri godine. Predstavnici klubova, igraca, trenera i fudbalskih radnika iz svih kantona izuzev Sarajeva i svih podrucnih saveza su zadovoljni radom celnih ljudi bh. fudbala. Mogu primjetiti i da su navijaci uglavnom zadovoljni, a cini mi se da je i vecina klubova ucesnika takmičenja zadovoljna trenutnim desavanjima. Nazalost, kazlagice cemo gledati i naredne cetiri godine, a mi cemo ovdje psovati jedni drugima i trazit cemo krivca. Niko od nas koji gledamo bh. fudbal za mene nije nevin. Jos jednom molim da diskutujemo bez psovki i vrijeđanja.
Da li je to moguće?
Ovaj nepismeni predatod nije navijač Sarajeva a vidimo uredno piše na temi? I hajd da piše nešto normalno nego provocira i laže. Ili ga upozori ili ga banuj. Hvala.