FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- gegenpressing
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Realno svi su igrači pali u proljetnom dijelu.Bukvalno pogašeni.To je do SŠ.
Realno,trebali smo biti bolji,uigraniji a i fizički spremniji.Kod nas je sve u kontru otišlo.
Ako ćeš k....šiljiti na malom Lauševiću i Jabberu onda jarane nisi dorastao ovom klubu.
Realno,trebali smo biti bolji,uigraniji a i fizički spremniji.Kod nas je sve u kontru otišlo.
Ako ćeš k....šiljiti na malom Lauševiću i Jabberu onda jarane nisi dorastao ovom klubu.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Ovdje i kad dodje neko sa strane klub mu se predstavi kao da je ovo Olimpik samo sa navijacima koji su glavni sponzor kluba.
Ljudi nemaju predstavu da je ovo klub sa najvise trofeja iako je zadnju titulu uzeo prije 10+ godina, a kup prije 5+ i navijaci ga nisu slavili jer je to malo bilo.
Ne shvataju da je ovaj klub rekorder po utakmicama bez primljenog gola.
I da je dao reprezeentaciji najvise reprezentativaca.
Igraju bez ikakvog pritiska, vuku se po terenu aplauz dobiju.
Kapiten nam je nestabilna licnost, trebaju nam nasa djeca.
Mi Hirosa pustimo da igraju Mircevski i budale nekakve.
Sosic je davno otisao pa se evo konacno vratio i on je jedini koji nas je nosio ovo proljece.
Da ne spominjem Drinu koji je IGRAC za Sukilovica i ostale.
Da ne nabrajam.
Bitno je za polovanjake odrijesiti kesu.
Ljudi nemaju predstavu da je ovo klub sa najvise trofeja iako je zadnju titulu uzeo prije 10+ godina, a kup prije 5+ i navijaci ga nisu slavili jer je to malo bilo.
Sosic je davno otisao pa se evo konacno vratio i on je jedini koji nas je nosio ovo proljece.
Da ne nabrajam.
Klub mu se ne predstavi kao Olimpik ali realno pogledaj, mi jesmo Olimpik. To mene boli, boli i sve nas vjerovatno al jos ce vode Miljackom proteci dok mi nesto osvojimo. To je realno stanje i to sto smo mi nekad bili najjaci i sto smo nekad osvajali, bili najtrofejniji, je samo zabluda. Nemas nista od tog sto si igrao sa Newcastleom ili polufinale kupa uefa.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:23Ovdje i kad dodje neko sa strane klub mu se predstavi kao da je ovo Olimpik samo sa navijacima koji su glavni sponzor kluba.
Da ne nabrajam.
Zivimo danas i danas imamo to sto imamo. Ne kontam sta treba da uradis da ovim igracima kazes da idemo na titulu hahahhah. Klub kad stane na noge onda se to moze pricati a do tad suti i poklopi se dok ne dodje bolje vrijeme a ovo danas je vec bolje vrijeme od onog sto je bilo zadnjih godina AL TJERAJ SVE ZBOG PAR TEKMI.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Šta kažu stručnjaci?
Jesmol zadovoljni sezonom?
Jesmol zadovoljni sezonom?
Evo čitam komentare i moram reći — po mom mišljenju, jučer nisam vidio nikakav bojkot. Iskreno, jedino što mogu reći jeste da većina ovih igrača ne zaslužuje nositi dres Željezničara. To, nažalost, nije od jučer — traje već sezonama, samo je sad postalo kristalno jasno.
Svi su igrali, osim Radovca. Ne vidim da je iko od standardnih ostao bez minuta. Pa hajde, ko je tu koga bojkotovao?
Za jučerašnju blamažu krivi su svi — i igrači i stručni štab. Trener je preuzeo odgovornost, a red je i na ove preplaćene balerine da se pogledaju u ogledalo. Ipak, nisam za to da sad opet tjeramo sve redom — ni trenera, ni igrače, ni upravu — jer nas je taj pristup kroz zadnjih godinu dana koštao više nego što možemo podnijeti.
U oktobru 2023. Bašić i Kovačević su digli ruke jer nisu mogli više da se nose s pritiskom usljed očajnih rezultata s realno najlošijim Željinim timom u poslijeratnom periodu. Onda smo napustili politiku štednje i završili s dodatnih 1.8 miliona KM duga i grupom balerina koji se ne mogu sastaviti s loptom. Rukama mašu super, ali to im je maksimum.
Ko misli da trenutni UO (od augusta 2024.) ne radi dobro — hajde, neka to argumentuje, svaki argument ću prihvatiti. Kako klub izgleda na terenu svi vidimo, ali to nije nešto što se može promijeniti preko noći.
Ne trebamo da donosimo ishitrene odluke koje će klub još više unazaditi. Nadam se da će Grupa i Skupština stati iza UO u bilo kakvoj odluci vezanoj za Denisa. Moramo negdje prekinuti tu začaranu tradiciju koja nas godinama uništava. Ovo više nije pitanje Denisa, Amara, Ćubele, Tunuovića, Misimovića... Ovo je pitanje opstanka kluba.
Bitno je da se izgura sezona do kraja i završi na četvrtom mjestu — pa šta god da se desi u Kupu. Mislim da ova ekipa to može — i s njim i bez njega. Ako Denis ide, onda treba da ide cijeli štab. Metla za sve. Svi snose odgovornost, ne samo jedan čovjek.
Ako Gušo ne može pripremiti najboljeg golmana lige da ne puca psihički na utakmici, onda stvarno ne znam šta radi tu. Joldić tri godine pomoćnik? Ispratio sve trenere od Edisa. Dosta je bilo. Hajde zdravo.
Veliki sam pobornik naših ljudi, djece i igrača ali dajte pokažite malo kvaliteta. Mogu i ja pričati i pisati ali hajde malo. Ako ništa, barem za dobrobit kluba progovorite i jasno recite šta ne valja. Ćurić, Bekrić, Joldić, Gušo, Svraka i ima ih još... Nije da nam nedostaje naših ljudi kao što to neki žele prikazati. Denis je jedan od rijetkih koji nije potekao u ovom klubu ili koji nije godinama tu.
Nakon ovoga, ni jedan igrač ne treba dobiti novi ugovor. Govorim o onima kojima ističe na kraju sezone — Mirčevski, Dangubić, Marković, Galić, Radinović, Cavnić... Neka to bude jasna poruka i opomena onima koji ostaju. A ovi što ostanu — klupa, sve dok se ne dozovu pameti ili odluče sami otići. Ni trenirati s ekipom ne bih im dao. Eto im Igmana, pa nek trče. Ugovore nipošto ne raskidati, ali neka znaju da će im karijera ovdje stati ako ne budu davali maksimum. Pare vole, red je i da nešto vrate.
Ja navijam za Željezničar, ne za Denisa, Tunu, Ćubelu, Amara, Misimovića, Badžaka, Gredića... Ako ne mogu dati svoj maksimum za klub i raditi skupa bez podmetanja ne trebaju nam.
Uprava mora javno izaći i reći koji je plan za dalje, kako misle opstati uz ovakvu finansijsku situaciju. I molim bez šuplje priče. Trener mora jasno reći šta se dešava — ima li podmetanja, ko pravi pritiske i zašto?
Objave, intervjui, reportaže... Umislili da su zvijezde. Nema zvijezda u Sarajevu, to moraju znati. Pa mi smo i nobelovcu Andriću iz kafane dobacivali "đe si, pisac". Kakve oni misle da su zvijezde s ovakvom igrom i ponašanjem? Poštovanje se stiče na terenu, ne preko Instagrama.
Nisam za smjene. Mislim da treba izgurati do kraja sezone, ali saberi se, Željo. I u klubu i oko kluba. Dajte da makar jednom u zadnjih deset godina svi povučemo u istom smjeru. Za Želju.
Svi su igrali, osim Radovca. Ne vidim da je iko od standardnih ostao bez minuta. Pa hajde, ko je tu koga bojkotovao?
Za jučerašnju blamažu krivi su svi — i igrači i stručni štab. Trener je preuzeo odgovornost, a red je i na ove preplaćene balerine da se pogledaju u ogledalo. Ipak, nisam za to da sad opet tjeramo sve redom — ni trenera, ni igrače, ni upravu — jer nas je taj pristup kroz zadnjih godinu dana koštao više nego što možemo podnijeti.
U oktobru 2023. Bašić i Kovačević su digli ruke jer nisu mogli više da se nose s pritiskom usljed očajnih rezultata s realno najlošijim Željinim timom u poslijeratnom periodu. Onda smo napustili politiku štednje i završili s dodatnih 1.8 miliona KM duga i grupom balerina koji se ne mogu sastaviti s loptom. Rukama mašu super, ali to im je maksimum.
Ko misli da trenutni UO (od augusta 2024.) ne radi dobro — hajde, neka to argumentuje, svaki argument ću prihvatiti. Kako klub izgleda na terenu svi vidimo, ali to nije nešto što se može promijeniti preko noći.
Ne trebamo da donosimo ishitrene odluke koje će klub još više unazaditi. Nadam se da će Grupa i Skupština stati iza UO u bilo kakvoj odluci vezanoj za Denisa. Moramo negdje prekinuti tu začaranu tradiciju koja nas godinama uništava. Ovo više nije pitanje Denisa, Amara, Ćubele, Tunuovića, Misimovića... Ovo je pitanje opstanka kluba.
Bitno je da se izgura sezona do kraja i završi na četvrtom mjestu — pa šta god da se desi u Kupu. Mislim da ova ekipa to može — i s njim i bez njega. Ako Denis ide, onda treba da ide cijeli štab. Metla za sve. Svi snose odgovornost, ne samo jedan čovjek.
Ako Gušo ne može pripremiti najboljeg golmana lige da ne puca psihički na utakmici, onda stvarno ne znam šta radi tu. Joldić tri godine pomoćnik? Ispratio sve trenere od Edisa. Dosta je bilo. Hajde zdravo.
Veliki sam pobornik naših ljudi, djece i igrača ali dajte pokažite malo kvaliteta. Mogu i ja pričati i pisati ali hajde malo. Ako ništa, barem za dobrobit kluba progovorite i jasno recite šta ne valja. Ćurić, Bekrić, Joldić, Gušo, Svraka i ima ih još... Nije da nam nedostaje naših ljudi kao što to neki žele prikazati. Denis je jedan od rijetkih koji nije potekao u ovom klubu ili koji nije godinama tu.
Nakon ovoga, ni jedan igrač ne treba dobiti novi ugovor. Govorim o onima kojima ističe na kraju sezone — Mirčevski, Dangubić, Marković, Galić, Radinović, Cavnić... Neka to bude jasna poruka i opomena onima koji ostaju. A ovi što ostanu — klupa, sve dok se ne dozovu pameti ili odluče sami otići. Ni trenirati s ekipom ne bih im dao. Eto im Igmana, pa nek trče. Ugovore nipošto ne raskidati, ali neka znaju da će im karijera ovdje stati ako ne budu davali maksimum. Pare vole, red je i da nešto vrate.
Ja navijam za Željezničar, ne za Denisa, Tunu, Ćubelu, Amara, Misimovića, Badžaka, Gredića... Ako ne mogu dati svoj maksimum za klub i raditi skupa bez podmetanja ne trebaju nam.
Uprava mora javno izaći i reći koji je plan za dalje, kako misle opstati uz ovakvu finansijsku situaciju. I molim bez šuplje priče. Trener mora jasno reći šta se dešava — ima li podmetanja, ko pravi pritiske i zašto?
Objave, intervjui, reportaže... Umislili da su zvijezde. Nema zvijezda u Sarajevu, to moraju znati. Pa mi smo i nobelovcu Andriću iz kafane dobacivali "đe si, pisac". Kakve oni misle da su zvijezde s ovakvom igrom i ponašanjem? Poštovanje se stiče na terenu, ne preko Instagrama.
Nisam za smjene. Mislim da treba izgurati do kraja sezone, ali saberi se, Željo. I u klubu i oko kluba. Dajte da makar jednom u zadnjih deset godina svi povučemo u istom smjeru. Za Želju.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Riquelme1921
- Kontakt:
Čuj da Bekrić progovori šta je problem on dok je bio igrač s jaranima dogovarao u kojoj će povući ručnu.Levin je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:50Evo čitam komentare i moram reći — po mom mišljenju, jučer nisam vidio nikakav bojkot. Iskreno, jedino što mogu reći jeste da većina ovih igrača ne zaslužuje nositi dres Željezničara. To, nažalost, nije od jučer — traje već sezonama, samo je sad postalo kristalno jasno.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Pa da je neko ikad progovorio o tome javno lako bi se to riješilo a ne da isti još prima platu od kluba. Zamisli "koordinator Omladinske škole".Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:58Čuj da Bekrić progovori šta je problem on dok je bio igrač s jaranima dogovarao u kojoj će povući ručnu.
Onda neko dođe i kaže treba samo Željina DNK. Bogami uvuklo nam se nešto u ovu DNK.
Klub u minusu skoro 7 miliona KM i kazete UO radi dobro. Na plate skršeno 4.5 miliona i za Evropu moliš Boga da Sarajevo uzme kup.
Dok nisam zaboravio. Ako se pitaš ko je drugi koordinator, jer pošto smo veliki klub trebaju nam dva koordinatora. Drugi koordinator je Ismet Štilić od kojeg je, koliko čujem, i potekla priča da se ne isplačuju plate ili je bar neko neisplaćivanje doprinosa razumio kao neisplaćivanje plata. Svejedno. Kako god sve sama mahala.Levin je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:03Pa da je neko ikad progovorio o tome javno lako bi se to riješilo a ne da isti još prima platu od kluba. Zamisli "koordinator Omladinske škole".Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:58Čuj da Bekrić progovori šta je problem on dok je bio igrač s jaranima dogovarao u kojoj će povući ručnu.
Onda neko dođe i kaže treba samo Željina DNK. Bogami uvuklo nam se nešto u ovu DNK.
Ako ikad dođe taj dugo iščekivani i prizivani investitor a da nije kakav mešetar, siguran sam da je prvo što će napraviti, sastrugati lopatom našu DNK iz kluba. Pa nek se svi dobro zapitaju kako i šta rade. Zar nam nije bolje da svi radimo skupa i za opšte dobro i da klub konačno isliva iz dubioze nego da nam neki Arapi potpuno uguše identitet.
Da ne bude zabune, nisam protiv investitora ali ovi u klubu se itekako moraju zapitati "kuda plovi ovaj brod".
Ako se dobro sjećam prethodno sam te pitao koji saziv UO smatraš odgovornim? Ovaj od oktobra 2024. godine ili ove prije? Velike su razlike u sastavu. Možda si odgovorio ali nisam uhvatio tvoj post.
Kakva skola, nisu igraca napravili od Zolotica
Plate im odbiti svima za onu sinocnju bruku
Oka nisam sklopio iebo ih
Plate im odbiti svima za onu sinocnju bruku
Oka nisam sklopio iebo ih
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 apr 2025, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Majstore ti ove životom braniš. Braniš ih kao da su uradili bar nešto korisno a mi preživljavamo od donacija da budžeta, federalnog, kantonalnog i opštinskog. Ako smatraš da je upalta doprinosa nebitna, onda nikad nisi se privatlukom bavio. Ako je uspjeh UO to što su federalci izglasali promjenu zakona o doprinosima pa nam dopustili još jedan reprogram, onda ova UO radi savršeno. Doveli krševe od igrača, Mirčevskog ste predstavljali kao da je Mesi, slično i sa Cvetanoskim, Jabera nisu prodali kada su mogli,sada ga niko i neće. Mirčevski i Cvetanoski su nam izbili sigurno sa doprinosima minimalno 350.000KM za godinu dana, jeli misliš da se te pare nisu mogle bolje iskoristiti i da su pokazali nešto puno više od Šabića. Rahimić nas je zavio u crno.Levin je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:22Dok nisam zaboravio. Ako se pitaš ko je drugi koordinator, jer pošto smo veliki klub trebaju nam dva koordinatora. Drugi koordinator je Ismet Štilić od kojeg je, koliko čujem, i potekla priča da se ne isplačuju plate ili je bar neko neisplaćivanje doprinosa razumio kao neisplaćivanje plata. Svejedno. Kako god sve sama mahala.Levin je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:03Pa da je neko ikad progovorio o tome javno lako bi se to riješilo a ne da isti još prima platu od kluba. Zamisli "koordinator Omladinske škole".Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:58Čuj da Bekrić progovori šta je problem on dok je bio igrač s jaranima dogovarao u kojoj će povući ručnu.
Ako ikad dođe taj dugo iščekivani i prizivani investitor a da nije kakav mešetar, siguran sam da je prvo što će napraviti, sastrugati lopatom našu DNK iz kluba. Pa nek se svi dobro zapitaju kako i šta rade. Zar nam nije bolje da svi radimo skupa i za opšte dobro i da klub konačno isliva iz dubioze nego da nam neki Arapi potpuno uguše identitet.
Da ne bude zabune, nisam protiv investitora ali ovi u klubu se itekako moraju zapitati "kuda plovi ovaj brod".
Ako se dobro sjećam prethodno sam te pitao koji saziv UO smatraš odgovornim? Ovaj od oktobra 2024. godine ili ove prije? Velike su razlike u sastavu. Možda si odgovorio ali nisam uhvatio tvoj post.
Izvještaj je za 2024tu, šta su konkretno ovi uradili? Koliko vidim tribinu će raditi opština. Ovaj UO je uradio da smo čekali da dobijemo reprogram poreskog duga da bi registrovali Cavnića i brazilce.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:36Veze ti nemas o cemu pises nit' znas za koji period je izvjestaj, kada su ovi dosli i tako dalje
:
-
- Kontakt:
Pa sve sto si napisao si fulio odnosno gurnuo skiju, nisi napisao sta su uradili kao sada kada sam te uhvatio u lazi nego si napisao da je klub u minusu 7 miliona, da je na plate skrseno 4.5 miliona i pitao jel to dobar UO. Nemam namjeru da bilo koga branim, samo sam napisao da tvoj tvrdnja nije tacna. Sada kada si uhvacen mijenjas temu.Hrasno15 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:42Izvještaj je za 2024tu, šta su konkretno ovi uradili? Koliko vidim tribinu će raditi opština. Ovaj UO je uradio da smo čekali da dobijemo reprogram poreskog duga da bi registrovali Cavnića i brazilce.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:36Veze ti nemas o cemu pises nit' znas za koji period je izvjestaj, kada su ovi dosli i tako dalje
:
Sta ima na Lavoru ?
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 20 apr 2025, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te samo pitam koga ti lično smatraš odgovornim ovdje za sve ovo?Hrasno15 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:38Majstore ti ove životom braniš. Braniš ih kao da su uradili bar nešto korisno a mi preživljavamo od donacija da budžeta, federalnog, kantonalnog i opštinskog. Ako smatraš da je upalta doprinosa nebitna, onda nikad nisi se privatlukom bavio. Ako je uspjeh UO to što su federalci izglasali promjenu zakona o doprinosima pa nam dopustili još jedan reprogram, onda ova UO radi savršeno. Doveli krševe od igrača, Mirčevskog ste predstavljali kao da je Mesi, slično i sa Cvetanoskim, Jabera nisu prodali kada su mogli,sada ga niko i neće. Mirčevski i Cvetanoski su nam izbili sigurno sa doprinosima minimalno 350.000KM za godinu dana, jeli misliš da se te pare nisu mogle bolje iskoristiti i da su pokazali nešto puno više od Šabića. Rahimić nas je zavio u crno.Levin je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:22Dok nisam zaboravio. Ako se pitaš ko je drugi koordinator, jer pošto smo veliki klub trebaju nam dva koordinatora. Drugi koordinator je Ismet Štilić od kojeg je, koliko čujem, i potekla priča da se ne isplačuju plate ili je bar neko neisplaćivanje doprinosa razumio kao neisplaćivanje plata. Svejedno. Kako god sve sama mahala.
Ako te treba podsjetiti zašto se raspao UO u oktobru prošle godine, ko je obećavao da će sufinansirati pojačanja, kad je donešena odluka da se pojačanja finansiraju neplaćanjem doprinosa, ko je pijan iz kafane najavljivao titulu, ko je sve pokušavao dovesti Čileanca koji nas je mogao još više finansijski zavaliti onda mi nemamo o čemu razgovarati.
I da, branim... zato što smatram da nam nam treba kontinuitet u svakom segmentu a kojeg nemamo godinama. Ne možemo svakih 6 mjeseci mijenjati UO, ne možemo imati po tri ili četiri trenera u jednoj sezoni, ne možemo mijenjati većinu igrača svake sezone, itd itd. Mora se stati u kraj svemu tome.
Pa nisu neke superzvjezde, ali nisu ni toliko losi da prime 5 od zrinjskog, pa oni to ni gosku ni posusju nisu zabili. Pa do prije 3 mjeseca smo prodavali jabera francuzima za 3,4 miliona, sad ga ne bi za 300 hiljada prodali.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:01maherdoo je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:13Nije ni coricevo maslo za ramazana. I on je namazan, cuj ponudio ostavku, pa eto prihvate, ne prihvate. Kad hoces da napustis, ostavka se daje i to je to. Coric je demagog, meni on izgleda kao da ga nije briga, da je tu usput, rezignirano mi djeluje
Nesto je puklo opasno u ekipi na polusezoni, koja relacija i oko cega ne znam. Uglavnom mi se dobro patimo u ovoj polisezoni, nismo sastavili dvije dobre utakmice i realno smo imali puno vise srece nego znanja.
Sudeci po ovim fin izvjestajima, para izgleda nema, sad je li istina da plate kasne i sve to, ne znam. Ova ekipa nije toliko losa, nesto drugo se desava.
Buraz kako ekipa nije losa ? Ne znam gdje ti vidis ekipu ovde, nekima se samo posrecilo da odigraju neku dobru utakmicu, ovde igraca za nas klub nema, kad ti najstariji pokazuje borbenost i trku.
Galic imao neke dobre utakmice, ali imao je vise losih
Markovic ? Na sve izgleda al na fudbalera jok
Stoperi? Karamarko i moze proci, Sukilovic? Bukvalno za 2lige
Boljevic propao zadnje utakmice, ne moze celofan probiti
Dangubic odigra jednu dobro onda 3 lose ?
Karjasevic? Kakav je to kocijas mila majko, ne zna osnovne elemente fudbale
Cvetanovski se ubio za klupe, da uleti 10-15min
To sto smo mi cetrvrti na tabeli, znaci samo da su ostali ispod nas prelosi. Mi ne mozemo gola zabiti kako treba ekipama koje se nalaze na prve tri pozicije , bukvalno !!!
Kako nemas losu ekipu?
Mislim krpic, radovac, jaber, boljevic, karamarako, muftic, sosic su iznaprosjecni premijerligaski igraci. Tipa galic, huso su prosjecni igraci. Zato mi je ovo sve jako cudno, od prosle polusezone do ove sada igraci su bukvalno poslali amateri. Do koga je to, to je pitanje za nadlezne u klubu
**** skupstinu cijelu treba vas sve zaapaliti zajedno uhljebi
Igrace sve nasamarat i odbit im od plate
5:0 nek vas je sram i stid
Igrace sve nasamarat i odbit im od plate
5:0 nek vas je sram i stid
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne znam ko je i ne interesujeme, ti očigledno znaš ko je odlučio da se ne plaćaju doprinosi i očigledno i ti misliš da je to normalno. Očigledno klubu da bi bio konkurentan treba 10 miliona godišnje i za mene samo onaj UO koji to može obezbijediti je dobar, ovo sve ostalo je mlaćenje prazne slame.Levin je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:48Ja te samo pitam koga ti lično smatraš odgovornim ovdje za sve ovo?Hrasno15 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:38Majstore ti ove životom braniš. Braniš ih kao da su uradili bar nešto korisno a mi preživljavamo od donacija da budžeta, federalnog, kantonalnog i opštinskog. Ako smatraš da je upalta doprinosa nebitna, onda nikad nisi se privatlukom bavio. Ako je uspjeh UO to što su federalci izglasali promjenu zakona o doprinosima pa nam dopustili još jedan reprogram, onda ova UO radi savršeno. Doveli krševe od igrača, Mirčevskog ste predstavljali kao da je Mesi, slično i sa Cvetanoskim, Jabera nisu prodali kada su mogli,sada ga niko i neće. Mirčevski i Cvetanoski su nam izbili sigurno sa doprinosima minimalno 350.000KM za godinu dana, jeli misliš da se te pare nisu mogle bolje iskoristiti i da su pokazali nešto puno više od Šabića. Rahimić nas je zavio u crno.Levin je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:22
Dok nisam zaboravio. Ako se pitaš ko je drugi koordinator, jer pošto smo veliki klub trebaju nam dva koordinatora. Drugi koordinator je Ismet Štilić od kojeg je, koliko čujem, i potekla priča da se ne isplačuju plate ili je bar neko neisplaćivanje doprinosa razumio kao neisplaćivanje plata. Svejedno. Kako god sve sama mahala.
Ako te treba podsjetiti zašto se raspao UO u oktobru prošle godine, ko je obećavao da će sufinansirati pojačanja, kad je donešena odluka da se pojačanja finansiraju neplaćanjem doprinosa, ko je pijan iz kafane najavljivao titulu, ko je sve pokušavao dovesti Čileanca koji nas je mogao još više finansijski zavaliti onda mi nemamo o čemu razgovarati.
I da, branim... zato što smatram da nam nam treba kontinuitet u svakom segmentu a kojeg nemamo godinama. Ne možemo svakih 6 mjeseci mijenjati UO, ne možemo imati po tri ili četiri trenera u jednoj sezoni, ne možemo mijenjati većinu igrača svake sezone, itd itd. Mora se stati u kraj svemu tome.
Blago pitarima što su se uglavnom riješili svoje DNK.
Uprava je Kriva nitko drugi !!!
Kraj price... Na Q nabijem i Upravu i Skupstinu cijelu...
Kraj price... Na Q nabijem i Upravu i Skupstinu cijelu...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa i 52 gosta.