FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi moramo pokazati zube gospodi u crnom na drugi način. Ovo nije pravna država i drugačije se odbraniti ne možemo
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
U pamet protiv davljenika.Po dva žuta kartona imaju Nermin Mujkić, Eldar Mehmedović, Vladan Bubanja, Vinko Soldo, Aldin Turkeš, Giorgi Guliashvili, Domagoj Pavičić, Karlo Lulić, te Martin Paskalev.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Laktasenko je jos prije dvije tri godine otvoreno najavio da ce borac igrat ligu prvaka. Najavio je sta nam svima slijedi, mi kojima nam je ova domovina u srcu i nemamo rezervne lako se kupimo za par milja maraka, odatle dolaze Kazlagici, Pilavi, cijela probosanskan politicka struktura, nogometna, itd.
Lobi mora postojati na internacionalnom nivou, pronalaziti partnere, realne partnere. Vico dobro lobira kod Ceferina, naravno s nasim novcem, pa UEFA zazmiri, uspori procese i slicno. Ako zaista zelimo bolje, trebamo pocistiti ispred sebe nase kriminalce, dovesti ljude sa sportskim prijateljima sirom svijeta, lobirati kod istih. Nazalost, mi smo pali na prvoj stepenici, ovo je iskljucivo krivica ljudi koji kao predstavljaju nase interese. Oni su jasni, postena i cista liga, bez nacionalnih i etnickih pretenzija. Nego samo fudbal.
Al’ da je babi muda…
Lobi mora postojati na internacionalnom nivou, pronalaziti partnere, realne partnere. Vico dobro lobira kod Ceferina, naravno s nasim novcem, pa UEFA zazmiri, uspori procese i slicno. Ako zaista zelimo bolje, trebamo pocistiti ispred sebe nase kriminalce, dovesti ljude sa sportskim prijateljima sirom svijeta, lobirati kod istih. Nazalost, mi smo pali na prvoj stepenici, ovo je iskljucivo krivica ljudi koji kao predstavljaju nase interese. Oni su jasni, postena i cista liga, bez nacionalnih i etnickih pretenzija. Nego samo fudbal.
Al’ da je babi muda…
1946
Al najaci su mi ovi retardi satro namjesteno pusteno za kup. Kad to vidis skontas zasto smo mi ko narod tu gdje jesmo.
"Slažem se Maka da je Cirkus Colorado odavno, ali trebao si staviti da je Circus Colorado bio protiv Veleža kada je Nemanja Bilbija igrao rukom, a sudija Frano Jelić gledao i snimak nakon intervencije VAR tehnologije pa u Bijeljini kada je Saša Kajkut 'upao u bazen, ali nije bilo vode', i mnoge druge stvari. Samo se vratite svi na fabrička podešavanja, ovo što Vico Zeljković radi je zlo kao i ono što je radio Amar Osim pa Abdulah Ibraković u Sarajevu kod Tana i drugi. Budite ljudi, nogomet vam je dao sve, kako mu vraćate. Uzdravlje svima, nek pobijedi nogomet i pravda", napisao je Ivetić.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:42Trebamo Maki kaznu platit, suknuo im je s onim komentarima.
-
- Kontakt:
Nikad niko nije ovoliko bio zasticen kao Borac . Ne volim izjednačavanja , isto u ratu nisu sve strane iste zna se koje bio agresor u ovoj državi a ko branio BIH . Tako i ovo s sudijama , titula Iz 2017 i kako se tad sudilo je liga prvaka za ovo što se sad radi .skank je napisao/la: ↑20 apr 2025, 13:45"Slažem se Maka da je Cirkus Colorado odavno, ali trebao si staviti da je Circus Colorado bio protiv Veleža kada je Nemanja Bilbija igrao rukom, a sudija Frano Jelić gledao i snimak nakon intervencije VAR tehnologije pa u Bijeljini kada je Saša Kajkut 'upao u bazen, ali nije bilo vode', i mnoge druge stvari. Samo se vratite svi na fabrička podešavanja, ovo što Vico Zeljković radi je zlo kao i ono što je radio Amar Osim pa Abdulah Ibraković u Sarajevu kod Tana i drugi. Budite ljudi, nogomet vam je dao sve, kako mu vraćate. Uzdravlje svima, nek pobijedi nogomet i pravda", napisao je Ivetić.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:42Trebamo Maki kaznu platit, suknuo im je s onim komentarima.
Tako je! Gdje mu je taj status bio kad je bilbija igrao rukom, kad su kupovali, krali titule, kad stalno vrijedjaju drzavu zato Maki k. I poruka:"MUPM"
Od sydija samo treba javno pisati brojeve telefona, imena zena, djece, njihove brojeve...pa
-
- Kontakt:
Najveci problem zlotvoru je to sto ce uskoro morati neki nas klub biti prvak,to mu je najveci problem jer onda nema LP i novca.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑20 apr 2025, 13:35Laktasenko je jos prije dvije tri godine otvoreno najavio da ce borac igrat ligu prvaka. Najavio je sta nam svima slijedi, mi kojima nam je ova domovina u srcu i nemamo rezervne lako se kupimo za par milja maraka, odatle dolaze Kazlagici, Pilavi, cijela probosanskan politicka struktura, nogometna, itd.
Al’ da je babi muda…
Ista ****, i jedni i drugi. Jel imao slicne komentare na pljacku Veleza?napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:42Trebamo Maki kaznu platit, suknuo im je s onim komentarima.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kazlagiću, yebem ti sve mrtvo i živo i ovdje. Yebem li ti majku kad je spuste. 

-
- Kontakt:
Uzet ces .I. Kad ti ovako sude, ovako ce nam biti jos naredne 4 godine ako onom cetniku ne produze mandat za jos 4 pa narednih 8 godina ti je borba za evropu.bordospartanac je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:25Tacno.
Ne mozemo dopustiti da nam sudije i nogometni savez kroje sudbinu. Titule se moraju uzimati narednih godina akobogda.
-
- Kontakt:
Ma Colpa i ostali uz Zeljkov8ca mjenjaju statut saveza,sve je to proslo ispod radara jer smo glupi ko k svi kolektivno.ubipara je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:28Uzet ces .I. Kad ti ovako sude, ovako ce nam biti jos naredne 4 godine ako onom cetniku ne produze mandat za jos 4 pa narednih 8 godina ti je borba za evropu.bordospartanac je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:25Tacno.
Ne mozemo dopustiti da nam sudije i nogometni savez kroje sudbinu. Titule se moraju uzimati narednih godina akobogda.
-
- Kontakt:
Sve znamo kako je i sta je.
Na nama je da se sada sebi okrenemo do kraja sezone, da prvenstvo odigramo sto bolje, kup uzmemo, i sjesti i praviti dodatno ekipu za naredne sezone.
Na nama je da se sada sebi okrenemo do kraja sezone, da prvenstvo odigramo sto bolje, kup uzmemo, i sjesti i praviti dodatno ekipu za naredne sezone.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kup je jako bitan ove sezone
Vamos Sarajevo!
Vamos Sarajevo!
-
- Kontakt:
Ma nema to sve smisla,dovedes nekog dobrog igraca i Kvrzic mu nogu iz koljena izvali i svirace kontra faul,Andjusica u bolnicu posalju jedva zuti,nista necemo rijesiti time sto cemo pojacat ekipu. Svjesni su nasih kapaciteta od Colpe do Vice i zato smo trn u oku,ruse nas na sve strane i zato imamo ovakvo sudjenje da nam zgade klub,fudbal i loptu kad to uspiju sve im je olaksano i otvoreno da rade kako pozele.bordospartanac je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:39Sve znamo kako je i sta je.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 20 apr 2025, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zasto smo toliki smetljari?
Zasto smo svi jaki na postovima?
Zasto ne poduzimamo nista na takvom nivou na kojem ce se zemlja zatresti?
Jesmo li bas toliko pokvareni kao narod?
A toliko je nacina da se digne hampa na demokratski i zakonom dozvoljen nacin!!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Evo i ja se to pitam 3 godine,nevjerovatno kako smo letargicni i svako nam je kriv od Mirvica,Lulica do Zekica,ajde sad budi pametan pa reci sta treba dalje radit.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:08Zasto smo toliki smetljari?
-
- Kontakt:
Nije da nema ideja koje bi zaista imale pozitivan efekt.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:10Evo i ja se to pitam 3 godine,nevjerovatno kako smo letargicni i svako nam je kriv od Mirvica,Lulica do Zekica,ajde sad budi pametan pa reci sta treba dalje radit.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:08Zasto smo toliki smetljari?
Ali,to bi uglavnom ostalo prazno slovo na papiru.
Prije da ce se desiti neke individualne i sporadicne situacije bas zbog toga jer nismo organizovani,a koje ce biti vijest dan-dva,i opet nista.
Nekom ce definitivno puci film,ali to nije nacin,tako ce nayebati samo pojedinac ili par takvih.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Prebitno nam ne uzeti trofej nakon 4 godine.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO