FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Drugari jedino mjerilo je zeleni teren i ništa drugo. Na zelenom terenu većina ovih igrača su pokazali da ne zaslužuju nositi Željin dres i to je to. Mene ne nervira toliko nedostatak kvalitete u nekim utakmicama, koliko me nervira nedostatak volje, želje, borbe. Pa protiv Širokog u revanšu cijelo drugo poluvrijeme očekuješ da će zaganjati sa svih strana, zujati ko zuce oko gola Širokog, napraviti pritisak pred punim stadionom, oni jedva trčali od nekakvog umora i letargije.
O tome ja govorim kad kažem da treba poduzeti radikalne mjere i u tome svako ima dio odgovornosti. I trener, i kondicioni trener i sportski direktor što je takve igrače doveo.
Čujem da Ćorić najviše debakl protiv Zrinjskog zamjera Laušu i Jaberu, ako je to tačno onda je obična kukavica koja ne smije da se obračuna sa stvarnim problemima, a svi znamo ko su, a Denis to zna najbolje. Nego ybg najlakše je po najslabijim i najmlađim udariti.
Ovdje nije problem jedna tekma, već cijelo proljeće i zato Lauša ne mogu ni komentarisati, momak ukupno odigrao 50 minuta cijelo proljeće, a Jaber možda jedini momak koji trči, kreira, nudi se, vrši pritisak, pokriva greške Radovca i Huse i sad on nekome problem.
O tome ja govorim kad kažem da treba poduzeti radikalne mjere i u tome svako ima dio odgovornosti. I trener, i kondicioni trener i sportski direktor što je takve igrače doveo.
Čujem da Ćorić najviše debakl protiv Zrinjskog zamjera Laušu i Jaberu, ako je to tačno onda je obična kukavica koja ne smije da se obračuna sa stvarnim problemima, a svi znamo ko su, a Denis to zna najbolje. Nego ybg najlakše je po najslabijim i najmlađim udariti.
Ovdje nije problem jedna tekma, već cijelo proljeće i zato Lauša ne mogu ni komentarisati, momak ukupno odigrao 50 minuta cijelo proljeće, a Jaber možda jedini momak koji trči, kreira, nudi se, vrši pritisak, pokriva greške Radovca i Huse i sad on nekome problem.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Pa,kako ce se ista,promijeniti kada se ne moze organizovatida u NS sjede ljudi iz fudbala i koji koliko toliko razumiju sta znaci taj zakon. I do nas samih je,jer mi i dalje zivimo da u tom fazonu,da smo radnicki klub,da nas ne moze niko kupiti itd.
To vise nigdje u svijetu ne pije vode,ako hoces da imas stabilan klub,sa nekim ambicijama(nama najveca ambicija uzeti kup,i ne ispasti).
Mora se nesto mijenjati i u samom klubu. Moraju se angazovati ljudi u NS da imas nekoga ispred kluba.
Pogledas malo kod komsija(Hrvatska-Rijeka,Srbija Cukaricki).nije sramota prepisati,vec ostati zatucan i zivjeti od proslosti.
Prosjecan klub,samo sa velikom bazom navijaca.
Ako su Denisu za debakl krivi Al Jaber i Laušević on ne treba više ni munitu biti trener
On se pogubio onog trenutka kad je počeo lagati igrače, ne možeš ti igraču obećati da će igrati i na kraju ga slagati i onda očekuješ da ti vjeruje, pa kako? Ne možeš cijelu sedmicu govoriti štoperski par je taj i taj i kad se objave sastavi tog para nema igraju druga dvojica. Najbolje bi bilo da se pokupi.SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:21U pravu je @cunami, sve je ovo Čorić i zakuhao **** li mu bulić porijeklo. Ma sve je ovo truhlo, sve.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Denis je pizda, ista kao i Bašić, populizam, pričaj ono što raja hoće da čuje, tako ih naloži i taman.
Lokomotifa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:21Drugari jedino mjerilo je zeleni teren i ništa drugo. Na zelenom terenu većina ovih igrača su pokazali da ne zaslužuju nositi Željin dres i to je to. Mene ne nervira toliko nedostatak kvalitete u nekim utakmicama, koliko me nervira nedostatak volje, želje, borbe. Pa protiv Širokog u revanšu cijelo drugo poluvrijeme očekuješ da će zaganjati sa svih strana, zujati ko zuce oko gola Širokog, napraviti pritisak pred punim stadionom, oni jedva trčali od nekakvog umora i letargije.
Kažem ja sada će botovi raditi u tri smjene.
E cuj registrovo se tek prije mjesec i po.
-
- Kontakt:
Puklo je pred polusezonu oko dovođenja igrača i produžavanja ugovora. On je labilan i Željo ga ja slomio kao i mnoge prije njega. 3.puta je davao ostavku, trebalo se na vrijeme raskusurati. Ne možeš imati **** pristup, ova **** od igrača to nanjuše i slome ti vrat.1921boy je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:34On se pogubio onog trenutka kad je počeo lagati igrače, ne možeš ti igraču obećati da će igrati i na kraju ga slagati i onda očekuješ da ti vjeruje, pa kako? Ne možeš cijelu sedmicu govoriti štoperski par je taj i taj i kad se objave sastavi tog para nema igraju druga dvojica. Najbolje bi bilo da se pokupi.SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:21U pravu je @cunami, sve je ovo Čorić i zakuhao **** li mu bulić porijeklo. Ma sve je ovo truhlo, sve.
Igrači su tek posebna priča, ovi nedodirljivi. Zaslužili su batine da im ovo igranje s klubom više nikada ne padne na pamet.
Ako se na ovome završi tj bez otkrivanja karata, opet ništa nismo naučili.
Željezničar za život cijeli!
- Lokomotifa
- Kontakt:
Šta je u mom komentaru tačno botovskog sadržaja?Valter je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:42Lokomotifa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:21Drugari jedino mjerilo je zeleni teren i ništa drugo. Na zelenom terenu većina ovih igrača su pokazali da ne zaslužuju nositi Željin dres i to je to. Mene ne nervira toliko nedostatak kvalitete u nekim utakmicama, koliko me nervira nedostatak volje, želje, borbe. Pa protiv Širokog u revanšu cijelo drugo poluvrijeme očekuješ da će zaganjati sa svih strana, zujati ko zuce oko gola Širokog, napraviti pritisak pred punim stadionom, oni jedva trčali od nekakvog umora i letargije.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Nedu Turkovica za sportskog direktora!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa daj nam imena tih igraca ?SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:44Puklo je pred polusezonu oko dovođenja igrača i produžavanja ugovora. On je labilan i Željo ga ja slomio kao i mnoge prije njega. 3.puta je davao ostavku, trebalo se na vrijeme raskusurati. Ne možeš imati **** pristup, ova **** od igrača to nanjuše i slome ti vrat.1921boy je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:34On se pogubio onog trenutka kad je počeo lagati igrače, ne možeš ti igraču obećati da će igrati i na kraju ga slagati i onda očekuješ da ti vjeruje, pa kako? Ne možeš cijelu sedmicu govoriti štoperski par je taj i taj i kad se objave sastavi tog para nema igraju druga dvojica. Najbolje bi bilo da se pokupi.SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:21U pravu je @cunami, sve je ovo Čorić i zakuhao **** li mu bulić porijeklo. Ma sve je ovo truhlo, sve.
Igrači su tek posebna priča, ovi nedodirljivi. Zaslužili su batine da im ovo igranje s klubom više nikada ne padne na pamet.
Bulic je imao onog Bobaja i Mandica i dio oko Hasukica, veze nemam ko su mu ostali igraci..
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ali kad imas jaku Upravu i Skupstinu, postavis i stricni stab i trenera i igrace ispred sebe i objasnia im sta je njihov posao i da se ne zajebaju, naravno prije toga im obezbjedia sve sto treba da mogu funkcionisati, pa kad nastave udaris po dzepu.
Do Uprave je i Skupstine, vecinom imamo odoron ljude u strukturama!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Gdje i sta radi Amar Osim?
Mislim da je jedina osoba u ovom trenutku koja nas moze izvuci iz govana.
Da li se slazete?

Mislim da je jedina osoba u ovom trenutku koja nas moze izvuci iz govana.
Da li se slazete?

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Prije nekih godinu dana jedan naš bivši igrač mi se žalio kako je skupština najveći problem kluba. Kaže valjda jedan od njih donio play station u prostorije kluba.Argentina je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:50Ali kad imas jaku Upravu i Skupstinu, postavis i stricni stab i trenera i igrace ispred sebe i objasnia im sta je njihov posao i da se ne zajebaju, naravno prije toga im obezbjedia sve sto treba da mogu funkcionisati, pa kad nastave udaris po dzepu.

Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
A Sablja motivatorBojudaosinebu je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:55Obavezno, i oba Zeca vratiti, memic pomocni, hare direktor. I krece stabilizacija

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Lokomotifa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:55Šta je u mom komentaru tačno botovskog sadržaja?Valter je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:42Lokomotifa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:21Drugari jedino mjerilo je zeleni teren i ništa drugo. Na zelenom terenu većina ovih igrača su pokazali da ne zaslužuju nositi Željin dres i to je to. Mene ne nervira toliko nedostatak kvalitete u nekim utakmicama, koliko me nervira nedostatak volje, želje, borbe. Pa protiv Širokog u revanšu cijelo drugo poluvrijeme očekuješ da će zaganjati sa svih strana, zujati ko zuce oko gola Širokog, napraviti pritisak pred punim stadionom, oni jedva trčali od nekakvog umora i letargije.
Odavno gazim sedmom decenijom života i od kada znam za sebe Željo je dio njega. Pa mi nije jasno kako za tolike godine ništa ne saznam a nekome ko je registrovan prije mjesec i po ptičice došapču kako Denis za debakl krivi Lauša i Jabera
Nije bulic u pitanju..StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:22Pa daj nam imena tih igraca ?SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:44Puklo je pred polusezonu oko dovođenja igrača i produžavanja ugovora. On je labilan i Željo ga ja slomio kao i mnoge prije njega. 3.puta je davao ostavku, trebalo se na vrijeme raskusurati. Ne možeš imati **** pristup, ova **** od igrača to nanjuše i slome ti vrat.1921boy je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:34
On se pogubio onog trenutka kad je počeo lagati igrače, ne možeš ti igraču obećati da će igrati i na kraju ga slagati i onda očekuješ da ti vjeruje, pa kako? Ne možeš cijelu sedmicu govoriti štoperski par je taj i taj i kad se objave sastavi tog para nema igraju druga dvojica. Najbolje bi bilo da se pokupi.
Bulic je imao onog Bobaja i Mandica i dio oko Hasukica, veze nemam ko su mu ostali igraci..
Fk Željezničar.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Jesam se registrovao nedavno, ali to ništa ne znači, volim Želju više nego išta i hoću da pišem šta god želim, sviđalo se to nekome ili ne. Mislim da imam na to pravo, na tribini sam svaku tekmu, plaćam godišnju, plaćam člansku i za klub i za grupu i ti mi kažeš da sam bot. Jadno da ne može jadnije. Ako želiš provjeriti u srijedu sam na Grbavici i sve ću ti pokazati.Valter je napisao/la: ↑20 apr 2025, 16:07
Odavno gazim sedmom decenijom života i od kada znam za sebe Željo je dio njega. Pa mi nije jasno kako za tolike godine ništa ne saznam a nekome ko je registrovan prije mjesec i po ptičice došapču kako Denis za debakl krivi Lauša i Jabera
Što se tiče Lauša i Jabera pročitaj još jednom šta sam napisao "čuo sam priče" i "ako je to tačno". Znači nisam rekao da znam nego da nagađam, a činjenica da je njih dvojicu izbacio u 41. minuti, a da je hvalio samo Krpića koji je ušao u drugom pol. je neka indicija.
Ali to nije toliko bitno kao prvi dio komentara, igrači nam se ne bore, ne tope znojem Željin dres, to je evidentno, i nisam ja taj koji treba da ih motiviše, to je posao trenera i stručnog štaba. Ako to trener u stanju znači igrači ga ne poštuju i treba da ide. Prosto da ne može prostije.
Ko ce lud pristati na to da dovedes 5,6 igraca od istog menadzera?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hansestadt, Levin, pinki i 41 gost.