Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Izvodi jaci sastav protiv Legie gdje imamo 3-0, nego zadnje dvije utakmice u PL, bez komentara sam
Us.rao se da ga i tu ne ispusi.
Hahahhahahaha ovo je previseeee
- superFrankie
- Kontakt:
Dobro je pa ne igramo Betisom/Fiorentinom do finala..
Ovog Marescu treba otpustiti odmah večeras, pa da ostanu bar neke nade za to 5. mjesto.
Nek dovedu makar debelog konobara do kraja sezone, jer ovaj lik stvarno ne zna je li pošao ili došao.
Nek dovedu makar debelog konobara do kraja sezone, jer ovaj lik stvarno ne zna je li pošao ili došao.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- superFrankie
- Kontakt:
Moju je podrsku imao dok nisam vidio da je jaci sastav veceras izveo nego zadnje 2 ligaske utakmice, to mi je van svake pameti
- superFrankie
- Kontakt:
Sramotan poraz, ali barem smo prosli dalje
Sreća pa igramo LK, da smo kojim slučajem u EL davno bi sa igrama koje pružamo ispali.
- Pensioner26
- Kontakt:
Tako da jedno je sigurno, pucajmo opet na LK, ovo ostalo ćemo se džaba kvalifikovati.
Ne znam sto gluperde ne pojure davida iz lila,istice mu ugovor dosao bi free.
Sreća pa smo s ove strane žrijeba, trebao bi se Djurgarden proći kako god okreneš.
A do finala će se znati kako se završilo u ligi.
Došlo se u onu poziciju u kojoj je bio Wengerov Arsenal nakon 2005. da je veći uspjeh osvojiti 4. mjesto (ove godine može i peto) nego osvojiti ove neke kupove.
Ali eto, ako se osvoji LK, bar će se naredne sezone igrati LE (a to Chelsea osvaja kad god igra
).
A do finala će se znati kako se završilo u ligi.
Došlo se u onu poziciju u kojoj je bio Wengerov Arsenal nakon 2005. da je veći uspjeh osvojiti 4. mjesto (ove godine može i peto) nego osvojiti ove neke kupove.
Ali eto, ako se osvoji LK, bar će se naredne sezone igrati LE (a to Chelsea osvaja kad god igra
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Izvor tanji od pera. Za lijevo krilo hocemo Gittensa ili Williamsa, Gittens je malo realnija i vjerovatnija opcija
Ovo su užasne brojke...
Pa iskreno ne bih se ni ja trudio ako vidiš da skoro niko odavde ne zaslužuje platu koju prima, dvojica nikad ne igraju, kreten čuva kapitena za Konferencijsku, ko yebe Brentford i Ipswich, dobit ćemo Liverpool, Njuku, Junajted i Notingem haha
Koji cirkus od kluba
- superFrankie
- Kontakt:
A jest nas stisnuo Fulham, ko da igramo protiv prime Barce
Raspad,ovo pickanje lopte i vracanje unazad je katastrofa,mareska kupi se i bezi us.rao si nam sezonu dovoljno.
Kapiten rutinski
Prejako, napadamo po desnoj strani gdje nemamo beka jer ide u sredinu, specijalitet ala Gvardiola sa izmisljanjem pozicija i tople vode
Proslo mu to sa kukureljom pa misli sa svim bekovima
Treba neki trener koji je igrao u prvoj ligi petica
Prejako, napadamo po desnoj strani gdje nemamo beka jer ide u sredinu, specijalitet ala Gvardiola sa izmisljanjem pozicija i tople vode
Proslo mu to sa kukureljom pa misli sa svim bekovima
Treba neki trener koji je igrao u prvoj ligi petica
- superFrankie
- Kontakt:
Uzasno uzasno poluvrijeme, totalno bezopasno i nezainteresirano izgledamo
-
Majstorinho
- Kontakt:
Mi do sljedeće sezone nećemo vidjeti ni 2 boda, a što se tiče LK čestitam Fiorentini/Betisu na trofeju
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.