Jeste, tačnije mora odigrati 50% utakmica.
Amar Dedić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Mora nastupiti u 50% utakmica, inače ga Salzburg može vratiti za 100 hiljada eura. Mislim da su pisali da je takav dogovor.
-
- Kontakt:
Jeste, baš sam sad provjerio. Ne znam koliko ima ukupno utakmica od momenta kad je došao do juna. Do sad samo u jednoj nije ulazio nikako.SetoKaiba je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:20Mora nastupiti u 50% utakmica, inače ga Salzburg može vratiti za 100 hiljada eura. Mislim da su pisali da je takav dogovor.
Zabrinjavajuća situacija, ruku na srce. Igraju protiv zadnje ekipe na tabeli i trener te pošalje na tribine...
Izgleda da ce provesti vrijeme do kraja na tribinama.
Ako sam dobro izbrojao, on je ispunio ovo za otkup ugovora od strane Marseillea. Odigrao dosad svaku utakmicu, pa makar i minut. 9 utakmica odigrao, jos je 5 do kraja sezone, ukljucujuci i vecerasnju.Coolpanda24 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:30Jeste, baš sam sad provjerio. Ne znam koliko ima ukupno utakmica od momenta kad je došao do juna. Do sad samo u jednoj nije ulazio nikako.
Zabrinjavajuća situacija, ruku na srce. Igraju protiv zadnje ekipe na tabeli i trener te pošalje na tribine...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze biti klujcno minute koje je igrao, transfermarkt kaže da je do sad odigrao 22% od mogucih minuta za Marseille.
Inače ako ne klauzula otkupa je već aktivirana.
Još 5 utakmica a u 9 je igrao oder mogucih 14
Inače ako ne klauzula otkupa je već aktivirana.
Još 5 utakmica a u 9 je igrao oder mogucih 14
Ne vjerujem da postotak ima bilo kakvog utjecaja jer onda bi znacilo da je daleko od tih 50% i da nema potrebe da bude na tribinama svakako jer i da odigra čitavu utakmicu daleko je od te magicne brojke.
Mislim da se jednostavno nastup racuna isto bez obzira igrao on 5 minuta ili 90
Ono sto jeste generalno neobicno je i to da ako su zaista htjeli da ga isprobaju, onda su mu trebali dati i neke utakmice u kojima bi mnogo vise odigrao kako bi definitivno mogli odluciti sta ce sa njim. Ovako definitivno nisu istestirali njegove limite. Ispadne da su ga dzaba dovodili ako ga nisu htjeli ni isprobati, a pri tome sada jos na tribine slati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Hocs da ga isproba na tribinama
-
- Kontakt:
Mogao je ovo za bilo koga reći, ali ja mislim da je za Amara.
-
- Kontakt:
Enver Kulašin je vec sada bolji igrač od Dedića.
-
- Kontakt:
I Ajdin Nukic je nekad vazio za dosta veceg talenta, jos dok je igrao za Tuzla City

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kulaš je za Dedića Mujdža.
Deda i Memija su tu negdje bara,bara.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Mislim da se vec sada moze poceti pricati o neiskoristenom / propalom talentu
Strmoviti pad je krenuo nakon sto mu je onaj Hebibovic napunio glavu glupostima
Ali je nevjerovatno da ovi debili ne prestaju “trolati”, strašno kakva stoka.
Al, kada pratis sta mnogi pisu, cudo neviđeno kod nas je to mijenjanje misljenja danas/sutra.
Znaci, samo uletim i prvo je o mnogo, mnogo boljem Kulasinu, nego sto ce Dedic biti jos za 9 zivota.
Znaci, citam i pitam se, da li to neko ozbiljno misli. Jer napisati to, samo da bi doslo do polemike, tesko za progutati.
Jeste on mlad, al da mi zbog reprezentacije docekamo Kulasina u jednom Salzburgu kao standardnog igaraca, a da je u pitanju vise od sezone.
Mene licno ovo oko Dedica podsjeca na transfere Kolasinca u njegovo vrijeme. Isto bila ocekivanja kukulele. Transfer u nikada pogubljeniji Arsenal i svako malo nesto fali. Onda isto tako transfer u Marsej, gdje je Kolasinac cak i dobar bio.
I desi se tamo jedna Atalanta i najbolje partije u karijeri ...
Znaci, samo uletim i prvo je o mnogo, mnogo boljem Kulasinu, nego sto ce Dedic biti jos za 9 zivota.
Znaci, citam i pitam se, da li to neko ozbiljno misli. Jer napisati to, samo da bi doslo do polemike, tesko za progutati.
Jeste on mlad, al da mi zbog reprezentacije docekamo Kulasina u jednom Salzburgu kao standardnog igaraca, a da je u pitanju vise od sezone.
Mene licno ovo oko Dedica podsjeca na transfere Kolasinca u njegovo vrijeme. Isto bila ocekivanja kukulele. Transfer u nikada pogubljeniji Arsenal i svako malo nesto fali. Onda isto tako transfer u Marsej, gdje je Kolasinac cak i dobar bio.
I desi se tamo jedna Atalanta i najbolje partije u karijeri ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.