Mclaren 4/5. Piastri pokazao kako se ulazi s Maxom u prvu krivinu
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Strašan vikend Leclerca
Piastri dokazuje da je bolji i stabilniji vozac od Norrisa.
Max i sa kaznom odlicno vozio
Max i sa kaznom odlicno vozio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ishod neki na duge staze ce biti da ce Piastri postati visestruki sampion, a Lando otici iz tima.
- AshburtonG
- Kontakt:
Piastri lagano preuzima ovu ekipu. Strasan start sezone. Da nije imao onu gresku u Australiji, prednost bi bila i veca.
Leclerc isto strasan.
Leclerc isto strasan.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Zaslužen kazna odlučila pobjednika, dobar pejs Maksa
Čekam da se Noris i Pijastri pobiju u utrci
Lekler odličan, vozač dana realno
Čekam da se Noris i Pijastri pobiju u utrci
Lekler odličan, vozač dana realno
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 20 apr 2025, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Max se drži u borbi za titulu i dalje.
Nakon TDa u Španiji vidjećemo da li će Mclaren dobiti nerf.
Nakon TDa u Španiji vidjećemo da li će Mclaren dobiti nerf.
Bice ovo interesantna sezona do kraja, ako RB malo jos poboljsa bolid u drugoj polovini sezone tj nakon Belgije, moze svasta biti
- AshburtonG
- Kontakt:
Iz prve Piastrijeve sezone post. Sve su prilike da ce tako i biti.AshburtonG je napisao/la: ↑29 jul 2023, 13:32Piastri nastavlja skolovat Norrisa.![]()
Kakav vozac. Prije ce uzet WDC od oba britanska wonderkida.
što ga odje.ba Max 
Max raige bait.
Sve više pada u ocima neutralcima, prilicna hinjara, bas ga posmatram, nece da pridje i čestita prvom nego ceka Oscara da njemu pridje iako je njemu Oscar čestitao na poleu. Sitne stvari koje se jasno primjete. Los gubitnik.
Sve više pada u ocima neutralcima, prilicna hinjara, bas ga posmatram, nece da pridje i čestita prvom nego ceka Oscara da njemu pridje iako je njemu Oscar čestitao na poleu. Sitne stvari koje se jasno primjete. Los gubitnik.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ali Mercedes baš loš u utrci, nigdje pejsa ni na jednom setu guma, valjda sve setapovali za kvalifikacije
MANIJACI JUG 1987
Vazda bio. Najtalentovaniji vozač generacije ali šupak ala Schumacher
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Kakva majstorska utrka Leclerca
Piastri iznova pokazao da je bolji vozac od Norrisa, nadam se da ce Mclaren napokon sad dati prednost Piastriju, jer od Norrisa prvaka nema
Piastri iznova pokazao da je bolji vozac od Norrisa, nadam se da ce Mclaren napokon sad dati prednost Piastriju, jer od Norrisa prvaka nema
Max pravi supak, ocekivam do kraja sezone ako bude nezadovoljan da udara auta ispred sebe 
Lec odlicna utrka Samo da Ferarri malo jos sredi bolid pa da se i on umjesa medju prva 3
Lec odlicna utrka Samo da Ferarri malo jos sredi bolid pa da se i on umjesa medju prva 3
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Piastri doktorski u stilu sampiona. Kapa dole. Opcenito je svima jasno da je stabilniji i kvalitetniji od Landa koji je i danas pokazao koliki je choker i neznalica samo vozi brutalan bolid pa se potrefio gdje ne pripada u prosloj i ovoj sezoni.
Kao sto su komentatori rekli samo da stave mekse gume za izbor i natjeraju ih na 2 stajanja -> vise bi svi pritiskali pa bilo bi i cesce SC i imamo veoma zanimljivu trku onda. Ovako realno veoma nezanimljiva staza.
Kao sto su komentatori rekli samo da stave mekse gume za izbor i natjeraju ih na 2 stajanja -> vise bi svi pritiskali pa bilo bi i cesce SC i imamo veoma zanimljivu trku onda. Ovako realno veoma nezanimljiva staza.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
KennyKFCLofton
- Kontakt:
Piastri i Norris su kao Martin i Bagnaia,dva sretnika koja su se igrom slučaja našli u najboljem automobilu. Max je za obojicu Marc Marquez a Leclerc dođe nešto kao Quartararo
Max mi je najodvratniji vozač na gridu ali bih više volio da on uzme titulu nego ovaj Piastri koji je level Sainza i da slušamo hvalospjeve i njemu. Kakav crni Piastri.
A Lewis svaki dan da ode na grob Laudi i zahvali mu što ga je uspio ubijedit da pređe u Mercedes.
Max mi je najodvratniji vozač na gridu ali bih više volio da on uzme titulu nego ovaj Piastri koji je level Sainza i da slušamo hvalospjeve i njemu. Kakav crni Piastri.
A Lewis svaki dan da ode na grob Laudi i zahvali mu što ga je uspio ubijedit da pređe u Mercedes.
Piastri doktorski
Noris odlicna utrka, uzeo je maximum koji je mogao. Definitivno vozac dana, sa desetog na cetvrto
Bravo za Mclaren, 4 od 5 ove godine
Noris odlicna utrka, uzeo je maximum koji je mogao. Definitivno vozac dana, sa desetog na cetvrto
Bravo za Mclaren, 4 od 5 ove godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.