FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Flick objavio da je Ter Stegen spreman za povratak.
Koliko ga je pametno sad koristiti kad se sezona lomi. Negdje sam pročitao da bi Casado mogao biti spreman kroz dvije sedmice
Sad bi bili na samo +2 ili +1 cak, da su kiksali protiv Celte - a boba je falila.
Celta im treba biti posljednja opomena da u Primeri nema opustanja, nema lakih protivnika do kraja.
Plus Real se ne predaje, oni ce ganjati do samog kraja i cekati da Barca negdje usere.
Celta im treba biti posljednja opomena da u Primeri nema opustanja, nema lakih protivnika do kraja.
Plus Real se ne predaje, oni ce ganjati do samog kraja i cekati da Barca negdje usere.
Ove utakmice kao protiv celte i sutra protiv majorke odlucuju prvaka, ocito je da su i nasi i real vidno iscrpljeni i istroseni i naguzove i jedni i drugi dobijamo, pitanje je ko ce prvi posustati, real sad igra protiv getafeta u gostima i to ce im biti tesko gostovanje sigurno,a nasi protiv majorke ne bi smjeli dopustiti bilo kakvu dramu
Izostanak levandovvskog,ako ne bude novih povreda,moze biti i plus za nas jer feran je,barem prema mom skromnom misljenju u zadnje vrijeme dosta korisniji od leve, al ako bi bilo novih povreda e onda je bas zahebano kako sve izgurati
Izostanak levandovvskog,ako ne bude novih povreda,moze biti i plus za nas jer feran je,barem prema mom skromnom misljenju u zadnje vrijeme dosta korisniji od leve, al ako bi bilo novih povreda e onda je bas zahebano kako sve izgurati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
I s 1 nogom je bolji od poljske dvorske lude.
Na TM-u stoji datum povratka 15. maj. Bilo bi lijepo da se vrati, Garcia mi je nekako nesiguran iako je fino odigrao u zadnje vrijeme. Od njega uvijek možeš očekivati neki katastrofalan kiks.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015

Vrlo jednostavno. Odaberi iznos. I nakon uzvratnog susreta pobjednik oklade bira gdje se u dobrotvorne svrhe uplacuje navedeni iznos,a onaj drugi mora staviti ovdje potvrdu izvršene uplate.
Moze 200 KM, valjda ti nece biti tesko to ukabuliti, nikad lakse neces postati humanitarac
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja vam cvaju uplatim obojici na kafu ako se ispostujete. Moze paypal
Covjek navalio da se kladi,al sad kad sam vidio kako se monolog kladio i kakav je to hazarder bio, ovo je sve p dim heh
Koliko sam negdje vidio kvota na prolaz inter
je oko 3, sto u prevodu znaci da se mogu i pokriti i uzeti novvce il od kladionica il od ovog naseg dobrog i postenog siamnoia i odma nije zanimljivo
Al nebitno to sve, prvo majorka se mora dobiti sutra, ubijedjen sam da ce getafe otkinuti bod realu,pootkidat ce im i bubrege ta krkanska ekipa koja je zahebana na svom terenu
Koliko sam negdje vidio kvota na prolaz inter
je oko 3, sto u prevodu znaci da se mogu i pokriti i uzeti novvce il od kladionica il od ovog naseg dobrog i postenog siamnoia i odma nije zanimljivo
Al nebitno to sve, prvo majorka se mora dobiti sutra, ubijedjen sam da ce getafe otkinuti bod realu,pootkidat ce im i bubrege ta krkanska ekipa koja je zahebana na svom terenu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
I veceras, slicno kao protiv Celte. Mallorca je dobra ekipa, u jako dobroj formi i u borbi su za Europu. Bit ce jako tesko. Nova patnja u najavi.
Raphinha, Martínez, Koundé i Gavi su na jedan karton od suspenzije.
- jasonstatham
- Kontakt:
Nije da umanjujem dobre rezultate Mallorce, ali pogledaj s kakvim igračkim kadrom dolaze na Montjuic.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
To iskreno nisam upratio. Odmaraju igrace?jasonstatham je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:24Nije da umanjujem dobre rezultate Mallorce, ali pogledaj s kakvim igračkim kadrom dolaze na Montjuic.
- jasonstatham
- Kontakt:
Koliko sam negdje vidio, nedostaje im kompletan napad (onaj Muriqi), u veznom tri igrača (Danny Rodriguez) i onaj Maffeo što se zakačio sa Vinniem nakon utakmice super kupa. Uglavnom dolaze sa veznim koji nikad nije igrao zajedno. Naravno, ništa ovo ne mora da znači. Ustvari, ne smije ništa da znači. 

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
hansi flick je sad na ispitu, slijede mu mallorca, real madrid, inter, valladolid, real madrid, inter
ne zelim da cujem price o umoru u slucaju losih rezultata, idealna prilika je da rotira protiv mallorce i valladolida
ne zelim da cujem price o umoru u slucaju losih rezultata, idealna prilika je da rotira protiv mallorce i valladolida
Nakon nekoliko slabijih partija vrijeme je da se veceras dobije utakmica lagano i kulturno bez puno potrosnje,odma u prvom da se rijesi i onda izmjene
Majorka je dobra ove sezone,no zestoko su veceras oslabljeni i mislim da su onako domacinska ekipa
Majorka je dobra ove sezone,no zestoko su veceras oslabljeni i mislim da su onako domacinska ekipa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Potrebna je jedna laksa pobjeda, bez napetosti i trosenja. Valjalo bi da tako bude.jasonstatham je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:41Koliko sam negdje vidio, nedostaje im kompletan napad (onaj Muriqi), u veznom tri igrača (Danny Rodriguez) i onaj Maffeo što se zakačio sa Vinniem nakon utakmice super kupa. Uglavnom dolaze sa veznim koji nikad nije igrao zajedno. Naravno, ništa ovo ne mora da znači. Ustvari, ne smije ništa da znači.![]()
Ne važi kartoni za Kup, je li tako ?
Dobra stvar je ova utakmica s Valladolid između 2 s Interom i prije Klasika. Generalno, dobra stvar je što se dvomeč igra s Interom, a ne Arsenalom ili PSG-om. Oni moraju ligu igrati punim gasom, a ova 2 tima imaju riješenu ligu i mogu komotno odmarati igrače.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ne važe.Mokes je napisao/la: ↑22 apr 2025, 17:16Ne važi kartoni za Kup, je li tako ?
Dobra stvar je ova utakmica s Valladolid između 2 s Interom i prije Klasika. Generalno, dobra stvar je što se dvomeč igra s Interom, a ne Arsenalom ili PSG-om. Oni moraju ligu igrati punim gasom, a ova 2 tima imaju riješenu ligu i mogu komotno odmarati igrače.
Flick navodno razmišlja staviti Ansua od prve minute večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.