Samo pogledaj sliku s kraja poluvremena i kako je rezultat podnio Ćorić a kako su Alihodžić, Joldić i ostali koji su klupski krpelji.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grupa iznad svakog pojedinca.
Yebiga, ne ide bas tako. Volio bih i ja da su se javno iznijela imena, ali je pametnije da se suti o tome, a sa njima da se obavi konkretan razgovor i sankcionise ih. Imam osjecaj da bi bio kontraefekat da se javno kaze taj i taj nece da igra.Railwayman30 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:00I ja se slazem da sefu treba podska,ali ako ce sastav protiv Borca biti isti,onda ga j.ebi sefe,i do tebe ima.
Zamisli bolan imas ovoliku podrsku i ti ne smijes napraviti rez,ili iznijeti ime.
Ja bih sa ovim ledjima na Rusiju udario.
Denisu podrska, ima ovdje i njegove krivice i valjda je naucio na greskama. Znam da je pojedinima tesko, ali yebiga.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Protiv Borca izvesti identičan sastav kao protiv Zrinjskog. Pa da vidim ko neće uzorati teren na Grbavici.
-
- Kontakt:
Samo se nadam da Denis ima muda igrace poslati na klupu/tribinu. Sve zavisi od njihovih ugovora.
Cijene karata bi u narednom periodu trebale biti nize, jer rezultati su losiji nego na jesen, samim tim manje ljudi dolazi. Ne opravdavam takve ljude, ali da bi ih privukao, moras im nekako udovoljiti. Po meni, cijene karata trebaju biti sljedece
Clanovi
Sjever 8
Istok 10
Ostali
Sjever 10
Istok 12
Ili nekako staviti da clanovi prilikom kupovine ulaznica, mimo privilegije kupovine karte prije ostalih, ostvariti popust na karte (vise ljudi ce se uclaniti da bi do kraja godine mogli "otplatiti" tih famoznih 25KM)
Nisam imao priliku pohvaliti marketing kluba, Mirza i ekipa rade fenomenalan posao stvarno. Digli nas iz pepela sto se toga tice
Cijene karata bi u narednom periodu trebale biti nize, jer rezultati su losiji nego na jesen, samim tim manje ljudi dolazi. Ne opravdavam takve ljude, ali da bi ih privukao, moras im nekako udovoljiti. Po meni, cijene karata trebaju biti sljedece
Clanovi
Sjever 8
Istok 10
Ostali
Sjever 10
Istok 12
Ili nekako staviti da clanovi prilikom kupovine ulaznica, mimo privilegije kupovine karte prije ostalih, ostvariti popust na karte (vise ljudi ce se uclaniti da bi do kraja godine mogli "otplatiti" tih famoznih 25KM)
Nisam imao priliku pohvaliti marketing kluba, Mirza i ekipa rade fenomenalan posao stvarno. Digli nas iz pepela sto se toga tice
Zadnja izmjena: linija16bbb, dana/u 21 apr 2025, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
kako da te ne volim
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Doživit ćemo mi sa njima još historijskih trenutaka.NoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:16Ne treba ugovore produziti mnogima
Igrace neke treba mijenjati i ove dizelase nagraditi ispisnicama
Mladje treba u vecem broju zadrzati
Od ovih starijih jedino mi Karamarko izgleda kao neko ko je zasluzio
Krpic isto je zasluzio nekim dijelom, ali to je igrac za klupe i realno s takvim nemamo sanse da se bodemo s jacim ekipama
Nama treba brz spic, kad vidim gulija i kerima vidim sve sto nama fali
Plako bi i ti za 7 hiljada eura, kako ne bi. Sve suza, suzu stize.
Jednom ŽELJEZNICAR, uvijek Željeznicar!!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Misliš da mu je do fotelje? Pa ponudio je ostavku, da smo prihvatili ne bi bili dužni marke isplatiti. Nije on kao neke naše legende.
Šta ćemo sa onima kojima je draže gledati Igman od Želje na čije utakmice haman da i ne dolaze. Koliko ti imaju platu?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Svaki fening je zaslužen.
Nije lahko historiju pisat.
Dogovorite se jel sedam, deset ili trinaest hiljada
On poslije Zelje nigdje nece imati toliku platu. Neko kad hoce da ide, on ode odmah. A ne daje ostavku svako malo, a ovi ga kao podrzavaju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:32Misliš da mu je do fotelje? Pa ponudio je ostavku, da smo prihvatili ne bi bili dužni marke isplatiti. Nije on kao neke naše legende.
@mrki, necemo sad u fening gatat.
Kme kme.Wasko je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:33On poslije Zelje nigdje nece imati toliku platu. Neko kad hoce da ide, on ode odmah. A ne daje ostavku svako malo, a ovi ga kao podrzavaju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:32Misliš da mu je do fotelje? Pa ponudio je ostavku, da smo prihvatili ne bi bili dužni marke isplatiti. Nije on kao neke naše legende.
Fk Željezničar.
Kmeci ti koliko hoces. Pet igraca i trener te godisnje izadju preko milion maraka.Pablo11 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:34Kme kme.Wasko je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:33On poslije Zelje nigdje nece imati toliku platu. Neko kad hoce da ide, on ode odmah. A ne daje ostavku svako malo, a ovi ga kao podrzavaju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:32
Misliš da mu je do fotelje? Pa ponudio je ostavku, da smo prihvatili ne bi bili dužni marke isplatiti. Nije on kao neke naše legende.
Vidim da si po zadatku ovdje pa da te, za početak pitam, kolika je plata onima kojima je draže gledati Igman od Želje na čije utakmice i ne dolaze a zarađuju od kluba?
Uhljebima svejedno znaju da ce ostatRiquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:20Samo pogledaj sliku s kraja poluvremena i kako je rezultat podnio Ćorić a kako su Alihodžić, Joldić i ostali koji su klupski krpelji.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I da, zaboravih. Ko je doveo i ispregovarao platu za većinu tih igrača i na čije insistiranje su potpisani?
Ako su cinjenice zadatak, onda si u pravu. Ne zanima me to uopce gdje ko ide. Samo mogu reci ovu igru koju mi igramo je vrijedna plate hiljadu ipo eur. Neko s tom platom bi isto napravio kao ovaj s sedam hiljada eura. Sto vazi isto za igrace koji primaju enormne cifre za nasu ligu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Danas podrška, u nedjelju uvečer otkaz..
zasto naseg halida genjca alihodzica ne prozivate godinama se metilja po klubu i uzima pare za sta, al jah nas je i hoce nekima platiti malu sa mlijekomAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:33Svaki fening je zaslužen.

Wasko odmah prelazi na stvar, eto koja je ura.
Nema onih uvodnih postova tipa ćao svima, čitam već godinama i evo odlučio sam da se registrujem

Nema onih uvodnih postova tipa ćao svima, čitam već godinama i evo odlučio sam da se registrujem

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.