Lijepo je vidjeti da još bride obrazi od šamaranja. Nema veze, to što su ti roditelji u mladosti uradili je svakako gore od ovog što ti ja redovno ovdje na forumu radim, mene bar ne poznaješ.

Previše pozornosti pridaješ forumu i vodiš neke imaginarne borbe. Meni to govori neke stvari o tebi...
Mnogo je bitno šta ti misliš o bilo kome ili čemu...Rigoletto je napisao/la: ↑21 apr 2025, 19:49Previše pozornosti pridaješ forumu i vodiš neke imaginarne borbe. Meni to govori neke stvari o tebi...
Nije tako. Kod Zrinjskog je bila grupna faza i 32 kluba, a kod Borca ligaska faza i 36 klubova. Ako mislis na format kvalifikacija on je bio slican, pa recimo da si mislio na to.
Ne, ja tebi konstantno pricam o tituli i euro sezoni 2021/22 i utakmici sa Kluzom gdje se prvi put igralo u novom formatu kvalifikacija. Znaci ne po starom, nego po novom.To što si ti očekivao tad po onom starom formatu plasman u grupe je samo po sebi nonsens te se pod tim starim formatom niti jedan klub iz države nije plasirao. O tome sam ja govorio. Nisi me shvatio legendo.
E ovaj je prolupo totalno, zakuco i onog što nikako ne dolazi na utakmice.
Sad neki staticari qrci palci određuju koliko moze doci navijaca.mma_hz je napisao/la: ↑21 apr 2025, 18:07Nigdje veze majke mi,al ajde bar se moze uzeti za zapad karta i tamo prema jugu kao i svaki derbi bude bruku navijaca Zelje.let3 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 17:07Vala sramotne su ove restrikcije sa 1800 karata, dok onoliki stadion zjapi polupazan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2025, 16:44Nikad gora situacija oko gostujuci navijaca u historiji lige.Skroz su ubili merak i draž momaka 20-25 godina da sa rajom odu na gostovanje svog kluba.Fuj
Na 70% stadiona ne mozes,gdje mozes moras rodni list vaditi yebote,dodjes vrate te,uvedu u 35 min istjeraju u 75 min.Isplatnije ne otici na gostovanje ili ako vec hoces otici u civilu.Ovo nigdje na svijetu ljudi nema kunem vam se.Ima u Argentini cini mi se kod njih su trajno zabranili gostujuce sto je opet postenije nego ovaj teror.Ovo itekako utice na regularnost lige i to dosta.
I derbi idu da umtrve potpuno.Kad god mogu zabraniti-zabrane.Nek za vikend jedan belaj izbije zabranit ce zeljovcima momentalno.Yebo vas ogranicenja i entitet i drzava i sve,hocemo da uzivamo u fudbalu!!!
Daj bar zapad za zeljovce.
Al ovo sa 1800 karti kao lafo zbog sigurnosti hahahaah
A tako ri je kad dodju da komentarisu djecurlija kojima jos ne daju da idu na tekme.Evo stas ti njemu sad kad ovako slaze sta?AVNOJ je napisao/la: ↑21 apr 2025, 19:58E ovaj je prolupo totalno, zakuco i onog što nikako ne dolazi na utakmice.
Čuj zatvoren dio zapadapakad si ti gledao zadnju utakmicu, kad ke korona bila
![]()
Seljacka politika.jurisicduska je napisao/la: ↑21 apr 2025, 19:48Kakav staticar i crn ****.
Mirvic skupa sa svojim savjetnicima uslijed niza neuspjensih sezona pokusava se dodvorit “navijacima” tako sto ce eto nesto uskratiti gradskom rivalu. Uvijek izaberu uprave nekakav pogresan put. Normalne ljude zanimaju rezultati a ne koliko ces uskratit mjesta nekom i hoces li stavit bokserice u fan shop. Al hajd. Rezultati e onda mozes sta hoces. Sve ostalo je plus nekakav.
Malograđani u oba kluba unistise derbi, glavno nesto postalo da nekom nesto zabranis da nekog zakines.
Budi ba gospodin daj ljudima pola zapada i jug sta je problem imamo stadion ogroman, mozemo svi stati.
Nego svima odgovara ovom da malo se uslihta “navijacima” , policiji da malo manje radi, ovim vamo da odgovore istom mjerom da se i oni uslihtaju svojim “nacvijacima” a ispasta gradski derbi i ispastamo mi normalni koji ne mrzimo nikog.
Vise bih volio ih dobit pred 10 hiljada njihovih navijaca nego pred 1500 , i da to bude spektakl, da su svi zadovoljni.
Previse se ljudi nakotilo u ovom gradu koji sad na sve lici osim na grad u kojem sam odrastao. Iskreno.
Navijackr skupine nisu predstavnici navijaca kluba, na kraju krajeva, jug i sjever kad se zbroje bude 2000-3000 ljudi skupa. Kod nas 1500-2000 jug na domacim, kod vas 1000-1500 na domacim.HyperOS je napisao/la: ↑21 apr 2025, 20:29Seljacka politika.jurisicduska je napisao/la: ↑21 apr 2025, 19:48Kakav staticar i crn ****.
Mirvic skupa sa svojim savjetnicima uslijed niza neuspjensih sezona pokusava se dodvorit “navijacima” tako sto ce eto nesto uskratiti gradskom rivalu. Uvijek izaberu uprave nekakav pogresan put. Normalne ljude zanimaju rezultati a ne koliko ces uskratit mjesta nekom i hoces li stavit bokserice u fan shop. Al hajd. Rezultati e onda mozes sta hoces. Sve ostalo je plus nekakav.
Malograđani u oba kluba unistise derbi, glavno nesto postalo da nekom nesto zabranis da nekog zakines.
Budi ba gospodin daj ljudima pola zapada i jug sta je problem imamo stadion ogroman, mozemo svi stati.
Nego svima odgovara ovom da malo se uslihta “navijacima” , policiji da malo manje radi, ovim vamo da odgovore istom mjerom da se i oni uslihtaju svojim “nacvijacima” a ispasta gradski derbi i ispastamo mi normalni koji ne mrzimo nikog.
Vise bih volio ih dobit pred 10 hiljada njihovih navijaca nego pred 1500 , i da to bude spektakl, da su svi zadovoljni.
Previse se ljudi nakotilo u ovom gradu koji sad na sve lici osim na grad u kojem sam odrastao. Iskreno.
Svakako manijaci bojkotuju gostovanja, nebi ni ma ovaj dosli. Osim ako im zula ne javi da mogu. Al tesko u ovom momentu.
Daj maksimalno koliko mozes, omoguci derbi da bude derbi.
Naopako kod nas sve.
Svigdje se bore da bude sto vose gledalaca, kod nas obratno.
Zadnji derbi najmanje 200 navijaca Zeljo bilo na zapadu blizu juga i uredno slavili gol i navijali,naravno niko ih nije ruzno pogledao jer zasto bi?Sta bi bilo da nasi urade nesto slicno kod vas na istoku ili sjeveru...To je neka druga tema,nebitno.
Da si isao na Kosevo znao bi da su oni ulazi prema jugu na tribinu zapad bili zatvoreni. Zbog toga ti je bila ogromna guzva na ovim ostalim ulazima. A jedna trecina tribine prema Jugu ti je bila ogradjena.AVNOJ je napisao/la: ↑21 apr 2025, 19:58E ovaj je prolupo totalno, zakuco i onog što nikako ne dolazi na utakmice.
Čuj zatvoren dio zapadapakad si ti gledao zadnju utakmicu, kad ke korona bila
![]()