Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 21 apr 2025, 19:46

Rigoletto je napisao/la:
21 apr 2025, 19:44
Da nije mosarajvose bio bi najgluplji iz reda šizopitara.
Lijepo je vidjeti da još bride obrazi od šamaranja. Nema veze, to što su ti roditelji u mladosti uradili je svakako gore od ovog što ti ja redovno ovdje na forumu radim, mene bar ne poznaješ. :thumbup:

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 21 apr 2025, 19:47

Kad zeljo igra finale?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 apr 2025, 19:48

Kakav staticar i crn ****.
Mirvic skupa sa svojim savjetnicima uslijed niza neuspjensih sezona pokusava se dodvorit “navijacima” tako sto ce eto nesto uskratiti gradskom rivalu. Uvijek izaberu uprave nekakav pogresan put. Normalne ljude zanimaju rezultati a ne koliko ces uskratit mjesta nekom i hoces li stavit bokserice u fan shop. Al hajd. Rezultati e onda mozes sta hoces. Sve ostalo je plus nekakav.
Malograđani u oba kluba unistise derbi, glavno nesto postalo da nekom nesto zabranis da nekog zakines.
Budi ba gospodin daj ljudima pola zapada i jug sta je problem imamo stadion ogroman, mozemo svi stati.
Nego svima odgovara ovom da malo se uslihta “navijacima” , policiji da malo manje radi, ovim vamo da odgovore istom mjerom da se i oni uslihtaju svojim “nacvijacima” a ispasta gradski derbi i ispastamo mi normalni koji ne mrzimo nikog.

Vise bih volio ih dobit pred 10 hiljada njihovih navijaca nego pred 1500 , i da to bude spektakl, da su svi zadovoljni.

Previse se ljudi nakotilo u ovom gradu koji sad na sve lici osim na grad u kojem sam odrastao. Iskreno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 21 apr 2025, 19:49

NoProfit je napisao/la:
21 apr 2025, 19:46
Rigoletto je napisao/la:
Lijepo je vidjeti da još bride obrazi od šamaranja. Nema veze, to što su ti roditelji u mladosti uradili je svakako gore od ovog što ti ja redovno ovdje na forumu radim, mene bar ne poznaješ. :thumbup:
Previše pozornosti pridaješ forumu i vodiš neke imaginarne borbe. Meni to govori neke stvari o tebi...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 21 apr 2025, 19:51

Rigoletto je napisao/la:
21 apr 2025, 19:49
NoProfit je napisao/la:
21 apr 2025, 19:46
Rigoletto je napisao/la:
Previše pozornosti pridaješ forumu i vodiš neke imaginarne borbe. Meni to govori neke stvari o tebi...
Mnogo je bitno šta ti misliš o bilo kome ili čemu...

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 21 apr 2025, 19:51

NoProfit je napisao/la:
21 apr 2025, 19:37
Pod kojim formatom se Zrinjski plasirao? Pod ovim istim pod kojim ste se i vi plasirali. Je li tako? Tako je.
Nije tako. Kod Zrinjskog je bila grupna faza i 32 kluba, a kod Borca ligaska faza i 36 klubova. Ako mislis na format kvalifikacija on je bio slican, pa recimo da si mislio na to.
To što si ti očekivao tad po onom starom formatu plasman u grupe je samo po sebi nonsens te se pod tim starim formatom niti jedan klub iz države nije plasirao. O tome sam ja govorio. Nisi me shvatio legendo.
Ne, ja tebi konstantno pricam o tituli i euro sezoni 2021/22 i utakmici sa Kluzom gdje se prvi put igralo u novom formatu kvalifikacija. Znaci ne po starom, nego po novom.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 21 apr 2025, 19:54

Kakav danak neiskustvu mladog Kengura...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 apr 2025, 19:58

obagol je napisao/la:
21 apr 2025, 18:55
Hajdeee je napisao/la:
21 apr 2025, 18:42
Daj Boze da mi da Grbavici imamo opciju koja postoji na zapadu Koseva. Kupis kartu i odes prema jugu, i zdravo.
Ne postoji komforniji stadion za "mirnije" gostujuce navijace od Koseva, koji zele da dodju mimo kopa i gledaju utakmicu.
Znas li da je zadnjih par derbija na Kosevu taj dio zapada, prema jugu, zatvoren za navijace?
E ovaj je prolupo totalno, zakuco i onog što nikako ne dolazi na utakmice.

Čuj zatvoren dio zapada :rol: pakad si ti gledao zadnju utakmicu, kad ke korona bila :urnebes:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 21 apr 2025, 20:00

Omaž Virti zbog preko deset godina školovanja novih generacija šizopitara iz sezone u sezonu na ovom forumu. Svaka čast na volji i strpljenju!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 apr 2025, 20:02

mma_hz je napisao/la:
21 apr 2025, 18:07
let3 je napisao/la:
21 apr 2025, 17:07
NajvecaRadosti je napisao/la:
21 apr 2025, 16:44
Nikad gora situacija oko gostujuci navijaca u historiji lige.Skroz su ubili merak i draž momaka 20-25 godina da sa rajom odu na gostovanje svog kluba.Fuj

Na 70% stadiona ne mozes,gdje mozes moras rodni list vaditi yebote,dodjes vrate te,uvedu u 35 min istjeraju u 75 min.Isplatnije ne otici na gostovanje ili ako vec hoces otici u civilu.Ovo nigdje na svijetu ljudi nema kunem vam se.Ima u Argentini cini mi se kod njih su trajno zabranili gostujuce sto je opet postenije nego ovaj teror.Ovo itekako utice na regularnost lige i to dosta.

I derbi idu da umtrve potpuno.Kad god mogu zabraniti-zabrane.Nek za vikend jedan belaj izbije zabranit ce zeljovcima momentalno.Yebo vas ogranicenja i entitet i drzava i sve,hocemo da uzivamo u fudbalu!!!
Vala sramotne su ove restrikcije sa 1800 karata, dok onoliki stadion zjapi polupazan.
Daj bar zapad za zeljovce.
Nigdje veze majke mi,al ajde bar se moze uzeti za zapad karta i tamo prema jugu kao i svaki derbi bude bruku navijaca Zelje.
Al ovo sa 1800 karti kao lafo zbog sigurnosti hahahaah
Sad neki staticari qrci palci određuju koliko moze doci navijaca.
Eto na sta je spao sarajevski derbi. I tuga i smijurija ujedno.
Cilj (i jednim i drugima) je sto vise ograniciti, posrati se komsiji, ogaditi mu dolazak na derbi i ko ga yebe.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 apr 2025, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2025, 20:03

AVNOJ je napisao/la:
21 apr 2025, 19:58
obagol je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
Daj Boze da mi da Grbavici imamo opciju koja postoji na zapadu Koseva. Kupis kartu i odes prema jugu, i zdravo.
Ne postoji komforniji stadion za "mirnije" gostujuce navijace od Koseva, koji zele da dodju mimo kopa i gledaju utakmicu.
Znas li da je zadnjih par derbija na Kosevu taj dio zapada, prema jugu, zatvoren za navijace?

Čuj zatvoren dio zapada :rol: pakad si ti gledao zadnju utakmicu, kad ke korona bila :urnebes:
A tako ri je kad dodju da komentarisu djecurlija kojima jos ne daju da idu na tekme.Evo stas ti njemu sad kad ovako slaze sta?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 apr 2025, 20:09

Rigoletto je napisao/la:
21 apr 2025, 20:00
Omaž Virti zbog preko deset godina školovanja novih generacija šizopitara iz sezone u sezonu na ovom forumu. Svaka čast na volji i strpljenju!

Preko 15*

Nemoj me degradirati. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 21 apr 2025, 20:26

rishovski je napisao/la:
21 apr 2025, 19:54
Kakav danak neiskustvu mladog Kengura...
A mozda je bas ova tekma namjestena, a ne Borac Sarajevo :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2025, 20:27

Rigoletto je napisao/la:
21 apr 2025, 20:00
Ima vise postova o FK Sarajevu nego o željezničaru.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 21 apr 2025, 20:29

jurisicduska je napisao/la:
21 apr 2025, 19:48
Mirvic skupa sa svojim savjetnicima uslijed niza neuspjensih sezona pokusava se dodvorit “navijacima” tako sto ce eto nesto uskratiti gradskom rivalu. Uvijek izaberu uprave nekakav pogresan put. Normalne ljude zanimaju rezultati a ne koliko ces uskratit mjesta nekom i hoces li stavit bokserice u fan shop. Al hajd. Rezultati e onda mozes sta hoces. Sve ostalo je plus nekakav.
Malograđani u oba kluba unistise derbi, glavno nesto postalo da nekom nesto zabranis da nekog zakines.
Budi ba gospodin daj ljudima pola zapada i jug sta je problem imamo stadion ogroman, mozemo svi stati.
Nego svima odgovara ovom da malo se uslihta “navijacima” , policiji da malo manje radi, ovim vamo da odgovore istom mjerom da se i oni uslihtaju svojim “nacvijacima” a ispasta gradski derbi i ispastamo mi normalni koji ne mrzimo nikog.

Vise bih volio ih dobit pred 10 hiljada njihovih navijaca nego pred 1500 , i da to bude spektakl, da su svi zadovoljni.

Previse se ljudi nakotilo u ovom gradu koji sad na sve lici osim na grad u kojem sam odrastao. Iskreno.
Seljacka politika.

Svakako manijaci bojkotuju gostovanja, nebi ni ma ovaj dosli. Osim ako im zula ne javi da mogu. Al tesko u ovom momentu.

Daj maksimalno koliko mozes, omoguci derbi da bude derbi.

Naopako kod nas sve.
Svigdje se bore da bude sto vose gledalaca, kod nas obratno.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 21 apr 2025, 20:42

HyperOS je napisao/la:
21 apr 2025, 20:29
jurisicduska je napisao/la:
21 apr 2025, 19:48

Seljacka politika.

Svakako manijaci bojkotuju gostovanja, nebi ni ma ovaj dosli. Osim ako im zula ne javi da mogu. Al tesko u ovom momentu.

Daj maksimalno koliko mozes, omoguci derbi da bude derbi.

Naopako kod nas sve.
Svigdje se bore da bude sto vose gledalaca, kod nas obratno.
Navijackr skupine nisu predstavnici navijaca kluba, na kraju krajeva, jug i sjever kad se zbroje bude 2000-3000 ljudi skupa. Kod nas 1500-2000 jug na domacim, kod vas 1000-1500 na domacim.

Na ostalim tribinama bude puno vise ljudi, ti ljudi dolaze u vecem broj i to sto ne dizu parole, nemaju transparente, ne pale baklje, ne znace da ne vole i ne navijaju, cak su odaniji, jer klubu ne prave kazne.

Da li treba omoguciti dolazke u vecem broju, naravno da treba jer svaki put kad se zateze (jer su Uprave oba kluba nesposobne), sve manje i manje dolazi normalnih ljudi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 21 apr 2025, 21:08

Srđan Stanić i Haris Kaljanac :tokralju:
MNON

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 21 apr 2025, 21:09

obagol je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
I pored toga je bilo masu zeljovaca na zapadu sa salovima i dresovima, slavili gol i pjevali bez problema. Nije bio ni jedan incident

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 apr 2025, 21:19

obagol je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
Zadnji derbi najmanje 200 navijaca Zeljo bilo na zapadu blizu juga i uredno slavili gol i navijali,naravno niko ih nije ruzno pogledao jer zasto bi?Sta bi bilo da nasi urade nesto slicno kod vas na istoku ili sjeveru...To je neka druga tema,nebitno.

Debilizam se napravio,u nedelju ce bit 20k prazni mjesta,40% sjevera prazno i vi zbijeni u cosak.Djaba ti onda pun istok i zapad(nece bit ni blizu)nije to to.Ovi ljudi sto dolaze sa strane,sa zapada njima je bas to interesantno jer to nemaju priliku u svojim drzavama da vide.

Ja sam ubjedjen da bi pun jug aktivirao i nase da dodju i napune sjever.Kod vas se to napuni ali meni licno bezveze atmosfera sa tampon zonama silnim,sreca sto je mal stadion pa 10k ljudi dodje do izrazaja ali ponavljam bas nista posebno.Ne moze se ono poredit s derbijem na Kosevu,steta sto su zasrali i sto smo dosta naroda izgubili unazad 10ak godina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 21 apr 2025, 21:32

AVNOJ je napisao/la:
21 apr 2025, 19:58
obagol je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:

Da si isao na Kosevo znao bi da su oni ulazi prema jugu na tribinu zapad bili zatvoreni. Zbog toga ti je bila ogromna guzva na ovim ostalim ulazima. A jedna trecina tribine prema Jugu ti je bila ogradjena.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mma_hz, riki46 i 7 gostiju.