Al kad mi stavi gajbu na pàrking mjesto kad izlazi pa da ima kad se vrati iz grada ja bih se ranio19vendetta87 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:09Moraju se dokazati u BiH jer su u dijaspori manji od makovog zrnaalemsa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:50Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:24Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
Kada se u taj bolesni neograđeni teritorij slije enorman broj dijasporaca kao ovih dana imamo konsekvence.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E nema mi većeg meraka nego parkirati na takva mjestaExEsPerac je napisao/la: ↑21 apr 2025, 14:54Al kad mi stavi gajbu na pàrking mjesto kad izlazi pa da ima kad se vrati iz grada ja bih se ranio19vendetta87 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:09Moraju se dokazati u BiH jer su u dijaspori manji od makovog zrnaalemsa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:50
Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.

A tako se jednom meni jedan "gajba" debil od komšije žalio što sam mu parkirao na mjesto koje je on kao morao očistiti od snijega. Reko brate, jesi ti njega očistio da bi izašao s autom ili si očistio da zapišaš teritoriju?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
+119vendetta87 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:09Moraju se dokazati u BiH jer su u dijaspori manji od makovog zrnaalemsa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:50Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:24Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
Kada se u taj bolesni neograđeni teritorij slije enorman broj dijasporaca kao ovih dana imamo konsekvence.
Poskupi gorivo 15 feninga dignu nam sve cijene do Boga visoko.
Pojeftini gorivo nazad za 50 feninga cijene ostanu iste.
Popisam se na sve uvezane lobije i profitere koji se izivljavaju nad stanovništvom. **** monopol.
Pojeftini gorivo nazad za 50 feninga cijene ostanu iste.
Popisam se na sve uvezane lobije i profitere koji se izivljavaju nad stanovništvom. **** monopol.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Al mu ga dohaka
I found freedom. Losing all hope was freedom.
6 godina bilo u buretu.VensanKasel je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:42Mašalasoko je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:5216.5%VensanKasel je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:07Treba se ubiti i nikako ne živjeti , najbolje je tako ...
![]()
Malo je to , pojačaj
Kada si vamo ?
August ja mislim.
https://crna-hronika.info/opcina-sapna- ... icu/716162
Šalje mi jaran maloprije, gledam i ne vjerujem

Šalje mi jaran maloprije, gledam i ne vjerujem

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mislim da su Konjic i Široki Brijeg do sada bili jedini u drzavi gdje se naplaćivala javna rasvjeta. Nama su dodavali na racun od komunalnog preduzeca po 4-5 KM, a pola raje to nije ni skontalo. Odavno mi to plaćamo, jer ako to počne grad plaćati, neće biti za plate ovima što rade u gradskoj administracijiPikachuSA je napisao/la: ↑21 apr 2025, 19:59https://crna-hronika.info/opcina-sapna- ... icu/716162
Šalje mi jaran maloprije, gledam i ne vjerujem![]()
![]()
![]()

Znaci sad je i Sapna počela.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- feniksptica
- Kontakt:
Isključuj ko ih y...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ružno bez rasvjete.
Nekad bude neki prekid, pa ne radi rasvjeta, još ako je oblačno i nema mjesecine, ko u tunelu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Maloprije gledam govor hafiza na dženazi sinu što je poginuo na motoru u Hadzićima to je da se naježiš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kasno je sada za govore kad je sinu kojem je tek krenula brada uzeo onakvu mašinu, sa bog zna kakvim stanjem guma

Čitam izvještaj policije i on dosta govori.Prešao u suprotnu traku izgubio kontrolu pao i udario u drugi motor koji je dolazio iz suprotnog smjera.Ovaj drugi lik pukom srećom prošao samo sa lakšim ozljedama.TefalTava je napisao/la: ↑21 apr 2025, 22:30kasno je sada za govore kad je sinu kojem je tek krenula brada uzeo onakvu mašinu, sa bog zna kakvim stanjem guma, i sad tuga dan žalosti, bio fin, ma cvijece jbt al se 90% kurcio i flexao pred curicama turirao i gasao gradom, jer sa onakvim motorom ne kruziras neg glumis rosija
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da, inače neko nije fin ako vozi motor i hipotetički čim ima takav garant se k.určio curicama u gradu, ne postoji mogućnost da je vozio normalno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Kakva je ovo najezda ChatGPT forumasa koji odgovaraju na postove od prije 10 godina?
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- VensanKasel
- Kontakt:
Đe ba ?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 apr 2025, 08:28Kakva je ovo najezda ChatGPT forumasa koji odgovaraju na postove od prije 10 godina?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Evo prvi primjerVensanKasel je napisao/la: ↑22 apr 2025, 09:26Đe ba ?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 apr 2025, 08:28Kakva je ovo najezda ChatGPT forumasa koji odgovaraju na postove od prije 10 godina?
a ima ih josWilliami je napisao/la: ↑22 apr 2025, 03:31Da, svi se nadamo da je na stazi sunčano!diesel je napisao/la: ↑24 apr 2012, 20:17Ove godine Krajiška zmija trebala bi se održati 1.jula ove godine...
Nadam se da će ove godine biti sunčano na stazi..
Više info na stranici :http://www.amk-extrasport.com/drive mad
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da niko neće odgovarati za ovu lakrdiju. Država oštećena za desetine miliona maraka i nikom ništa. Pa manja je šteta da su ukrali ovo nego ovako.Savjet ministara BIH usvojilo je nacrt budžeta institucija i međunarodnih obaveza BiH za 2025. godinu, kojim je predviđeno da dug iz arbitražnog postupka "Viaduct protiv BiH" bude plaćen iz dobiti Centralne banke BiH.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma ovo se više ne može izdržati..Jednostavno sve dobro što uradiš dođu ljudi i po.seru ti se na to nekim glasanjem koje veze s mozgom nema..
Ova država izgleda stvarno ovako ne može da postoji, samo što po meni treba pametno odigrati pa da se mi odcjepimo od "njih"..sve kakva država kakvo šta, a kad treba platiti eto ih isto cuko..nema mehanizma za hapšenje, nema zakona nema čega nema
A 100 KM kazna za prodavanje po cesti..
Ova država izgleda stvarno ovako ne može da postoji, samo što po meni treba pametno odigrati pa da se mi odcjepimo od "njih"..sve kakva država kakvo šta, a kad treba platiti eto ih isto cuko..nema mehanizma za hapšenje, nema zakona nema čega nema
A 100 KM kazna za prodavanje po cesti..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Strasno kakvi debili vode drzavu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.