FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
47%
Prolazak u Play off
44
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 189

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 21 apr 2025, 21:35

ErosViverosViv je napisao/la:
21 apr 2025, 21:30
napoleon72 je napisao/la:
21 apr 2025, 21:26
SAMO BORDO je napisao/la:
21 apr 2025, 19:27
Zasto ovom Dzemidzicu niko ne pokuca na vrata.
On gore negdje u Sarac Ismajlovoj ulici zivi!
Ispod Bijelava svi sarajevski mahalci znaju gdje.
Taj lik se sprda sa klubom, za koji je do jucer radio.
A sada ga u savezu dudla Vici!
Sve mu cigansko😡😡😡
Pa eto ako ti znas gdje zivi, sto mu ti ne odes?
ma i ta je fraza izlizana "sto mu ti ne odes". Za mrvicu spida se rokaju svaki dan, ja da pumpam milione u svoju investiciju i svoj projekat, zaštitio bih ga ovako ili onako. Ovdje je problem što više klub štitimo mi, nego predsjednik, investitori i uprava. Zajednički rezultat na kraju svake sezone opet katastrofalan.
S tim se slazem da Mirvic ima moc da nesta uradi, nije valjda od Stojnica samo onu sliku dobio. Al ovako na forumu dijelit brojeve telefona i adrese sudija, uz komentar "evo pa nek neko reaguje" je malo smijesno. Kad vec znas gdje zivi i kuda se krece a ogorcen si toliko, sacekaj ga u mraku i zavrsi to. Al nece niko ba, nikom se ne placa kazna za JRM plus eventualna povlacenja po sudu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 21 apr 2025, 21:52

Sve mu cigansko😡😡😡

Upravu si👍
Ja sam se uveliko samarao i isao po gostovanjima kada su Horde na zapadu bile!
I na gostovanjim i u Sirokom kada je Vedran pokojni platio glavom😥
Sada sam dio svega i podrzavam svoj Klub, trenutno zivim u drugoj zemlji ali sam u kontaktu i sve pratim, na drugom dijelu svijeta.
I dusa me boli sto se ovo mom Sarajevu dogadja, pa zato ovako regujem.
Ali srce tuguje i boluje za FkS!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 apr 2025, 22:49

Sloboda vazda da 110% kad igra protiv Sarajeva. Ocekujem neku nasu lezernost i patnju, kao uvjek na ove "lagane" utakmice, ali ako bog da ipak pobjedu na guzove od 2-1
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 21 apr 2025, 22:49

Sve mu cigansko😡😡😡
ma i ta je fraza izlizana "sto mu ti ne odes". Za mrvicu spida se rokaju svaki dan, ja da pumpam milione u svoju investiciju i svoj projekat, zaštitio bih ga ovako ili onako. Ovdje je problem što više klub štitimo mi, nego predsjednik, investitori i uprava. Zajednički rezultat na kraju svake sezone opet katastrofalan.
Institucija i ustava ova drzava vise nema, do kad cemo ovako?
Nemojte nas ti i takvi ko ti stiti eto molim te. Kakvu glopost covjek napisa a ni clan kluba nije kao ni 70% ovog foruma hahah

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 21 apr 2025, 22:53

Sloboda nije kanta kao proslu polusezonu, mnogo bolje sada igraju npr protiv zrinjskog su cak i vodili ako se dobro sjecam a i borac im je u 90+ iz penala go dao tako da nemojte se nadati 5 ili 6 golova da damo, jer nece biti tako. Bit ce teska i negledljiva tekma ja licno zadovoljan i sa 1:0 samo da se uzme pred derbi

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 apr 2025, 23:13

Zrelo razmisljajuci o trenutnoj situaciji iskreno ja izlaza ne vidim. Vico i odabarne sudije kroje tabelu. Zapravo borac uziva 1000% protekcijui pa i kad ih neide tu su sudije da ih poguraju. To je vec preslo u naviku, delegiraji se podobne sudije a ovi vec znaju sta im je raditi. Jedan klub i uprava tog kluba nemoze ovde nista promijeniti. Jedino oformiti udruzenje premierligasa u koje ako se uclani vise od 50% premierligasa mozda se nesto moze napraviti. Eventualno platiti tim advokata koji bi skupljali materijal.natalozen godinama jer Borac vec godinama nije ostecen a svaka greska je u njihovu korist. To nemoze biti slucajno! Ovo postaje ozbiljam problem koji unistava kvalitet lige koji kao fol, skracenjem lige pokusavamo podici. Pored ne kvalitetne infrastrukture imamo sigurno najgore i najkorumpiranije sudjenje na svijetu!
U novi boj ...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 apr 2025, 00:03

Bordo srce, bordo san

Na Koševu kad se svjetla pale,
bordo boje sjaje k’o medalje.
U grudima srce lupa snažno,
za Sarajevo - vječno, odvažno.

Prošla su ljeta, zime, bure,
ali ljubav nikad nije stala.
Za klub što ponos nosi u imenu,
grad cijeli diše istu himnu.

Bordo srce, bordo san,
ti si naš svijet’, ti si naš dan.
Od prvog daha do zadnjeg daha,
za Sarajevo – bez imalo straha.

Kad zastave se vijore visoko,
i pjesma pukne s tribina jako,
znaj da nikad sam nećeš biti,
jer te tvoji vjerni nikad neće napustiti.

Za šampione, za borbu časnu,
za svaki osmijeh i tugu glasnu.
FK Sarajevo – ljubavi sveta,
u tvome dresu i duša nam cvjeta.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 22 apr 2025, 00:25

ubipara je napisao/la:
21 apr 2025, 22:49

Institucija i ustava ova drzava vise nema, do kad cemo ovako?
Nemojte nas ti i takvi ko ti stiti eto molim te. Kakvu glopost covjek napisa a ni clan kluba nije kao ni 70% ovog foruma hahah
na stranu što ne razumiješ o čemu se priča, nego čak i ocjenjuješ ko je koliki navijač kroz nickove na forumu. A tek o posjedovanju članske neću.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 22 apr 2025, 01:24

opet gledam ovaj start nad lulicem. Kazla pisam ti po pokopanima kao i kvrzicu i citavoj var sobi!

ps. i da ostane zapisano, svjetski rekord, svaki drugi prekrsaj(koji svakako nije bio) je zuti karton!
slika

Dobro zapamtiti ovu generaciju borca, ligamente pokidali ako Bog da. Tesko je naci rijeci za ovakav bezobrazluk skupine ljigavaca sto se zovu igracima!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 apr 2025, 02:50

22 apr 2025, 01:24
opet gledam ovaj start nad lulicem. Kazla pisam ti po pokopanima kao i kvrzicu i citavoj var sobi!

ps. i da ostane zapisano, svjetski rekord, svaki drugi prekrsaj(koji svakako nije bio) je zuti karton!
slika

Dobro zapamtiti ovu generaciju borca, ligamente pokidali ako Bog da. Tesko je naci rijeci za ovakav bezobrazluk skupine ljigavaca sto se zovu igracima!
Nije ovo Kvrzicev jedini start,nas na zemlji cist faul on ga na podu jos dva puta spicem udara,odron,ja evo pojma nemam kako neko ima volju poslije tog odigrat,2 tekme 20 zutih dan te hebo,penal i crveni,evo ne oglasava se savez o sudjenju za ove dvije tekme. Cekaj sad Laktase ili ovaj BSK drugi tim Bojca,tek sad pocinju igranke,valja odigrat 4 meca u ligi sa ovim kasapima.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 apr 2025, 07:15

hz033 je napisao/la:
21 apr 2025, 23:13
Zrelo razmisljajuci o trenutnoj situaciji iskreno ja izlaza ne vidim. Vico i odabarne sudije kroje tabelu. Zapravo borac uziva 1000% protekcijui pa i kad ih neide tu su sudije da ih poguraju. To je vec preslo u naviku, delegiraji se podobne sudije a ovi vec znaju sta im je raditi. Jedan klub i uprava tog kluba nemoze ovde nista promijeniti. Jedino oformiti udruzenje premierligasa u koje ako se uclani vise od 50% premierligasa mozda se nesto moze napraviti. Eventualno platiti tim advokata koji bi skupljali materijal.natalozen godinama jer Borac vec godinama nije ostecen a svaka greska je u njihovu korist. To nemoze biti slucajno! Ovo postaje ozbiljam problem koji unistava kvalitet lige koji kao fol, skracenjem lige pokusavamo podici. Pored ne kvalitetne infrastrukture imamo sigurno najgore i najkorumpiranije sudjenje na svijetu!
Ma nema ni od tog nista brate. Balija je korumpiran, svako sebe gleda, svi ce za sitni sicar i sehidske nisane prodat a kamoli neki obraz i cast. Sto bi, lupam, neki Igman pristao da udje u udruzenje i bori se posteno ako im Vico ovako obeca siguran opstanak? Nekog kupi Evropom, nekog nekim kupom, a on radi sta hoce i kupi kajmak. Pa i nasu sutnju poslije one otimacine 2021. godine su kupili povlacenjem rucne u finalu Kupa iste sezone. Cuj, izveli najbolje igrace a ubacili juniore, eto nece duplu krunu, hoce da 17togodisnjak osjeti kako je promasit penal za trofej. Kako da ne. Nama kup, malo smo se primirili a oni nastavili po starom.

Druga stvar, svi smo kao narod pogani, mnogo je vise zle krvi izmedju klubova nego sto ima zelje za napretkom. Ja juce iz zayebancije napisem kako Maki treba kaznu platit jer pecka savez, odmah sto postova "yebo te on, popusi mu, oni su gori od Borca". I kakvo udruzenje sutra, s kim? Evo mi prvi, necemo sa Zrinjskim jer su gori od Borca. Necemo sa Slogom jer su cet.nici koji protiv Borca imaju virozu a ostalim skidaju bodove. Necemo sa Zeljom jer su Vicini pusik.urci. Necemo sa Igmanom jer su Zeljini pusik.urci. Necemo sa Sirokim jer su ubice. I onda ti ostanu jedva 2-3 kluba, a ni oni nisu htjeli s nama kad je Mirvic zvao na sastanak. Generalno se svi mrze i ovako nikom ne smeta. Neko ce klepit neki kup, neko derbi, neko Evropu, ko naljuti Vicu ispada i to je to.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 apr 2025, 09:51

Evo i nasi se ukljucili za Marica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 apr 2025, 09:56

Pa zar nije do neki dan ovdje priča bila kako Borac dominira, kako su nas zakinuti možda 2 3 boda, nista značajno? Kakve ste vi ribice (pojedini)
Mi bi i sa porazom na Koševu od Borca (poštenim) bili u bod ili ispred njih da nije bilo težih (o lakšim siljenjima neću) kradja.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 22 apr 2025, 09:57

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 apr 2025, 09:51
Pametno. Dobar i iskusan golman.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 apr 2025, 10:01

Pendulum je napisao/la:
22 apr 2025, 09:57
Ako gledamo nasu ligu i opcenito bh golmane boljeg definitivno ne mozes pronaci.Ja sam primjetio nekoliko solidni golmana u HNL i SLS,neki bi bili realni neki teže ali da su nesto bolji od Rogica,tesko vala
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 22 apr 2025, 10:04

Pendulum je napisao/la:
Nece niko Hadzikica? Golman repke....

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 apr 2025, 10:04

Ma maric vjerovatno ode vani, da mu se ostaje u BiH, ostao bi u zrinjskom

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 22 apr 2025, 10:08

22 apr 2025, 10:01
Pendulum je napisao/la:
Ako gledamo nasu ligu i opcenito bh golmane boljeg definitivno ne mozes pronaci.Ja sam primjetio nekoliko solidni golmana u HNL i SLS,neki bi bili realni neki teže ali da su nesto bolji od Rogica,tesko vala
Iz izvora bliskih golmanu saznajemo da na svom stolu ima i par ponuda iz inostranstva od kojih dvije ozbiljne dolaze iz Hrvatske tako da će biti zanimljivo pratiti šta će na kraju odlučiti Marić.
Teško da ćemo ga dovesti ali eto, neka se barem nešto dešava.
Hazre je napisao/la:
22 apr 2025, 10:04
Pendulum je napisao/la:
Nece niko Hadzikica? Golman repke....
Mislim da je Hadžikić dobar golman ali, nije dovoljno dobar za ono što nama treba tj. što će nam trebati sljedeće sezone.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 apr 2025, 10:10

22 apr 2025, 07:15
hz033 je napisao/la:
21 apr 2025, 23:13
Ma nema ni od tog nista brate. Balija je korumpiran, svako sebe gleda, svi ce za sitni sicar i sehidske nisane prodat a kamoli neki obraz i cast. Sto bi, lupam, neki Igman pristao da udje u udruzenje i bori se posteno ako im Vico ovako obeca siguran opstanak? Nekog kupi Evropom, nekog nekim kupom, a on radi sta hoce i kupi kajmak. Pa i nasu sutnju poslije one otimacine 2021. godine su kupili povlacenjem rucne u finalu Kupa iste sezone. Cuj, izveli najbolje igrace a ubacili juniore, eto nece duplu krunu, hoce da 17togodisnjak osjeti kako je promasit penal za trofej. Kako da ne. Nama kup, malo smo se primirili a oni nastavili po starom.

Druga stvar, svi smo kao narod pogani, mnogo je vise zle krvi izmedju klubova nego sto ima zelje za napretkom. Ja juce iz zayebancije napisem kako Maki treba kaznu platit jer pecka savez, odmah sto postova "yebo te on, popusi mu, oni su gori od Borca". I kakvo udruzenje sutra, s kim? Evo mi prvi, necemo sa Zrinjskim jer su gori od Borca. Necemo sa Slogom jer su cet.nici koji protiv Borca imaju virozu a ostalim skidaju bodove. Necemo sa Zeljom jer su Vicini pusik.urci. Necemo sa Igmanom jer su Zeljini pusik.urci. Necemo sa Sirokim jer su ubice. I onda ti ostanu jedva 2-3 kluba, a ni oni nisu htjeli s nama kad je Mirvic zvao na sastanak. Generalno se svi mrze i ovako nikom ne smeta. Neko ce klepit neki kup, neko derbi, neko Evropu, ko naljuti Vicu ispada i to je to.
Potpisujem sve, najrealniji osvrt na desavanja u nasoj ligi od kako je Vico predsjednik, poklopio je sve bukvalno. Prethodnih sezona mi nismo ni imali kvalitet za nesto vise, ali eto ove sezone se i moglo bar u igri biti da je normalnog sudjenja.
A sto se boldiranog tice potpuno si u pravu, pa vidjeli smo tamo na onoj temi PLBiH a i po fb stranicama o nasoj ligi, mnogi navijaci drugih BH klubova opravdavaju ovu lakrdiju koju Vico provodi time da su i sarajevski klubovi to isto radili, mada realno u ovakavom obimu toga nikad nije bilo od strane sarajevskih klubova. Da dozivis da ti protiv kluba ne svirne penal i crveni karton dvije godine mislim nidje veze. Znam samo da ovo sto se dogadja u nasoj ligi rastjera i ovo malo raje, evo veceras protiv Slobode raja koja zivi pjeske od stadiona 5 minuta se vaga da li bi isli na utakmicu, puna im kapa gledajuci ova sudijska izivljavanja, a ne mozes im nista osim napisati (treba i trebalo bi) ali naravno da to sto treba neko drugi odradi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 apr 2025, 10:16

Najveći problem je sudijska organizacija odnosno njihovi šefovi Vajic, Pilav itd . Jednostavno oni te kazne ako ne sudiš za Borac,sudije su bez kičmenjaci koji te naredbe sprovode u djelo za par hiljada maraka i sigurni su na listi premijer lige jer ih ovi štite. Napravili su monopol i kontrolisu sve ,ako iskaces iz tog njihovog kruga letiš s liste ,samo podobdni i poslusni prolaze.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Tatamata1946 i 77 gostiju.