Premijer liga BiH - aktuelno

samirr
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la samirr » 22 apr 2025, 14:12

relativizam je napisao/la:
22 apr 2025, 13:49
Udari ga koljenom u dzon
I prošao bez žutog kartona, da je bio faul bliže moglo se diskutovati o crvenom. Ovo je svakako greška za Kazlagica, što ovaj start IGRAČA Sarajeva nije kaznio javnom opomenom.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 22 apr 2025, 14:17

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 apr 2025, 14:11
MikiPirs je napisao/la:
22 apr 2025, 14:07

Lazes da i za ovo boldovano optuzujes Borac? :tokralju:
Brate kisa kazu da ce ove sedmice padati stalno, da li je Borac i za to kriv?
ne, Borac je samo instrument u njihovim rukama. Govorim o onima koji kreiraju ovo sve. Sta ima Borac sa navijacima i dolaskom realno
Cekaj, jesi li isto pisao i kada je Sarajevo bilo "instrument u njihovim rukama"? Ili hoces da kazes da nije bilo?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 apr 2025, 14:26

MikiPirs je napisao/la:
22 apr 2025, 14:17
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 apr 2025, 14:11
MikiPirs je napisao/la:
22 apr 2025, 14:07

Lazes da i za ovo boldovano optuzujes Borac? :tokralju:
Brate kisa kazu da ce ove sedmice padati stalno, da li je Borac i za to kriv?
ne, Borac je samo instrument u njihovim rukama. Govorim o onima koji kreiraju ovo sve. Sta ima Borac sa navijacima i dolaskom realno
Cekaj, jesi li isto pisao i kada je Sarajevo bilo "instrument u njihovim rukama"? Ili hoces da kazes da nije bilo?

a daj :urnebes: :urnebes: kako uvijek slicni argumenti protiv.

i da jeste Sarajevo bilo instrument, mozda je moglo dobiti kakav poguranac, 1/10 ofsajda da se zanemari. Moze se desiti, slazem se. Desi se i Barsi Realu itd. Nije sudija Boziji izaslanik bezgresni. pa i tvom Borcu.. ee pusti tu mantru ugrozenosti prosipati, ili o nekim osvetama pricati. Smijesno i bez argumenata.

eto zeljkan je bio najblizi tome sto pokusavas povezati sa instrumentima ali ni oni nisu ovako ofirno radili..

ma slika ti sa kvrzicem sve govori, vise od hiljadu mojih odgovora i rijeci. Ides krvnicki otvorenim dzonom da povrijedis igraca, i ne dobijes crveni, samo zuti?!!! ssalim se, ovo je iz rubrike nije se desilo, hahah nego ni to, dobijes kontra faul... zamisli, i ne kanim vise nekom nesto dokazivati ko ne zeli i nece da shvati.. Slicne price ugrozenosti su na nasim podnebljima godinama, samo je sad sport u pitanju. Nekad je bila politika

ugl, samo cemo opet jako i momacki proslaviti.. znam da ste se u istom trenutku i divili i jeli svoja damu kad ste vidjeli nas iskreni i zasluzeni docek nasih heroja :kralj:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 apr 2025, 14:35

MikiPirs je napisao/la:
22 apr 2025, 13:33
tabba77 je napisao/la:
22 apr 2025, 13:25
MikiPirs je napisao/la:
22 apr 2025, 13:17

Npr. onaj "brat" sa brojem 77 iz Sarajeva sto je dobio drugi zuti u kupu je prije one situacije kada je dobio drugi zuti, napravio jedno 10 faulova sto sitnijih sto krupnijih plus bar 10 puta prigovorio sudiji, ko je gledao utakmicu uzivo zna o cemu pricam, drugi zuti/crveni je zasluzio bar 20 minuta ranije. Ali to Kaljanac i ekipa ne spominju... samo realno :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Znači opravdanje za to što ništa nije uradio u situaciji kad je dobio drugi žuti karton je što ga je trebao dobiti 20 minuta ranije? E yebem ti logiku.

S kakvim neandertalcima dijelim zrak u picqu materinu.
Ko je reako da nije uradio? Koliko ja znam a snimak postoji, zakuvao je sa Vranjesem situaciju bez lopte. Hoces reci da nije?
Koliko ja znam a snimak postoji, on nije zakuhao ni sa jednim fudbalerom već je bio udaljen tri metra od mjesta događaja. Ako postoji neki snimak koji dokazuje suprotno, tj da je zakuhao, objavi i ja ću ti napisati izvinjenje.

Sve dok ne objaviš, reći ću da nije zakuhao.

EDIT: slika

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 22 apr 2025, 14:45

NoProfit je napisao/la:
22 apr 2025, 13:55
Vorovus je napisao/la:
22 apr 2025, 13:50
NoProfit je napisao/la:
22 apr 2025, 13:41

Sudio je i Mirza Kazlagić u Banjaluci, pa? :mrgreen:

Ljudi koji "dijele pravdu" u našoj ligi ne znaju za nacionalnost, nego za korist i lovu.

A biće "Nemoj mene, nisam ja" kad ih stigne ta pravda koju dijele. :)
Vama sto ste juce poceli pratiti ligu
Na ovome sam se zaustavio. :rol:

Je li dovoljno ako, u svoju odbranu, kažem da sam prisustvovao utakmici na kojoj je podignuta parola "Leteći start vas vodi u Banjaluku"? :kafa: Valjda se sjećaš toga. :mrgreen:
Sjecam. Svejedno, povrsno poznavanje lige cim kiksas na ovim stvarima.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 22 apr 2025, 14:49

tabba77 je napisao/la:
22 apr 2025, 14:35
MikiPirs je napisao/la:
tabba77 je napisao/la:
22 apr 2025, 13:25

Znači opravdanje za to što ništa nije uradio u situaciji kad je dobio drugi žuti karton je što ga je trebao dobiti 20 minuta ranije? E yebem ti logiku.

S kakvim neandertalcima dijelim zrak u picqu materinu.
Ko je reako da nije uradio? Koliko ja znam a snimak postoji, zakuvao je sa Vranjesem situaciju bez lopte. Hoces reci da nije?
Koliko ja znam a snimak postoji, on nije zakuhao ni sa jednim fudbalerom već je bio udaljen tri metra od mjesta događaja. Ako postoji neki snimak koji dokazuje suprotno, tj da je zakuhao, objavi i ja ću ti napisati izvinjenje.

Dosta perfidno, tipicno Sarajevski.
Nadji snimak utakmice, nadji trenutak kada su se poceli koskati pa ces vidjeti, na youtube nema cijelog snimka utakmice.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 apr 2025, 14:54

MikiPirs je napisao/la:
22 apr 2025, 14:49
tabba77 je napisao/la:
MikiPirs je napisao/la:

Nadji snimak utakmice, nadji trenutak kada su se poceli koskati pa ces vidjeti, na youtube nema cijelog snimka utakmice.
Pa sto se ne omakne nekad pa svira gresk9m nesto protiv vas hahah samo budale jos nisu naucile srpsku spiku tj posla,ko srbima vjeruje osim klasicnih budala,dovoljno je vidjet ovdje samo koliko pravdaju kriminal i pokusaj ubistva na terenu jednom Andjusi pa Lulic sjeticemo se u BL kad je Francisa u punom trku Herera odgurnuo sa ledja letio je lik 5 metara sudija svira faul u napadu haha nemamo svi kratko pamcenje.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 apr 2025, 14:57

MikiPirs je napisao/la:
tabba77 je napisao/la:
MikiPirs je napisao/la:

Vranješ udaljen tri metra od Kuprešaka, što se vidi iz priložene slike. Sam si rekao da postoji snimak gdje se vidi da je Kuprešak zakuhao. Nadi ga, objavi. Sve do tad, tvoja priča nema smisla.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 22 apr 2025, 14:58

Auuu da nece biti puno da se i 2025 svira protiv Borca, podjsetio bih na 2005 i 2007 i sramno izbacivanja Borca u reziji ultra mega giga postenih Sarajevskih klubova.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 22 apr 2025, 15:11

koliko je to bezobrazno, pokušava te napraviti budalom unatoč jasnim dokazima. tačno potvrda Dobricinih pisanja o laži kao urođenom poremećaju i ideologiji.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 22 apr 2025, 15:37

Vranjes i Kupresak su sami zakuvali, nakon toga uslijece dosta igraca, a Kupresak ostaje po strani i ne ucestvuje u guzvi.
Nakon svega, Vranjes i Kupresak dobijaju po zuti zbog toga na pocetku, sto je Kupresaku drugi i samim tim crveni. Tako i stoji u izvjestaju (naguravanje sa igracem broj 23).

Pitari ovo hoce da predstave kao da Kupresak nikakve veze nema sa ovom situacijom, ono kao slucajni prolaznik.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 22 apr 2025, 15:37

tabba77 je napisao/la:
22 apr 2025, 14:57
MikiPirs je napisao/la:
tabba77 je napisao/la:

Vranješ udaljen tri metra od Kuprešaka, što se vidi iz priložene slike. Sam si rekao da postoji snimak gdje se vidi da je Kuprešak zakuhao. Nadi ga, objavi. Sve do tad, tvoja priča nema smisla.
Ne bih te vise zadrzavao:
slika
Snimak:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 22 apr 2025, 15:43

pa kad si već priložio video snimak onda ga i poslušaj. Kuprešak i vranješ jesu imali inicijalni kontakt nakon čega dolazi do 'koškanja' ali se Kuprešak u potpunosti distancirao. totalno besmislen žuti karton a naročito crveni. sudija pri tome pokazao svoju mizernost pa pod uticajem vranješa.

ps. na snimku se jasno vidi da vranješ započinje 'incident', rukom ide prema licu Kuprešaka koji to odbija svojim rukama.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 apr 2025, 15:44

luckystrike je napisao/la:
22 apr 2025, 15:11
koliko je to bezobrazno, pokušava te napraviti budalom unatoč jasnim dokazima. tačno potvrda Dobricinih pisanja o laži kao urođenom poremećaju i ideologiji.
Kako kaze srpski otac,lazemo to radimo najbolje,laz je nasa najveca vrlina mada ko u svijetu ovim likovima bilo sta vjeruje,pogledas izjave Dode prije nego je dosao na vlast o pelenasima i Srebrenici a pogledas sad i odma skontas sa kakvim narodom imas posla.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 22 apr 2025, 15:46

Hahaha ne mogu da slusam Kanjanca (ili kako vec) previse je tendeciozan, Vranjes i Kupresak su dobili po zuti zbog kosakanja bez lopte, prikazano na snimku, za ostala desavanja niko nije kaznjen. Ali kao sto rekoh, ofirna Sarajevska prica, svi su protiv njih i samo njih ugrozavaju. Zivi bili, sutra derbi opet u Sarajevu, kontam da ce biti hrpa komentara za aute, kornere i faule na centru.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 22 apr 2025, 15:50

Kupresak cist crveni kao i Lulic, zamisli da ono koljenom ide na zeljezni krampon u namjeri da mu skine kopacke. Nadam se da ce klub pokrenuti disciplinski postupak protiv ove dvojice.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 22 apr 2025, 15:53

Ta situacija sa Kvrzicem nije ni za komnetar, VAR je trebao pozvati sudiju i to je crveni 1/1, svaka druga prica je bezveze.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 22 apr 2025, 15:55

ako će se već pokretati disc. postupak protiv Kuprešaka i Lulića, onda i Jattu treba rebnuti za davljenje protivnika!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 apr 2025, 16:00

MikiPirs je napisao/la:
22 apr 2025, 15:37
tabba77 je napisao/la:
22 apr 2025, 14:57
MikiPirs je napisao/la:

Ne bih te vise zadrzavao:
slika
Snimak:
Sudija je zanemario tri puta veća koškanja od mlataranja rukama Vranješa i Kuprešaka, te je nakon intervencije Vranješa, sjetio se da pokaže po karton samo njima. Ok, do mene je. Ne znam šta sam ja igrao 11 godina, ali fudbal očigledno nisam.

Ili su današnji fudbaleri postali tetkice i hoće beskontaktni sport.

Izvini, do mene je.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 apr 2025, 16:11

Treba im svima dat po jednu utakmicu zabrane jer su im se uprkos sudijama popisali po faci u sred Banja Luke , to bi bilo normalno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], PeppermintSA, VolimoSarajevo i 52 gosta.