Tesko se ja kao "vitalni starac" mogu s Vama nadmudrivati. Ocito ste elokventniji, kao narator mudriji i evo predajem se.Fort je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:05
Fokusiro sam se na ovo da nije favorit protiv top100, al ih kao može iznenadit. Znači onda kad ih dobije moze bit samo da ih je iznenadio a nikako da je i prije meča bio favorit, ne mislim na sve ove koje si nabrojo kao Menšik da ne bi bilo da tvrdim da je protiv top50 tenisera favorit.
Al baš ne vidim uportište u toj tvrdnji gore već pomenutoj o top 100. Al tako je kako je.
A za ovo davno poršlo vrijeme, okej može se tako gledat. Al da se na drugoj strani onda gleda sadašnjost i trenutno stanje jer onda opet govorimo o teniseru u top 70 koji će nadam se, bio favorit ili ne, dobit Bellucija pa da uživamo u igrama još jedan meč više na velikoj sceni.

No samo mala opaska, ovaj starac je i kad je Damir bio top 160-200 pisao: "Damir je legenda bh sporta, neki proturjecili"
Ne trebate "braniti" ili hvaliti meni Damira. Ono sto mi je drago jeste, da ste i Vi slicnog misljenja,da je legenda.