FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Veoma glupa postavazoranova u prvom poluvremenu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto ko sve prima platu i naziva se igračem FK Sarajevo. Fuj fuj fuj
-
- Kontakt:
Pusi **** zekicu za ovo sramota **** vas dan !!!
Zelju da dobijete kako znate i umijete idete mi na neku stvar , kiks drugi zaredom !!!!
Kup je pod moranje!
Zelju da dobijete kako znate i umijete idete mi na neku stvar , kiks drugi zaredom !!!!
Kup je pod moranje!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Zekićev kikx koji nas može koštati i Evrope, nije smio ovoliko eksperimentisati nikako.
-
- Kontakt:
Neko ce reci da smo veceras ostali bez 2 boda, a moze se komotno reci da smo,obzirom na prikazano, u stvari osvojili 1 bod.
E moj Zekara nema ko te nije ubio takticki u ovoj ligi
Zadnja izmjena: Lavcina, dana/u 22 apr 2025, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Tuga .LAKU NOĆ
Garantujem da ce mo izgubit i kup po cjenu da sudija bude moro se ponasat ko Gigx ako zeljo uzme trece mjesto…
Veoma ljugavo sloboda sa lezanjem al sta je tu je
Veoma ljugavo sloboda sa lezanjem al sta je tu je
Razumijem da su sve misli na kup. Moramo uzeti trofej!!!!
Poslije dva puna prelazna roka i četiri reprezentativne pauze, koje je Zekic imao na raspolaganju, mi smo ovo gledali vecerasHerson je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:53Ako izuzmemo gostovanja Zrinskom i Borcu u Kupu, Sarajevo ne postoji na terenu u drugoj polusezoni. Ajde da mi pravimo individualne greške, a da se vidi neki plan, pokušaj akcije, bilo šta što podsjeća na fudbal... mi nemamo apsolutno ništa. Ovo je strašno šta mi gledamo na terenu. Zekić mora otići, ako ne osvoji Kup.

Ne bi me cudilo da zijanimo kup i trece mjesto.
Ovo veceras je sramota. Ekipa koja je ispala prosle godine, ljudi bez plate igraju, tambura ih ko god stigne i dodju nama i otkinu nam bod. Sramota, Zekicev kiks i neki pokusaj eksperimenta sa Tirom, Jattom, Mehmedovicem, Kapetanovicem koji ukupno nemaju 90min fudbala.
Nek im ovo bude samar i opomena.
Ovo veceras je sramota. Ekipa koja je ispala prosle godine, ljudi bez plate igraju, tambura ih ko god stigne i dodju nama i otkinu nam bod. Sramota, Zekicev kiks i neki pokusaj eksperimenta sa Tirom, Jattom, Mehmedovicem, Kapetanovicem koji ukupno nemaju 90min fudbala.
Nek im ovo bude samar i opomena.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Zekicu otkaz za ovo
-
- Kontakt:
Željo je u takvom kurcu da im je upitno i 4. mjesto...
Al nebitno, ovo večeras je bezobrazno, ponižavajuće, nezainteresovano i jako loše.
Sram i stid moze da ih bude.
- relativizam
- Kontakt:
Ne znas sta je veći poraz,danas ona vijest da Mamic ulazi u klub ili ova igra protiv drugoligasa
Nismo trebali nista i nikog cuvat, realno svakako ce komsije sutra izgubit prijateljsku, i to je to. Sloboda igra dosta fino i rastereceno otkad je ispala, mi smo im svakako motiv, pritom oni nemaju sta koga cuvat, podsjetimo se da je sudija morao pomagati obje prvoplasirane ekipe protiv Slobode i to smo trebali znati. S druge strane odigrali smo bezidejno i lose, vidjelo se da nam ne klupa realno tanana, treba vidjet dobro sljedeci prijelazni rok i to pojacati i idemo dalje.
Nece zeljo nikad biti treci sta vam je debili plavi
Sta ba Mamic,ko je to objavio??relativizam je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:59Ne znas sta je veći poraz,danas ona vijest da Mamic ulazi u klub ili ova igra protiv drugoligasa
I opet ima najviše bodova unazad X godina, igra finale još na sve to nema Gojkovića, Đorđevića, Jovića, Lulića, Guliashvila.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Opustite se,ima apaurina...
Razbit ćemo konu na proste faktore!
4:0
Razbit ćemo konu na proste faktore!
4:0
Trenutno korisnika/ca: Fudo, Hajdeee, hazarder, insimadop, johntravolta123, r3m1, rimljanin90, Sazg i 74 gosta.