FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bolje bi mi s foruma odigrali.
Zekicu, ne moras igrati s 3 stopera protiv ekipe koja je ispala iz lige, dozvoljeno je nekad i promijeniti formaciju.
Zekicu, ne moras igrati s 3 stopera protiv ekipe koja je ispala iz lige, dozvoljeno je nekad i promijeniti formaciju.
-
- Kontakt:
Sindrom „malih“ tekmi se vratio.
Cista kurcobolja,pa onda pritisni 5 minuta do kraja.
Dobro je ovo da se ne nafuramo za derbi koji dobijamo 100% !
Evo pa da se pospem pepelom u nedjelju.
Cista kurcobolja,pa onda pritisni 5 minuta do kraja.
Dobro je ovo da se ne nafuramo za derbi koji dobijamo 100% !
Evo pa da se pospem pepelom u nedjelju.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- MokraKifla
- Kontakt:
Vala Zeka kikso si previse licno sa eksperimentima i formacijama te igracima imao si vremena da uklopis sve ali meni ovo sve izgleda skicno kao eru Rozmana jedino ovaj kup si uspio ali opcenito igra nije ono sta navijaci traze
- relativizam
- Kontakt:
Ma njeg vazda povezuju neka stranica je danas izbacila pa sam malo bacio oko,ali ništa novo,bit će do kraja sezone i da Abramovic dolazizagorski je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:01Sta ba Mamic,ko je to objavio??relativizam je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:59Ne znas sta je veći poraz,danas ona vijest da Mamic ulazi u klub ili ova igra protiv drugoligasa
Gdje ulazi Mamic, kod nas? Gdje je to objavljeno? Sta je sa nasim napadacima Turkes, Butic? Gordeziani ocito nije neka klasa za bilo sta vise, da pravi neku razliku.zagorski je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:01Sta ba Mamic,ko je to objavio??relativizam je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:59Ne znas sta je veći poraz,danas ona vijest da Mamic ulazi u klub ili ova igra protiv drugoligasa
Šta vam je ba. Do jučer ste furali priču da ste Zekić u ligi bi do kraja pustili omladince da igraju, a fokus da bude kup. Sada popujete i pljujete nakon izgubljene bitke. Idemo dalje.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
I treba Zekic da eksperimentise u ovakvim utakmicama, nama nista ne znaci a moze se vidjet sta moze koji igrac ili ne moze u ovom slucaju. Mozda je trebao samo jos kojeg akademca ubacit ali eto nema veze. Mi cemo svakako zavrsit treci tako da u nastavku sezone i treba sto vise akademaca gurat i ove sto su manje igrali pa na kraju sezone povuc liniju i vidjet ko je imao kakav ucinak i kome se treba zahvalit. A ove plave fekalije na temi ga mogu podudlat
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma ja ba. Nemojte doci na Kosevo. Za pet dana ce derbi, tad dodjite. Pa jos plus uskoro i finale Kupa, pa jedna-dvije evropske tekme, previse je to utakmica za dolazak tako cesto. A i kisa padala cetiri sata prije tekme, a ima i prenos. Ha ja.
Ali sve vi znate. Koji trener ne valja, kojeg treba otjerati, kojeg igraca dovesti, kojeg poslati u Hadžiće na kaljenje. To je bitno.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Mi smo tradicionalno losi na proljece, iz sezone u sezonu. Ja sam u julu pricao da se prerano govori o masterclassu trenera i ekipe, jer u oktobru i novembru je i Rozman prekucavao. Na proljece se vidi sta i kako.Herson je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:53Ako izuzmemo gostovanja Zrinskom i Borcu u Kupu, Sarajevo ne postoji na terenu u drugoj polusezoni. Ajde da mi pravimo individualne greške, a da se vidi neki plan, pokušaj akcije, bilo šta što podsjeća na fudbal... mi nemamo apsolutno ništa. Ovo je strašno šta mi gledamo na terenu. Zekić mora otići, ako ne osvoji Kup.
Proljece, sezona 23/24 u svim takmicenjima: 6W, 7D, 5L
Sezona 22/23: 8W, 3D, 4L
Sezona 21/22: 8W, 5D, 6L
Sezona 20/21: 8W, 6D, 4L
Ove sezone do sad imamo 7W, 5D, 3L. U odnosu na jesenji dio svih ovih sezona, ovo je ocajno. Plus sto je ovo u svim takmicenjima, u zadnjih 5 sezona mi imamo 3 finala kupa, sto je mnogo pobjeda u kupu. Al ligaski mecevi generalno truba. I to traje godinama.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma suplja vjerovatnorelativizam je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:02Ma njeg vazda povezuju neka stranica je danas izbacila pa sam malo bacio oko,ali ništa novo,bit će do kraja sezone i da Abramovic dolazizagorski je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:01Sta ba Mamic,ko je to objavio??relativizam je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:59Ne znas sta je veći poraz,danas ona vijest da Mamic ulazi u klub ili ova igra protiv drugoligasa
Ovo veceras je vrhunac sezone. Objektivno ako izuzmemo gostovanja u Banja Luci i gostovanje Zrinjskom u kupu, mi nismo nikoga nadigrali (ne uzimam derbi za primjer jer je to posebna utakmica u kojoj taktika ne igra toliku ulogu). Sa Zekicem se mora razilaziti na kraju sezone cak i ako osvojimo kup.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Podcjeni ih Zekicu.
-
- Kontakt:
Nije on takticki potkovan trener i to je nažalost jedna velika istina. Daj Bože i kup da uzmemo ali čisto sumnjam. Lik uvijek nesto fol izmislja, da iznenadi protivnika, a na kraju samo nas iznenadi. Negativno.
Cekao sam evo drugu polusezonu pa da me razuvjeri. Ali stvarno vidim, da lik sa taktikom nije domaci.
Zadnja izmjena: Lavcina, dana/u 22 apr 2025, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
+1 uz napomenu da nema sta da se ljuti ZZ. On je odabrao igrace koji ce da istrce na teren.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Namijenjao si se pasa trenera pa sta si dobio? De samo uporedi minute igraca Zrinjskog i nase minute igraca? Ljudi imaju ekipu skoro istu 5-7 godina sa nosiocima igre, kod nas mijenjaj trenera, mijenjaj igrace...Ako se do sada nismo opametili sa trenerima, onda treba mijenjat. Pametnom dostaNapapijri je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:05Ovo veceras je vrhunac sezone. Objektivno ako izuzmemo gostovanja u Banja Luci i gostovanje Zrinjskom u kupu, mi nismo nikoga nadigrali (ne uzimam derbi za primjer jer je to posebna utakmica u kojoj taktika ne igra toliku ulogu). Sa Zekicem se mora razilaziti na kraju sezone cak i ako osvojimo kup.
Ne bi me čudilo da mi ostanemo i bez Evrope, kakvi smo pehovi sve je moguće. Još se Zekić večeras previše zaj.bavao sa ovim igračima.
100% neces dobit derbi, nisi ocistio kartone dolaziti kup.. veoma lose planiranje zorana i ss
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, benko21, bosnas_, budzak, bvsic, Dave, enzo1, gh0stHZ, Hightower, ledesma, mire971, mnon46, muhamedhulk, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, PapakIzSa, propoklopac, roccosiffredi, SineTalexy, skoJaa, VanDijk, ŠTA_JE i 137 gostiju.