FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemoj relativizrati ovo. Nije uopšte nebitna utakmica.jurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:24Ma vrlo pametno
Odmorili se za derbija i kup
Nebitna utakmica igralo 5-6 juniora
Normala bas
Sa pobjedom večeras, u derbi smo mogli ući totalno relaksirani sa 6 bodova viška. Ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju. Ko može garantovati da osvajamo Kup?
Bravo Zeka
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da mi je nakon dolaska tana i titule neko rekao da ce nam soldo za 10 godina biti kapiten pljuno bih ga.
Za ovo danas nema izgovora, nase rezerve uzimaju po 10 puta vece plate nego ovi tuzlanski antitalenti, a razlike u kvaliteti danas nije bilo. Sram da vas bude za citavu sezonu, kao sto sam vec vise puta rekao, niti jedan kup ne moze promijeniti moje misljenje.
Proljece za zaborav, stidite se svi od trenera do treceg golmana! Fuj!
-
- Kontakt:
Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.Herson je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:28Nemoj relativizrati ovo. Nije uopšte nebitna utakmica.jurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:24Ma vrlo pametno
Odmorili se za derbija i kup
Nebitna utakmica igralo 5-6 juniora
Normala bas
Sa pobjedom večeras, u derbi smo mogli ući totalno relaksirani sa 6 bodova viška. Ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju. Ko može garantovati da osvajamo Kup?
Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući
Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.
Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
DaBogda Mamic vcrs usao u klubrelativizam je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:59Ne znas sta je veći poraz,danas ona vijest da Mamic ulazi u klub ili ova igra protiv drugoligasa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
,a mirvic g amoze u gencerbigli za 700 000 eura i procenat 15 posto
-
- Kontakt:
+1ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:30To je kad poslije prve dobre dobre utakmice u 2025 godini krenes smarati "gdje su sad hejteri".
Da mi je nakon dolaska tana i titule neko rekao da ce nam soldo za 10 godina biti kapiten pljuno bih ga.
Za ovo danas nema izgovora, nase rezerve uzimaju po 10 puta vece plate nego ovi tuzlanski antitalenti, a razlike u kvaliteti danas nije bilo. Sram da vas bude za citavu sezonu, kao sto sam vec vise puta rekao, niti jedan kup ne moze promijeniti moje misljenje.
Proljece za zaborav, stidite se svi od trenera do treceg golmana! Fuj!
-
- Kontakt:
Bgm ovo sto su prikazali ovu sezonu na kosevu je bas uzas .
Ne pamtim utakmicu na kosevu sa smo nekog bas nadigrali ,da dominiramo da igramo kombinatorno ,pas igru ,dupli pas ,kreacija , mi to nista nemamo. Na to sve krecemo sporo u utakmicu tek oko 30 min malo zivnemo.
Slazem se citava druga polusezona je takva,bordobijeli je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:58Bgm ovo sto su prikazali ovu sezonu na kosevu je bas uzas .
Ne pamtim utakmicu na kosevu sa smo nekog bas nadigrali ,da dominiramo da igramo kombinatorno ,pas igru ,dupli pas ,kreacija , mi to nista nemamo. Na to sve krecemo sporo u utakmicu tek oko 30 min malo zivnemo.
ali ostale ekipe nista bolje nisu od nas i svako igra dosta losije nego prvi dio, samo sto neke sudije guraju dobro pa to izgleda kao lagana pobjeda, a ustvari zakolju te ljudi u prvih 20min.
Nama suspendovanog jelica u var sobu stave, gdje prestane logika pocinje Bosna.
borac i zrinjski bi dobili penal neki u situacijama kada nama pregledaju var za 3 sekunde.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Igraci u našem klubu su sasvim normalno plaćeni u rangu i ostalih klubova u BiH , samo ih imamo malo vise pod ugovorima i malo vise ulažemo u akademiju. Ima par koji odskaču ali nisu plaćeni Ko da igraju Bundesligu. Kad kažem par mislim 5-6 a ima takvih i u drugim klubovimaErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:17Je li vrijeme da u nedjelju poslije dugo vremena izadje 11 igraca s mudima i dokaze zasto su placeni kao da igraju bundesligu ili ce, kao i uvijek, izaci pogubljeni u gradskom derbiju i cekati sudijsku nadoknadu da krenu naprijed protiv 11 antitalenata iz manjeg sarajevskog kluba?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Anpa, Armija1987, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, budzak, Confiance, EastMadness, fks74, FranckRibery, Fudo, Giuseppe1, Google [Bot], Grk1234, Hamagara, haris004, HordasFks, HZbec, itatabisine, kanarinac, Kockoglavi, kogmagie46, Komercijala19, Lecler, leo1946, macahz, MaroonBjelave, mavi, misstianopenaldo, mosarajvosa83, MrkiMedo, muhamedhulk, nedimmmm1337, Oerde, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, Riziko, ronaldo99, SamoDaKazeem, samoFKS, Serha, StevieG8, strahmeipomisliti, Taree, tenpenny, tuitamo, Vanja8, zagorski i 674 gosta.