Adi_Zepce je napisao/la:Moje informacije kazu da klub nastavlja takmicenje od 2.lige centar.Savez nije nas kaznio,to su prazne price vec klub ovu sezonu nije imao novaca ni za 2.ligu (trecu ligu).
Za sada radi samo omladinski pogon kluba,a od naredne sezone bi trebao klub ponovno imati i senorski tim.
Ali sve je to na tankoj niti,jer nece nitko da bude sponzor klub kojeg je po meni unistila Opcina Zepce,trebali su ga prodati Zovki danas bi sigurno opet bili u PLBiH,a ne ovako ni na nebu ni na zemlji.
hmmm .. neka kazna jest dosla, nisam ni ja bas siguran sto sam tocno cuo, moguce da je klub kaznjen novcano pa nisu mogli nastupit, pa moraju igrat kantonalnu jer koliko ja znam nakon sto propustis sezonu kreces sa dna, daj Boze da smo mi u BiH iznimka jer Middlesbrough je takodje nekad imao neki problem, neznam sto se tocno tamo desavalo, al znam da su krenuli sa dna. Moras se izborit za nastup u 2.ligi federacije, a to je tako da osvojis kantonalnu, opstanes u njoj il ispadnes iz 1.federacije, cisto sumnjam da se moze tek tako prijavljivat, al opet DAJ BOZE DA SAM U KRIVU
i opet na kraju neznam ni tko bi im igrao, jedino da uzmu juniore i zovnu neke stare koji nigdje neigraju, jer sumnjam da bi netko sa strane igrao u Zepcu, nekad mozda i bi, al u 2.ligi federacije i to bez place neznam dokle cemo dogurat