To govoris kako branis klub od kradja i prevara a onda govoris kako je i 2000 ljudi mnogo vise nego sto su zasluzili hahahah kretencino ofucana. Ne ides na domace utakmice kamo li gostujuce i ti ces nekom ovdje pisat nesta.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:40ma prepiru se ljudi nekih banalnosti da odbrane neodbranjivo, nakon što je argumentovano da imamo najveće plate, od svih klubova u ligi uhvatili se despotovića čija plata nije među naših top 5. I opet sam rekao, to veze nema, yebo plate, ne možeš kiksati od ekipe koja nema isti broj na šorcu i dresu, ljudi ni opreme, ni sponzora, ni uprave, ni navijača, ni pobjede, ni bodova, dođu ti na koševo i drže loptu prvo poluvrijeme. Skoro čitavu sezonu putuju u autobusu tuzle sitija.Osttribine je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:33Sve stoji povrede ovo ono, ali to ne smije biti opravdanje za sinocnje izdanje protiv nikad jadnije Slobode, ljudi su jucer u Sarajevo krenuli u 17h, bez plata bez bilo cega, sudbina samog kluba im je neizvjesna ali su odigrali borbenije od nasih preplacenih manekena. A vidim i to se sada pocelo pravdati tipa tu smo mi svi sa platama, jesmo sa Borcem i Zrinjskim, ne igraju ni kod njih za dzaba realno, ali od ostatka lige je to znatno vise.
Druga stvar kaze neko nebitna utakmica, kako moze biti nebitna kada si se fakticki mogao osigurati na trecoj poziciji u koliko Zeljeznicar danas izgubi. Ovako finale Kupa je na dvije utakmice, druga je dole na Pecari na kojoj znamo kako prolazimo, svasta tu moze biti u koliko se Gulijasvili ne vrati, a sudeci po Zekicevoj izjavi na presu i to je malo upitno, ocigledno je povreda ozbiljnija. Ono sto najvise brine je ta igra koja ne obecava, vec odavno kuburimo i dobijali smo mnoge utakmice na racun Gulijevog kvaliteta. Nadam se na kraju sezone tjeranja bar jedno 10 igraca koji ni u ludilu nisu za nas klub. Takodjer nadam se da cemo se do nedelje nekako sabrati i odigrati muski u derbiju, a ne da kukamo kako eto oni zapnu samo protiv nas.
To je da odmah na poluvremenu kažeš, slušaj sine, ovo ti je zadnja utakmica u bordo dresu, narednu ćemo izaći sa 7 igrača ali ti si svoje završio. Jednu dobru, gledljivu utakmicu smo imali na proljeće!
@gis 2000 ljudi je mnogo više nego što su zaslužili.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- relativizam
- Kontakt:
Kad je i u koliko utakmica sa Zeljom
- napoleon72
- Kontakt:
Ma jasno je svima da je rezultat ocajan i da se moralo dobit ovo, al fudbal je bas zato svima omiljeni sport jer se ovakve stvari desavaju. Bayern prosle sezone ispao iz kupa od cetvrtoligasa, Barcelona i Real znali ispast od tako neke seoske ekipe, titule se prosipale na nekom klubu koji se jedva skrpi da dodje na utakmicu. Zato ljudi i furaju ono "against modern football", jedini sport gdje je jos uvijek moguce da David srusi Golijata.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:40ma prepiru se ljudi nekih banalnosti da odbrane neodbranjivo, nakon što je argumentovano da imamo najveće plate, od svih klubova u ligi uhvatili se despotovića čija plata nije među naših top 5. I opet sam rekao, to veze nema, yebo plate, ne možeš kiksati od ekipe koja nema isti broj na šorcu i dresu, ljudi ni opreme, ni sponzora, ni uprave, ni navijača, ni pobjede, ni bodova, dođu ti na koševo i drže loptu prvo poluvrijeme. Skoro čitavu sezonu putuju u autobusu tuzle sitija.Osttribine je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:33Sve stoji povrede ovo ono, ali to ne smije biti opravdanje za sinocnje izdanje protiv nikad jadnije Slobode, ljudi su jucer u Sarajevo krenuli u 17h, bez plata bez bilo cega, sudbina samog kluba im je neizvjesna ali su odigrali borbenije od nasih preplacenih manekena. A vidim i to se sada pocelo pravdati tipa tu smo mi svi sa platama, jesmo sa Borcem i Zrinjskim, ne igraju ni kod njih za dzaba realno, ali od ostatka lige je to znatno vise.
Druga stvar kaze neko nebitna utakmica, kako moze biti nebitna kada si se fakticki mogao osigurati na trecoj poziciji u koliko Zeljeznicar danas izgubi. Ovako finale Kupa je na dvije utakmice, druga je dole na Pecari na kojoj znamo kako prolazimo, svasta tu moze biti u koliko se Gulijasvili ne vrati, a sudeci po Zekicevoj izjavi na presu i to je malo upitno, ocigledno je povreda ozbiljnija. Ono sto najvise brine je ta igra koja ne obecava, vec odavno kuburimo i dobijali smo mnoge utakmice na racun Gulijevog kvaliteta. Nadam se na kraju sezone tjeranja bar jedno 10 igraca koji ni u ludilu nisu za nas klub. Takodjer nadam se da cemo se do nedelje nekako sabrati i odigrati muski u derbiju, a ne da kukamo kako eto oni zapnu samo protiv nas.
To je da odmah na poluvremenu kažeš, slušaj sine, ovo ti je zadnja utakmica u bordo dresu, narednu ćemo izaći sa 7 igrača ali ti si svoje završio. Jednu dobru, gledljivu utakmicu smo imali na proljeće!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
7 dana ban sam dobio jer sam cetniku na pl temi staru spomenuo kad je provocirao.
Onaj neki dan govori da je ARBiH zlocine radila ne dobije ban normala covjek tu nastavlja isto cetnicki.
Zalosno
Zamolio bih sve koji ovako razmišljaju da nikad više ne dođu na Koševo. Koji ćete qurac?TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:36da se opet večeras igra ja ne bih otišao. Uz našu povremeno dobru igru ide i povremeno dobra posjeta, razumijem kome se ono od sinoć ne gleda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:09Koliko (ne)iskorištenih potencijala ima na ovom forumu, baš šteta. Da se 5% trudite da dolazite na utakmice koliko filozofirate na forumu, imali bi prosjek po utakmici 10.000. Čast izuzetcima, ali situacija od sinoć je pokazatelj koliko ljudi su pravi zaluđenici bordo boje.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ko si ti da nekom kažeš da ne dolazi?Zutti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:16Zamolio bih sve koji ovako razmišljaju da nikad više ne dođu na Koševo. Koji ćete qurac?TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:36da se opet večeras igra ja ne bih otišao. Uz našu povremeno dobru igru ide i povremeno dobra posjeta, razumijem kome se ono od sinoć ne gleda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:09Koliko (ne)iskorištenih potencijala ima na ovom forumu, baš šteta. Da se 5% trudite da dolazite na utakmice koliko filozofirate na forumu, imali bi prosjek po utakmici 10.000. Čast izuzetcima, ali situacija od sinoć je pokazatelj koliko ljudi su pravi zaluđenici bordo boje.
Ja prvi tako razmišljam jer imam pravo.
Bio sam na stadionu kad nas je GOŠK dobio, nije bilo ukupno 500 ljudi, a išao i na euro gostovanje, raznoraznih ekipa i lakrdija se nagledo, neznalica i svega što smo doživjeli u zadnjih 20 godina.
Nije problem kiša, nego ono što se prikazalo sinoć, raja je isfrustrirana, od kako je Mirvić tu isto namjerno da ide iz greške u grešku.
Malo je svima došlo do grla i svako ko radije bira tv u odnosu na stadion, razumijem u potpunosti.
Ovdje nije problem ni Zekić ni igrači, riba smrdi od glave i to baš smrdi.
MNON
Ono sinoc bas nije do mirvica, neke stvari sigurno jesu, ali ono sinoc definitivno nije. Ono sinoc je iskljucivo do zekica, neke njegove uvrnute vizije i do igraca i njihovog pristupa, sto je opet domen zekica.Noke995 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:26Ko si ti da nekom kažeš da ne dolazi?Zutti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:16Zamolio bih sve koji ovako razmišljaju da nikad više ne dođu na Koševo. Koji ćete qurac?TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:36
da se opet večeras igra ja ne bih otišao. Uz našu povremeno dobru igru ide i povremeno dobra posjeta, razumijem kome se ono od sinoć ne gleda.
Bio sam na stadionu kad nas je GOŠK dobio, nije bilo ukupno 500 ljudi, a išao i na euro gostovanje, raznoraznih ekipa i lakrdija se nagledo, neznalica i svega što smo doživjeli u zadnjih 20 godina.
Nije problem kiša, nego ono što se prikazalo sinoć, raja je isfrustrirana, od kako je Mirvić tu isto namjerno da ide iz greške u grešku.
Malo je svima došlo do grla i svako ko radije bira tv u odnosu na stadion, razumijem u potpunosti.
Nije Zekić kriv što ima 10 kartoniranih igrača pa mu Mehmedović mora bit uzdanica.boki86 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:37Ono sinoc bas nije do mirvica, neke stvari sigurno jesu, ali ono sinoc definitivno nije. Ono sinoc je iskljucivo do zekica, neke njegove uvrnute vizije i do igraca i njihovog pristupa, sto je opet domen zekica.Noke995 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:26Ko si ti da nekom kažeš da ne dolazi?
Nije kriv ni što smo masakrirani iz kola u kolo pa kad ti fali igrača i kad trebaš dobit "na silu" nemaš samopouzdanje da to uradiš.
Nek dobije želju za vikend, oprostit će mu se ovaj prvi po meni pravi kiks, slobodu će svi zaboravit.
MNON
Brate lik se sprema za ljetni prelazni rok. Zna i on da zivi od rezultata i da mu nece niko davat pare zato sto lijepo izgleda. Prvo sta ce on kad nema igraca. Drugo centralni par na sredi jucer su bili Jatta i Eldar, od koga sta ocekivati. Cini se da Zekic ima vecu volju da Eldar uspije kao fudbaler nego on sam. Jucer je pokusao sa nekim igracima o kojima mora napisat izvjestaj kad se zavrsi sezona. Mi smo skontali neke stvari, a da on ne skonta. Mislis da je njemu drago poceti sa Kyeremehom u spicu, sa Eldarom i Jattom na sredini. Kapetanovica ne mozemo komentarisat izlazi iz povrede ali je imao par lijepih ponavljanja. Soldo ne moze igrati ono sto Renato. Pa jedini koji ima pohvale iz utakmice u utakmicu je Mujkic. Igraci su umorni nemaju energije jer jedni te isti moraju igrati svaku utakmicu. Ide derbi, utakmica za koju je potrebna duplo veca priprema, nesto se pokusalo kiksalo se, ne boli nas i idemo dalje. Zekic je pomislio da Jatta moze igrat u kontinuitetu, sada je jasno da ne može i narednu priliku ce dobit tek u ligaskoj protiv Sirokog. Bice promjena tokom ljeta, odlaze ovi sto ih cekamo, traze se dobri igraci ali ne sigurno kao Gordezijani.boki86 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:37Ono sinoc bas nije do mirvica, neke stvari sigurno jesu, ali ono sinoc definitivno nije. Ono sinoc je iskljucivo do zekica, neke njegove uvrnute vizije i do igraca i njihovog pristupa, sto je opet domen zekica.Noke995 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:26Ko si ti da nekom kažeš da ne dolazi?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
klinika za dusevne bolesti, najzobiljnije preporucujem mnogima kojima nije mrsko otvoriti sportsport kliknuti na forum i uci na ovaj pdf.
boze sacuvaj kakvi izljevi emocija. od vikenda do vikenda se mijenja slika .
nadam se da ama bas niko od igraca i strucnog staba ne prihvata komentare po internetu kao releventnim.
ovo je ozbiljan nivo bolesti. Od doceka do tragedije. pa halo momci, ovo je fudbal. Ima pravo i protivnik da igra, nadigrava se.
ocito vas pola nije bilo na doceku, pa ne znate sta se prica i sta grupa drzi do bitnog.
Ligu smo stavili u drugi plan, nema opravdanja naravno sto nismo dobili slobodu ali desava se. Izmijesao je sastav, rezervisti su imali priliku da pokazu da mogu a oni to nisu. Pa moraju ulaziti bubanje pavicici i ostali da to malo utegnu.
Sazg ne znam sta je s tobom, realan si vazda bio ali oko Zekica si mi nesto presubjektivan.
uzimajuci sve u obzir, ligu, savez itd ovo je i vise nego odlicno... dobiti gurbete aBd i uz Boziju pomoc, strpljenjem i pametnom igrom do jos jednog trofeja za nase vitrine.
u cemu je vise braco stvar? napoleno fino povuce paralele sa citijem.. bajernom, ko smo to mi?? da nam je kraj svijeta remi?
Zekicu ne osvrci se, pravi komentar ces dobiti pred sjevernom tribinom. Na svim ostalim, najglasniji su oni sto ne trebaju biti na stadionu vjeruj mi.
SAMO GAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadam se da ama bas niko od igraca i strucnog staba ne prihvata komentare po internetu kao releventnim.
ovo je ozbiljan nivo bolesti. Od doceka do tragedije. pa halo momci, ovo je fudbal. Ima pravo i protivnik da igra, nadigrava se.
ocito vas pola nije bilo na doceku, pa ne znate sta se prica i sta grupa drzi do bitnog.
Ligu smo stavili u drugi plan, nema opravdanja naravno sto nismo dobili slobodu ali desava se. Izmijesao je sastav, rezervisti su imali priliku da pokazu da mogu a oni to nisu. Pa moraju ulaziti bubanje pavicici i ostali da to malo utegnu.
Sazg ne znam sta je s tobom, realan si vazda bio ali oko Zekica si mi nesto presubjektivan.
uzimajuci sve u obzir, ligu, savez itd ovo je i vise nego odlicno... dobiti gurbete aBd i uz Boziju pomoc, strpljenjem i pametnom igrom do jos jednog trofeja za nase vitrine.
u cemu je vise braco stvar? napoleno fino povuce paralele sa citijem.. bajernom, ko smo to mi?? da nam je kraj svijeta remi?
Zekicu ne osvrci se, pravi komentar ces dobiti pred sjevernom tribinom. Na svim ostalim, najglasniji su oni sto ne trebaju biti na stadionu vjeruj mi.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
to su smislili samo luzerski klubovi, što mi tako nekad u evropi ne dobismo nekoga nego nam ljudi završavaju evropski put u prvih 30 minuta, nebitno je li gladbah seltik leh kluž bate ili neko drugi.napoleon72 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:09Ma jasno je svima da je rezultat ocajan i da se moralo dobit ovo, al fudbal je bas zato svima omiljeni sport jer se ovakve stvari desavaju. Bayern prosle sezone ispao iz kupa od cetvrtoligasa, Barcelona i Real znali ispast od tako neke seoske ekipe, titule se prosipale na nekom klubu koji se jedva skrpi da dodje na utakmicu. Zato ljudi i furaju ono "against modern football", jedini sport gdje je jos uvijek moguce da David srusi Golijata.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:40ma prepiru se ljudi nekih banalnosti da odbrane neodbranjivo, nakon što je argumentovano da imamo najveće plate, od svih klubova u ligi uhvatili se despotovića čija plata nije među naših top 5. I opet sam rekao, to veze nema, yebo plate, ne možeš kiksati od ekipe koja nema isti broj na šorcu i dresu, ljudi ni opreme, ni sponzora, ni uprave, ni navijača, ni pobjede, ni bodova, dođu ti na koševo i drže loptu prvo poluvrijeme. Skoro čitavu sezonu putuju u autobusu tuzle sitija.Osttribine je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:33Sve stoji povrede ovo ono, ali to ne smije biti opravdanje za sinocnje izdanje protiv nikad jadnije Slobode, ljudi su jucer u Sarajevo krenuli u 17h, bez plata bez bilo cega, sudbina samog kluba im je neizvjesna ali su odigrali borbenije od nasih preplacenih manekena. A vidim i to se sada pocelo pravdati tipa tu smo mi svi sa platama, jesmo sa Borcem i Zrinjskim, ne igraju ni kod njih za dzaba realno, ali od ostatka lige je to znatno vise.
Od kluba se samo traži da, kad ima regularno suđenje, da odigra dobro (ne mora ni pobijediti kao što je bio slučaj na grbavici prošli derbi) i da dokaže da ga sudije sputavaju u utrci za titulu. Kako ćemo pričati o ambicijama za prvo mjesto poslije ovakvih igara? Nije ovo samo sinoć, znaš i sam..
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:48klinika za dusevne bolesti, najzobiljnije preporucujem mnogima kojima nije mrsko otvoriti sportsport kliknuti na forum i uci na ovaj pdf.

Nažalost, ovdje imaš prave navijače koji komentarišu utakmicu nakon što se vrate sa stadiona (i oni uglavnom realno komentarišu ono što su vidjeli) i imaš plave fekalije koji pišu po temi bez ikakvih sankcija.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:48klinika za dusevne bolesti, najzobiljnije preporucujem mnogima kojima nije mrsko otvoriti sportsport kliknuti na forum i uci na ovaj pdf.
Imaš i one treće a, po meni, ti su najgori. Pišu samo kad se kiksa, jedva dočekaju da se pljuje po treneru, po igračima pa i po Mirviću. Za vrijeme utakmice si mogao vidjeti koji su to nickovi.
Od ovih trećih, imaš jedne koji se javljaju jer priželjkuju Husrefa na klupi (nikad više!), imaš jedne koji priželjkuju Čičkovo ulje na klupi (nikad više!) i imaš jedne koji se javljalju samo da dobiju besplatnu kartu za derbi/Evropu ili neki sitni šićar.
Drago mi je zbog ovog što si napisao vezano za doček. Drago mi je da je Grupa direktno mogla svoja očekivanja da prenese Zekiću i ekipi i da im ukažu na to "šta nam je važno" i mislim da je to jedino bitno. Ovi pljuvači će se svakako sakriti u rupe do sljedećeg kiksa.
Do tad; Svi u napad jedan je Hase!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
ma odgovarao sam ovom gore, sto pise za mirvica. Pisao sam prije da je zekicev kiks, nije to sporno, ali eto cak i sa onim kadrom na terenu, trebalo se ovo uzeti. Kad je do igraca i trenera, uvijek je trener donji, to je tako u fudbalu. Ali eto desi se kiks naravno, bitno je da se nauci iz toga. Jos je sve u nasim nogamaMSOZ101 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:47Brate lik se sprema za ljetni prelazni rok. Zna i on da zivi od rezultata i da mu nece niko davat pare zato sto lijepo izgleda. Prvo sta ce on kad nema igraca. Drugo centralni par na sredi jucer su bili Jatta i Eldar, od koga sta ocekivati. Cini se da Zekic ima vecu volju da Eldar uspije kao fudbaler nego on sam. Jucer je pokusao sa nekim igracima o kojima mora napisat izvjestaj kad se zavrsi sezona. Mi smo skontali neke stvari, a da on ne skonta. Mislis da je njemu drago poceti sa Kyeremehom u spicu, sa Eldarom i Jattom na sredini. Kapetanovica ne mozemo komentarisat izlazi iz povrede ali je imao par lijepih ponavljanja. Soldo ne moze igrati ono sto Renato. Pa jedini koji ima pohvale iz utakmice u utakmicu je Mujkic. Igraci su umorni nemaju energije jer jedni te isti moraju igrati svaku utakmicu. Ide derbi, utakmica za koju je potrebna duplo veca priprema, nesto se pokusalo kiksalo se, ne boli nas i idemo dalje. Zekic je pomislio da Jatta moze igrat u kontinuitetu, sada je jasno da ne može i narednu priliku ce dobit tek u ligaskoj protiv Sirokog. Bice promjena tokom ljeta, odlaze ovi sto ih cekamo, traze se dobri igraci ali ne sigurno kao Gordezijani.boki86 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:37Ono sinoc bas nije do mirvica, neke stvari sigurno jesu, ali ono sinoc definitivno nije. Ono sinoc je iskljucivo do zekica, neke njegove uvrnute vizije i do igraca i njihovog pristupa, sto je opet domen zekica.Noke995 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:26
Ko si ti da nekom kažeš da ne dolazi?
Zekica bi ostavio citavu sezonu sljedecu minimalno, ako bude do kraja konkurentan za titulu i kup (ne racunajuci ako bude kao i ove gdje smo osteceni 20 puta i to krupne greske) i onu tamo sezonu.
Mora se kontinuitet uspostavit. Moraju se igraci filtrirat, dosta njih ovde ne zasluzuje da nose dres.
Na to dodamo nesrecu povreda kljucnih igraca Gojkovic, evo sad i Guli, Beganovic dosta dugo povrijedjen bio.
Zahvaliti se na kraju sezone Rockovu, Mehmedovic, Mustafic, Turkes, Gordezianija ne bi produzio, Kapetanovic posudba, Keremeh i Soldo mogu ostati pod uslovom da je Keremeh dobio nase papire i Soldo za rotacije.
Mora se kontinuitet uspostavit. Moraju se igraci filtrirat, dosta njih ovde ne zasluzuje da nose dres.
Na to dodamo nesrecu povreda kljucnih igraca Gojkovic, evo sad i Guli, Beganovic dosta dugo povrijedjen bio.
Zahvaliti se na kraju sezone Rockovu, Mehmedovic, Mustafic, Turkes, Gordezianija ne bi produzio, Kapetanovic posudba, Keremeh i Soldo mogu ostati pod uslovom da je Keremeh dobio nase papire i Soldo za rotacije.
-
- Kontakt:
Igramo negledljivo to jeste ne igramo fudbal ,meni to smeta . Rezultat ko rezultat nekad bolji nekad losiji, fan shop,karte,dresovi,stadion i sve te popratne stvari mogu nekako i istrpiti . Al ova igra bez igre nas ne vodi nigdje ,evo juce 70 min apsolutno nista ne pokusavas da igras ,sramota .
Ne pada mi napamet glumiti navijača "javno" po forumu i qurčiti se tu. To se dokazuje na drugim poljima. Ako te baš zanima, javi se u privatne poruke pa procijeni sam imam li pravo pričati o posjeti i podrški klubu.Noke995 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:26Ko si ti da nekom kažeš da ne dolazi?Zutti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:16Zamolio bih sve koji ovako razmišljaju da nikad više ne dođu na Koševo. Koji ćete qurac?TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:36
da se opet večeras igra ja ne bih otišao. Uz našu povremeno dobru igru ide i povremeno dobra posjeta, razumijem kome se ono od sinoć ne gleda.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 23 apr 2025, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Jedino Zekica ostaviti. Previse je mamlaza u ekipi sa kojima radi. Vise jedan Guli preore teren nego jedan mehmedovic frizurica nargila .
Zato za spas sezone MORAJU uzeti derbi i kup
Zato za spas sezone MORAJU uzeti derbi i kup
Ja mislim da je FK Sarajevu žao Eldara Mehmedovića i tragedije koja mu se desila, jer drugo objašnjenje zašto ga drže na platnom spisku nemam. Ono je tragikomično kako lik izgleda na terenu, vuče se kao slina, očekuješ bar da momak od 21 godinu ima energiju, ako već nema znanja.
-
- Kontakt:
nek ide u slobodu pa nek ga oni sazaljevaju. Nismo mi sigurna kucaSetoKaiba je napisao/la: ↑23 apr 2025, 12:22Ja mislim da je FK Sarajevu žao Eldara Mehmedovića i tragedije koja mu se desila, jer drugo objašnjenje zašto ga drže na platnom spisku nemam. Ono je tragikomično kako lik izgleda na terenu, vuče se kao slina, očekuješ bar da momak od 21 godinu ima energiju, ako već nema znanja.
Puno raje psuje po fb , mislim da nije to ok pred derbi da se takva atmosfera napravi.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bordobijeli, BungaBum, Gomis99, Hajdeee, Pena, plisek, propoklopac, rimljanin90, SamoDaKazeem, samoFKS, Taree, Vanja8 i 62 gosta.