Milan je zacrtao Dzeksona i to je to na kraju ce biti -Dida -Kaladze i Borriello plus 25 milina
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
The negotiations between AC Milan and Wolfsburg for Bosnian striker Edin Dzeko (23) are deadlocked. According to Italian media ****, AC Milan officials are planning to find a solution by proposing their striker Marco Borriello (26) to the German club.
Milan je zacrtao Dzeksona i to je to na kraju ce biti -Dida -Kaladze i Borriello plus 25 milina
abd
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Dobar je igrač Borriello, sjećam ga se iz Genoe, nadavao se golova tamo. Odlična opcija za Wolfsburg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hehe sumnjam da će svu trojicu dati + 25 miliona, Dide bi se najradije riješili pošto ih njegova godišnja plata zakla, a čovjek sjedi na klupi. Mislim da je upitanju jedan od trojice i 25 miliona.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Znaš kako kažu, najbolje je 'glavu za glavu', dakle, napadač za napadača. Dida im nije potreban, jer je ovaj švicarac zaslužio da dobije ulicu u Wolfsburgu. Borriello i dvadesetak miliona, gotov posao.
Dostojna zamjena za dijamanta:
Dostojna zamjena za dijamanta:
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vala ako ih to ne smekša onda ne znam šta hoće, osim 30+M keša. Čitam interesuju se za Klasnića, ono, niđe veze, ako imaju pameti uzeće ovog žabara.
Dobar clip, hehe malo me podsjeća na Vedu našeg, sličan način završnice.
Dobar clip, hehe malo me podsjeća na Vedu našeg, sličan način završnice.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Evo prije par dana sam i ja razmisljao kako bi bilo sjajno da AC Milan posalje Marca Borriella u Wolfsburg plus da jedno 20 milliona za Edina Dzeku i tako isto bi Dzeko preuzeo broj 11 od Borriella jer upravo Borriello trenutno nosi taj broj u AC Milanu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- miralem444
- Kontakt:
e pa 30 miliona eura + borielo=41.500.000 eura,sta jos hoce wolfsburg od ovoga...ako ga sad ne puste nece nikad..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
Boubacar Dialiba
- Kontakt:
MILAN - More from Adriano Galliani, today at the Lega Calcio: "For each player that goes, Milan will have an adequate replacement. Our two non-EU players will be Thiago Silva and Dzeko, if Dzeko comes."
Sa zvanične stranice A.C. Milan-a.
- miralem444
- Kontakt:
de prevedite molim vas
Boubacar Dialiba je napisao/la:MILAN - More from Adriano Galliani, today at the Lega Calcio: "For each player that goes, Milan will have an adequate replacement. Our two non-EU players will be Thiago Silva and Dzeko, if Dzeko comes."
"Za svakog igrača koji napusti ekipu imamo adekvatnu zamjenu. Dzeko i Silva su igrači koji dolaze van Evropske Unije, ako Džeko dođe, naravno." - Adriano Gallianimiralem444 je napisao/la:MILAN - More from Adriano Galliani, today at the Lega Calcio: "For each player that goes, Milan will have an adequate replacement. Our two non-EU players will be Thiago Silva and Dzeko, if Dzeko comes."
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
navodno ce sada ponuditi Boriella i 15mil. Kolko ce jos Wolfsburg izvuci ima da se vidimiralem444 je napisao/la:e pa 30 miliona eura + borielo=41.500.000 eura,sta jos hoce wolfsburg od ovoga...ako ga sad ne puste nece nikad..
Svaki put kada otvaram stranicu Sportsport.ba, iscekujem da pise Dzeko otisao u neki veliki klub, i nadam se se da ce brzo to biti napisano
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Cekamo naslov " Edin Dzeko potpisao za Milan!"amir je napisao/la:Svaki put kada otvaram stranicu Sportsport.ba, iscekujem da pise Dzeko otisao u neki veliki klub, i nadam se se da ce brzo to biti napisano
Zadnja izmjena: defender, dana/u 14 jun 2009, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi li se zeznuo ili si namjerno napisao "popisao" ili si htjeo napisati potpisaodefender je napisao/la:Cekamo naslov " Edin Dzeko popisao za Milan!"amir je napisao/la:Svaki put kada otvaram stranicu Sportsport.ba, iscekujem da pise Dzeko otisao u neki veliki klub, i nadam se se da ce brzo to biti napisano
ahahah moja greska, potpisao!dobricina je napisao/la:Jesi li se zeznuo ili si namjerno napisao "popisao" ili si htjeo napisati potpisaodefender je napisao/la:Cekamo naslov " Edin Dzeko popisao za Milan!"amir je napisao/la:Svaki put kada otvaram stranicu Sportsport.ba, iscekujem da pise Dzeko otisao u neki veliki klub, i nadam se se da ce brzo to biti napisano
-
no comment
- Kontakt:
meni bi najdraze bilo da ovaj sajt javi kada dzeko prede u milan i da zavrsim i sa tom temom, ovo ovako, dzeku jeo spagete, dzeko neprelazi u milan, dzeko mozda ipak u milanu nevodi nicemu...
- miralem444
- Kontakt:
ne ne i ne borielo i plus 25 000 000 do 30 000 000 eura...
mone je napisao/la:navodno ce sada ponuditi Boriella i 15mil. Kolko ce jos Wolfsburg izvuci ima da se vidimiralem444 je napisao/la:e pa 30 miliona eura + borielo=41.500.000 eura,sta jos hoce wolfsburg od ovoga...ako ga sad ne puste nece nikad..
Sta ovo pise o DZeki na: http://www.transfermarkt.de
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
da ne prevodim sve.amir je napisao/la:Sta ovo pise o DZeki na: http://www.transfermarkt.de
uglavnom jos nije potpuno iskljuceno(ili kako su rekli iz Wolfsburga vrata nisu zatvorena) da ce Dzeko biti prodan Milanu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
deni_m1312
- Kontakt:
evo njegova nova stranica.....http://www.edindzeko.com/
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, FerdinandF i 21 gost.