English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Martinez prima kroz uši golove al će opet na kraju godine dobiti neku nagradu FIFA-e za najboljeg golmana
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Sudije kolju City i večeras
Ma po zvaljama ga, Ramzi!!! Zasluzio je.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Izvuce City nekako LP. 

-
- Kontakt:
Gervinho i Andre Santos donose ligu prvaka
Vala ovaj Delap meni nista posebno i dobre sanse da bude kao Hojlund. A Cunha je odlican fudbaler ali i budaletina. Da sam simpatizer Uniteda ne bi bio zadovoljan pojacanjima.Manchester United want to wrap up £92.5million-worth of business for Matheus Cunha and Liam Delap as quickly as possible this summer. United intend to trigger the release clauses of £62.5m for Cunha at Wolves and £30m for Delap at Ipswich once the transfer window opens on June 1

- akisarajevo92
- Kontakt:
Slot nema harizmu, po meni jedan od glavnih razloga zasto ovako neprimjetno prolazi sezona u kojoj ce Liverpool uzeti titulu
Slicno kao u Barceloni, Flick radi odlican posao ali totalno neharizmatican tip, ne prica se previse o sezoni u kojoj bi mogao uzeti sve trofeje, dok bi sasvim drugacjie bilo da ih npr. vodi Klopp
Slicno kao u Barceloni, Flick radi odlican posao ali totalno neharizmatican tip, ne prica se previse o sezoni u kojoj bi mogao uzeti sve trofeje, dok bi sasvim drugacjie bilo da ih npr. vodi Klopp
Don't believe the hype.
Koliko su bodova nakon 33 kola prosle dvije sezone imali Arsenal i City?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
City se budi u pravo vrijeme - valjda bude dovoljno za LP. Drago mi je najviše zbog Pepa. Zaslužio je.
Flick je trenerčina, za ovog prvog ne znam.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 01:47Slot nema harizmu, po meni jedan od glavnih razloga zasto ovako neprimjetno prolazi sezona u kojoj ce Liverpool uzeti titulu
- VivaLaStella
- Kontakt:
budaletine we likeMogli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 01:14Vala ovaj Delap meni nista posebno i dobre sanse da bude kao Hojlund. A Cunha je odlican fudbaler ali i budaletina. Da sam simpatizer Uniteda ne bi bio zadovoljan pojacanjima.Manchester United want to wrap up £92.5million-worth of business for Matheus Cunha and Liam Delap as quickly as possible this summer. United intend to trigger the release clauses of £62.5m for Cunha at Wolves and £30m for Delap at Ipswich once the transfer window opens on June 1![]()
i Delap je prgav ko i on.. Cunhu sam prizivao još dok je za Herthu igrao, pa pređe u Athletico na kraju. Tako da sam s tim pojačanjem izuzetno zadovoljan, dok sam skeptičan po pitanju ovog shityevog rejecta
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Update su za Hojlunda u svakom slucaju, ko god i kako god.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Cunha i Osimhen bi bili idealan tandem. Mislim to je vjerovatno maximalno što bi mogli izvući ovo ljeto. Delap je jeftinija opcija i slažem se da može biti vrlo moguće Hojlund-varijanta. S tim da barem poznaje ligu i bolje koristi svoje fizikalije od Rasmusa, tako da ne može gore od njega sigurno. Cunha je dokazan igrač Prema, odličan ove sezone, izmišlja golove i asistencije u Wolvesima, vjerujem da bi bio pojačanje i contenderima iz ove sezone.VivaLaStella je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:21budaletine we likeMogli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 01:14Vala ovaj Delap meni nista posebno i dobre sanse da bude kao Hojlund. A Cunha je odlican fudbaler ali i budaletina. Da sam simpatizer Uniteda ne bi bio zadovoljan pojacanjima.Manchester United want to wrap up £92.5million-worth of business for Matheus Cunha and Liam Delap as quickly as possible this summer. United intend to trigger the release clauses of £62.5m for Cunha at Wolves and £30m for Delap at Ipswich once the transfer window opens on June 1![]()
i Delap je prgav ko i on.. Cunhu sam prizivao još dok je za Herthu igrao, pa pređe u Athletico na kraju. Tako da sam s tim pojačanjem izuzetno zadovoljan, dok sam skeptičan po pitanju ovog shityevog rejecta
Dobro je što su izgleda zapeli da ranije riješe napadačke opcije kako bi Amorim imao vremena da uigrava napad za iduću sezonu, jer svi vidimo da ovo sad što imamo i nije napad.
- JayCatwright
- Kontakt:
Za United bi možda bilo bolje da ne igraju LP naredne sezone i da imaju što manje utakmica
Slott i Flick neuporedivi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 01:47Slot nema harizmu, po meni jedan od glavnih razloga zasto ovako neprimjetno prolazi sezona u kojoj ce Liverpool uzeti titulu
Flick nosi njemacku harizmu, red rad i disciplina na 120%. Od njanjave djecurlije ja napravio masineriju koja gazi, a on kao general na vrhu.
Slott je lik koji je pokupio kajmak od Kloppa i nakon ove sezone ce past u prosjecnost i on i klub
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Konačno malo pametne strategije od ovih što tek uđu. Čemu čekati novembar/decembar za davanje otkaza.
Nikad nije bilo jasnije da postoje treneri za championship koji će te uvesti u pl i treneri za pl.
I burnley ovo treba uraditi sa parkerom.
Nikad nije bilo jasnije da postoje treneri za championship koji će te uvesti u pl i treneri za pl.
I burnley ovo treba uraditi sa parkerom.
Sta kaze Slott pokupio kajmak od Kloppa. A Klopp sezonu prije bio treci dok ce ovaj zavrsiti prvi.

- JayCatwright
- Kontakt:
Slot uzeo titulu ispred dva finansijska giganta Ajaxa i PSVa, a sada i sa Liverpoolom, i to ima 5 bodova više nego Klopp prošle sezone u ovoj fazi prvenstva i završit će sezonu sa 90 + bodova, nešto čemu Arteta nije ni primirisao. Ali znaš i sam kakav je twitter retard brokula i da je to jedini lik u historiji foruma koji tuđe mišljenje etiketira kao svoje, jer je toliko bezličan lik.