Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakva doktorska kontra
Evo 0:2
Igraju lijepo, nema sta
Jednostavno sve
Nasi igraci nek gledaju i uce kako se igra fudbal mozgom i sa dvije noge
Evo 0:2
Igraju lijepo, nema sta
Jednostavno sve
Nasi igraci nek gledaju i uce kako se igra fudbal mozgom i sa dvije noge
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ode dnevnica u vjetar, ko mi kaze da se Borcu štima i da je liga neregularna napusim ga q.cemBegovicRamiz je napisao/la: ↑23 apr 2025, 16:50cestitam
upravo si bacio stotinu konvertibilnih maraka
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sta se ono tamo cuje?
Ko to supak podmazuje?
Ko to supak podmazuje?
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Dje to dnevnica 100km da mi je znati?avenija je napisao/la: ↑23 apr 2025, 16:53Ode dnevnica u vjetar, ko mi kaze da se Borcu štima i da je liga neregularna napusim ga q.cemBegovicRamiz je napisao/la: ↑23 apr 2025, 16:50cestitam
upravo si bacio stotinu konvertibilnih maraka![]()
Kakav bombashh
U 8 ujutro nije bilo, oko 10 se uredno moglo igrati
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jel ovo poklonjen penal kamenjarima? Izgleda kao da je start bio izvan 16.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zrinjski preuzeo liderstvo na tabeli.
Mogao bi veceras biti sudijski cirkus na Grbavici, ako zatreba.
Mogao bi veceras biti sudijski cirkus na Grbavici, ako zatreba.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jedino @jurisicduska i dalje vjeruje da će sudije klati Zrinjskog. Kakav stručnjak. 
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Bezze kvare umjetnicki dojam ovim penalom, bolji su za klasu, ali sto prepustati sta slucaju 
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala Zrinja što smo sigurno 4.na tabeli i to isključivo zato što su ove sezone Velež i Široki kroz ligu jako loši
Javi se avenija u inbox da ti refundiramo ulog 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Da se razumijemo FK SNSD je svakako bolja ekipa od nas, ali ako im zatreba veceras ce biti tezak cirkus. Zato su i poveli Njegomirovica sa sobom. Za svaki slucaj.
Na sve je spremna banda, bas kao sto Dodik radi vamo u politici, tako i ovi. Nista se ne prepusta slucaju, dok mi ovdje samo reagujemo i kukamo kasnije.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 apr 2025, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Da hice dodikovci zijanit barem bi nastavak sezone bio smjesan,imali bi materijala barem da se smijemo sudijskim lakrdijama i Kvrzicu kako lomi noge i nervira se,Vranjesa tetku koji ima ulogu pomocnog sudije.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Ne znam bas da li vam odgovara ovaj razultat. Veceras ce vam sudije prirediti cirkus, nije Borac lud da prepusta stvari slucaju. Kod vas je atmosfera daleko od dobre, trener pred otkazom, publika kivna na igrace, moglo bi biti bas svega.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:13Hvala Zrinja što smo sigurno 4.na tabeli i to isključivo zato što su ove sezone Velež i Široki kroz ligu jako loši
Nemoj zaboraviti spomenuti da se smijete nama kad nas pokradu i pokolju u BL (i u Kupu i u Ligi).let3 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:20Da se razumijemo FK SNSD je svakako bolja ekipa od nas, ali ako im zatreba veceras ce biti tezak cirkus. Zato su i poveli Njegomirovica sa sobom. Za svaki slucaj.
Na sve je spremna banda, bas kao sto Dodik radi vamo u politici, tako i ovi. Nista se ne prepusta slucaju, dok mi ovdje samo reagujemo i kukamo kasnije.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Pendulum je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:23Nemoj zaboraviti spomenuti da se smijete nama kad nas pokradu i pokolju u BL (i u Kupu i u Ligi).let3 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:20Da se razumijemo FK SNSD je svakako bolja ekipa od nas, ali ako im zatreba veceras ce biti tezak cirkus. Zato su i poveli Njegomirovica sa sobom. Za svaki slucaj.