Dajte ljudi, prestanite se drogirat. Pa Fruk je morao pokarat čitavu ligu da ga ovaj zovne i da sjedi na klupi.
Da je u Dinamu, i da je zabio jedan gol već bi mu pušio ka.ru.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ima jednu utakmicu za u 17 čini mi se u kvalifikacijamafanatik19 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:19Probat, pa ako odbije udarit rampu vjecno i to je to.
Potencijalno mozemo dobiti dosta a izgubit nemamo sta, svakako je kao dijete iz Tomislavgrada otisao u Hrvatsku i oni su ga fakticki proizveli pa ce samim tim biti lakse progutat za razliku od Sucicevog slucaja. Ovo sto je igrao 2 tekme za nasu mladu repku je cisto zbog pada u karijeri, spore adaptacije na seniorski fudbal i problema s povredama te cinjenice da im kao igrac Posusja nije bio ni na mapi.
Mislio sam da ne moze mijenjat sportsko drzavljanstvo ali je igrao za mlade repke Hrv samo na prijateljskim tekmama(barem prema transfermarktu) tako da je sve jos uvijek neizvjesno
Jest ali kod Fruka nije bila druga opcija pored Hrvatske. Rozića može pozvati samo da ga osigura.signalidunapark je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:23Dalić da zovne nekog a da nije iz Dinama i Hajduka?![]()
Dajte ljudi, prestanite se drogirat. Pa Fruk je morao pokarat čitavu ligu da ga ovaj zovne i da sjedi na klupi.
Da je u Dinamu, i da je zabio jedan gol već bi mu pušio ka.ru.
Nije točno, Dalic je već javno izglasijo da misli Ivanovića zvati na jesen 2023, zato sto im fali taj tip napadača. Šuškalo se da će ga zvati za utakmice u jesenu 2023.DamirT je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:56Budimo realni, bas ce ga zvati dok je u Istri. Definitivno ga pozvati za jun, pa ako odbije, ne zvati ga vise i dovidjenja. Ivanovic razvaljuje u Belgiji, pa ga jedva pozvao. Sumnjam da bi ga i zvao da nije bila prijetnja Austrija da ga uzmu. Tako da cisto sumnjam da ce zvati Rozica iz kluba koji nije ni blizu vrhu HNL-a.
kotije taj drugi koneki keks mu ime
Zar on nije nastupao za BiH? Negdje sam vidio da nakon hrv U16-U1od 2024 godine nastupa za BiH ...Muumii je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:27Ima jednu utakmicu za u 17 čini mi se u kvalifikacijamafanatik19 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:19Probat, pa ako odbije udarit rampu vjecno i to je to.
Potencijalno mozemo dobiti dosta a izgubit nemamo sta, svakako je kao dijete iz Tomislavgrada otisao u Hrvatsku i oni su ga fakticki proizveli pa ce samim tim biti lakse progutat za razliku od Sucicevog slucaja. Ovo sto je igrao 2 tekme za nasu mladu repku je cisto zbog pada u karijeri, spore adaptacije na seniorski fudbal i problema s povredama te cinjenice da im kao igrac Posusja nije bio ni na mapi.
Mislio sam da ne moze mijenjat sportsko drzavljanstvo ali je igrao za mlade repke Hrv samo na prijateljskim tekmama(barem prema transfermarktu) tako da je sve jos uvijek neizvjesno
Ispravka,provjerio,sve su prijateljske![]()
![]()
odbijase lopta odnjeg ko odfosnu peticu kazu pitari
Za polusezonu je bas eksplodiro 5 golova i 1 ili 2 asistencijeMuumii je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:27Ima jednu utakmicu za u 17 čini mi se u kvalifikacijamafanatik19 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:19Probat, pa ako odbije udarit rampu vjecno i to je to.
Ispravka,provjerio,sve su prijateljske![]()
![]()
Haha evo danas Beganovic (20) 18 minuta za prvi tim Sturma
Dobro izgleda u 2025
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 27 gostiju.