Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da hice dodikovci zijanit barem bi nastavak sezone bio smjesan,imali bi materijala barem da se smijemo sudijskim lakrdijama i Kvrzicu kako lomi noge i nervira se,Vranjesa tetku koji ima ulogu pomocnog sudije.
-
- Kontakt:
Ne znam bas da li vam odgovara ovaj razultat. Veceras ce vam sudije prirediti cirkus, nije Borac lud da prepusta stvari slucaju. Kod vas je atmosfera daleko od dobre, trener pred otkazom, publika kivna na igrace, moglo bi biti bas svega.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:13Hvala Zrinja što smo sigurno 4.na tabeli i to isključivo zato što su ove sezone Velež i Široki kroz ligu jako loši
Nemoj zaboraviti spomenuti da se smijete nama kad nas pokradu i pokolju u BL (i u Kupu i u Ligi).let3 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:20Da se razumijemo FK SNSD je svakako bolja ekipa od nas, ali ako im zatreba veceras ce biti tezak cirkus. Zato su i poveli Njegomirovica sa sobom. Za svaki slucaj.
Na sve je spremna banda, bas kao sto Dodik radi vamo u politici, tako i ovi. Nista se ne prepusta slucaju, dok mi ovdje samo reagujemo i kukamo kasnije.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pendulum je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:23Nemoj zaboraviti spomenuti da se smijete nama kad nas pokradu i pokolju u BL (i u Kupu i u Ligi).let3 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:20Da se razumijemo FK SNSD je svakako bolja ekipa od nas, ali ako im zatreba veceras ce biti tezak cirkus. Zato su i poveli Njegomirovica sa sobom. Za svaki slucaj.
Na sve je spremna banda, bas kao sto Dodik radi vamo u politici, tako i ovi. Nista se ne prepusta slucaju, dok mi ovdje samo reagujemo i kukamo kasnije.

- PrinceBobby18
- Kontakt:
drhte ruke oko banjaluke
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
- svrakino1921
- Kontakt:
IMResurrected je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:23Ne znam bas da li vam odgovara ovaj razultat. Veceras ce vam sudije prirediti cirkus, nije Borac lud da prepusta stvari slucaju. Kod vas je atmosfera daleko od dobre, trener pred otkazom, publika kivna na igrace, moglo bi biti bas svega.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:13Hvala Zrinja što smo sigurno 4.na tabeli i to isključivo zato što su ove sezone Velež i Široki kroz ligu jako loši
Nije tačno
Sloga da je pobijedila do kraja bi izgubili 4 mjesto
Sloga da je pobijedila ne bi Njegomirović promjenio suđenje večeras i Borac ne bi dizao rucnu
Nisu navijači kivni na igrace
Denis Ćorić je produžio ugovor
-
- Kontakt:
Pustit će 15 minuta ako Zeljeznicar bude opasan onda će ih pocet klat. A kako će vjerovatno primit 2 gola u tih prvih 15 neće ni bit neke potrebe da se kolju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:58Pustit će 15 minuta ako Zeljeznicar bude opasan onda će ih pocet klat. A kako će vjerovatno primit 2 gola u tih prvih 15 neće ni bit neke potrebe da se kolju.
Kako si ti nezgodan forumaš
-
- Kontakt:
Jeste li premirali nase igrace da zapnu veceras?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
1.45 kvota na Borac na Grbavici
Ko da dolazi Real
ustvari i na njih bi bila manja.
Na šta su sveli ligu
Ko da dolazi Real

Na šta su sveli ligu

- ErosViverosViv
- Kontakt:
željo može dobiti samo ako su vicko i laktašenko utrpali milione na prelaz po azijskim i ruskim kladionicama, te stavili u pitanje titulu zbog ličnih 10 mil prihoda. Ako to nije slučaj zabit će ga sudija lično.
Jesu ovo ugaseni prekinuli bojkot gostovanja?
-
- Kontakt:
Uprava Borca premirala igrace Zelje.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Pa šta sam pogrešno rekao ?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:03jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:58Pustit će 15 minuta ako Zeljeznicar bude opasan onda će ih pocet klat. A kako će vjerovatno primit 2 gola u tih prvih 15 neće ni bit neke potrebe da se kolju.
Kako si ti nezgodan forumaš
Je li imate kvalitet da ih možda dobijete ne znam evo ?
Nakon 5 golova za poluvrijeme protiv slabije ekipe ?
I onaj NoProfit ekspert.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:09Jedino @jurisicduska i dalje vjeruje da će sudije klati Zrinjskog. Kakav stručnjak.![]()
-
- Kontakt:
Pa za sad nije bilo potrebe.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:09Jedino @jurisicduska i dalje vjeruje da će sudije klati Zrinjskog. Kakav stručnjak.![]()
Vidjet ćemo ako Borac prospe koji bod hoce li ih klati.
Bit ćemo u životu. Mada to granici malo s ludošću da oni kiksaju sad. Ali može se desiti da neće u go i pored sudija.
Zrinjski moze jedino jos kod Veleza bodove izgubiti.jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:34Pa za sad nije bilo potrebe.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:09Jedino @jurisicduska i dalje vjeruje da će sudije klati Zrinjskog. Kakav stručnjak.![]()
Vidjet ćemo ako Borac prospe koji bod hoce li ih klati.
Bit ćemo u životu. Mada to granici malo s ludošću da oni kiksaju sad. Ali može se desiti da neće u go i pored sudija.
Borac vcrs ne smije ispustiti bodove i nece.
Gol razlika igra ulogu, a tu je Zrinjski bolji.
Sustinski, mi smo borcu dali titulu.
Dva puta nas borac dobio u ligi bez ispaljenog metka a uzeli smo i bod zrinjskom.