Kolega ja mislim da vam trica ne gine minimalnosvrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:00Muftić, Cavnić, Mahmić, Radinović, Galić, Karjašević, Lagumdžija, Peixoto Vinicius, Al Jaber, Dangubić, Šošić.
Mora bit prekid
Ma mora bit prekid
Bravo Denise - Krpića i Boljevića na klupu - damu do koljena
Ovi ce se bar borit
Jaooo ludila u najavi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma ovo je poraz najmanje 2 razlike drug kakav vezni red Lagumdzija-Karjasevicsvrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:00Muftić, Cavnić, Mahmić, Radinović, Galić, Karjašević, Lagumdžija, Peixoto Vinicius, Al Jaber, Dangubić, Šošić.
Mora bit prekid
Ma mora bit prekid
Bravo Denise - Krpića i Boljevića na klupu - damu do koljena
Ovi ce se bar borit
Jaooo ludila u najavi
I vasi znaju realno da nemaju sta danas traziti.
Krpic i Boljevic su vam na klupi zbog 2 zuta kao i Markovic,Cvetanoski.Pametna odluka,nema potrebe da u vec izgubljenoj utakmici neko dobija karton
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zovu i Dzambica ako hoce da ga umoci. E cuj nudi klub, koji odron. Sta para opra.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:17Kazu da i Mamic ulazi , da sa Mirvom gangbang kuyu tu ofucanu bordo
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- jurisicduska
- Kontakt:
Sad bi ove komsinice rekle
Inscenirali 5:0 u Mostaru i incidente da mogu protiv Borca izvest amatere da ne bude ofirno da im puste utakmicu.
Et u tom rangu su vaši komentari.
Svejedno sretno vam volio bih da ih dobijete Ko da smo trofej osvojili toliko.
Inscenirali 5:0 u Mostaru i incidente da mogu protiv Borca izvest amatere da ne bude ofirno da im puste utakmicu.
Et u tom rangu su vaši komentari.
Svejedno sretno vam volio bih da ih dobijete Ko da smo trofej osvojili toliko.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 23 apr 2025, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sastav željkana, nebitna utakmica, glavni igrači na klupi, čuvaju se za derbi 
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kad se sastanu dvije ofucane qrave na kafi...Predatod je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:08Zovu i Dzambica ako hoce da ga umoci. E cuj nudi klub, koji odron. Sta para opra.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:17Kazu da i Mamic ulazi , da sa Mirvom gangbang kuyu tu ofucanu bordo![]()
- Shategabri
- Kontakt:
1.33 na protivnika kućiPredatod je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:08Zovu i Dzambica ako hoce da ga umoci. E cuj nudi klub, koji odron. Sta para opra.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:17Kazu da i Mamic ulazi , da sa Mirvom gangbang kuyu tu ofucanu bordo![]()
Ko se tu prodo?
Koševo Zapad
Gologuzi igrači zeljeznicara izašli na zagrijavanje...
Dovoljno je pročitati po dva njihova posta da shvatiš koji je to zapravo nivo.Yokohama je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:12Kad se sastanu dvije ofucane qrave na kafi...Predatod je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:08Zovu i Dzambica ako hoce da ga umoci. E cuj nudi klub, koji odron. Sta para opra.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:17
Kazu da i Mamic ulazi , da sa Mirvom gangbang kuyu tu ofucanu bordo![]()
Kašalj i glupost se ne mogu sakriti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Treba biti dobro bolestan pa tvrditi da je namještena utakmica gdje psihopata Kvržić ide da polomi igrača. Nastavite bolesnici. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kome i ti objasnjavas i danonocno,kako ti se vise da majke ti!?
Zemlja da se okrene naopako opet ce te pokusati ismijati (kao kroz ozbiljnu diskusiju) i sve sto napises,a njihove postupke opravdati. Kako oni tako i gurbeti.
Igras 15-9-3 ligu,kup finale,i to preko Sloge,Zrinje i Borca,i to u uslovima u kojim ni Real ne bi bolje, i on/oni ti dodju i kazu kako je to zavrseno i odron nam je igra.
Zamisli tri poraza u ligi,naspram dvojca iznad koji imaju po dva,i uz sebe kompletnu kriminalnu organizaciju.
Moras biti bas mazohista pa s njima raspravljati.
Zemlja da se okrene naopako opet ce te pokusati ismijati (kao kroz ozbiljnu diskusiju) i sve sto napises,a njihove postupke opravdati. Kako oni tako i gurbeti.
Igras 15-9-3 ligu,kup finale,i to preko Sloge,Zrinje i Borca,i to u uslovima u kojim ni Real ne bi bolje, i on/oni ti dodju i kazu kako je to zavrseno i odron nam je igra.
Zamisli tri poraza u ligi,naspram dvojca iznad koji imaju po dva,i uz sebe kompletnu kriminalnu organizaciju.
Moras biti bas mazohista pa s njima raspravljati.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Njemu je "dokaz" i "izvor informacija" treba koja radi u kladionici.Herson je napisao/la: ↑23 apr 2025, 19:45Ozbiljne ljudske glave![]()
![]()
Ovo ne možeš prodati ni Predatodu i Meraku.
Ni ti ne vjeruješ u te gluposti koje pišeš. Postavi bar jedan dokaz, bilo kakav, da su ljudi trpali velike pare na dvicu na Sarajevo u Kupu. Sigurno su dio dogovora i oni startovi Kvržića na igrače Sarajeva, kao i 20 žutih kartona u dvije utakmice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jesu li organizatori pobune i bojkota iskljuceni samo protiv Borca ili se kalkulise za derbi,pa se Pici po navici naguzitis?

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Hoće li Žižović smijeniti Ćorića 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- jurisicduska
- Kontakt:
Jako smjelo od Denisa poslije 5:0 izvest Borcu ovakav sastav jedino ako se nisu dogovrili da izgube casno 0:1
Sad normalno ko ljudsko bice komentar a ne ko komsinice, covjeku je jasno sta ce se ovdje veceras desavati naravno da ne treba izvesti najbolje igrace, ima gradski derbi u kojem mogu okrenut sezonu , i to im je utakmica sezone i ja bih izveo juniore da sam na njegovom mjestu.
Sad normalno ko ljudsko bice komentar a ne ko komsinice, covjeku je jasno sta ce se ovdje veceras desavati naravno da ne treba izvesti najbolje igrace, ima gradski derbi u kojem mogu okrenut sezonu , i to im je utakmica sezone i ja bih izveo juniore da sam na njegovom mjestu.
Ima li neko kod zelje sa 2 zuta?
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Da je bitna utakmica za Vuckovu mezimicu, napravili bi tesku lakrdiju, kao i obicno sto su radili kad gube.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.