Ma brate da se ne izražavam, ali ona stvar me boli za druge što pišu, pišem ono što znam, a sam sa sobom ocjenjujem šta može biti istina, a šta ne. Valjda smo toliko inteligentni.Pablo11 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:36Nek ima 50 novih forumasa, ali bas cudno svi se registrovali u dan dva i svi isto pisu.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:33Ti stari forumašu možeš ili vjerovati ili da ne vjeruješ, lično igrači su govorili da im plate od februara kasne, ja sam rekao ako lažu oni, lažem i ja. I ne vidim poentu, stari, novi forumaš, koga boli ****, kad vidiš na terenu da igraju ko da plate mjesecima nisu primili ni hljeba kako treba se najeli. Bez želje i borbe utakmicama unazad.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Valjda ce sef shvatiti da ostavljanje na klupi ili na tribinama danas nije kazna nego nagrada i da ce poslati isti sastav kao u mostaru
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Večeras mozemo očekivati sve, od penala, kartona, izmišljenih prekršaja, a s obzirom da je u igri titula vrlo moguće da ce sudija od prve minute agresivno krenuti da sudi u korist borca.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Od ovih moralnih truhla u ekipi (rekordera) samo mogu očekivati da nam klub uvale u još veće blato..
To ti je kombinacija pitara i navijača različitih frakcija u klubu koji se uglavnom aktiviraju kada su neka previranja u klubu i kada su loši rezultati. Dobar dio njih piše po instrukcijama i onako kako im se kaže, odnosno pokušavaju plasirati svašta nešta da bi opipali puls. Ova tema je veoma čitana i sve što se ovdje napiše ima ogromnu publiku.
Svaki put kada se u klubu dešavaju neke promjene, ovdje dođe mnogo novih nickova, svježe registrovanih, a tako je bilo i ovaj put.
Sreća je u tome što ih je lako prepoznati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zamisli registrujes se pod imenom “ZeljeznicarUberAlles”, i bukvalno prvi post ti je “nije bilo plata”, i svaki sljedeci ti je forsiranje tih istih prica. Vristi iz vas botovanje na najofirniji moguci nacin, i jos imate obraza da mislite kako su svi maloumni kao vi.
To sto raja ovdje ne pise i pusti vas da se svadjate nije zato sto mislimo da ste u pravu, nego zato sto bukvalno svi vide vase zadatke, vas ofirni nacin botovanja i dokle ste spremni ici.
Apsolutno svi botovski accounti imaju isti obrazac, “navijac” koji u prvom postu ponizava klub i u potpisu profila isti sabloni. Koliko ste jadni
To sto raja ovdje ne pise i pusti vas da se svadjate nije zato sto mislimo da ste u pravu, nego zato sto bukvalno svi vide vase zadatke, vas ofirni nacin botovanja i dokle ste spremni ici.
Apsolutno svi botovski accounti imaju isti obrazac, “navijac” koji u prvom postu ponizava klub i u potpisu profila isti sabloni. Koliko ste jadni

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
IGRAJTE, VAGINE!
Odjednom svi sve znaju cc.
Meni sad 5 igraca poslalo ispise iz banke, sve uredno lijeze.
Jos trojica mi kazu da je leglo i unaprijed.
Tako odprilike prica ide.
Najjaci onaj sto nam 3 mjeseca pise kako smo prodali za kup, davno dogovoreno. Sad okrenuo pricu.
Pa imate li ikakvih obaveza u zivotu yebem ga ja.
Veceras kec svima u inat.
Meni sad 5 igraca poslalo ispise iz banke, sve uredno lijeze.
Jos trojica mi kazu da je leglo i unaprijed.
Tako odprilike prica ide.
Najjaci onaj sto nam 3 mjeseca pise kako smo prodali za kup, davno dogovoreno. Sad okrenuo pricu.
Pa imate li ikakvih obaveza u zivotu yebem ga ja.
Veceras kec svima u inat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Veceras ocekujmo pravi sudijski cirkus, ako nasi zapnu i odigraju dobro.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 18:03Večeras mozemo očekivati sve, od penala, kartona, izmišljenih prekršaja, a s obzirom da je u igri titula vrlo moguće da ce sudija od prve minute agresivno krenuti da sudi u korist borca.
Plus Zrinjski je preuzeo vrh tabele. Njegomirovic je namjerno izabran za sudiju u slucaju da Borcu ne krene dobro na terenu.
Samo da ne bude nekih belaja i prekida utakmice posto je raja opasno nadrkana zbog svega u zadnje vrijeme, jer to bi znacilo ogromnu kaznu i oduzimanje bodova.
-
- Kontakt:
muftic galic cavnic mahmic radinovic lagumdzija huso sosic jaber VINI dangubic
Ne znam jesmo li skinuli gace borcu, ili poslali na klupu te koji ne zasluzuju dres
SVE STO ZELIMO JE ZA SVETI GRB ZALAGANJE
Ne znam jesmo li skinuli gace borcu, ili poslali na klupu te koji ne zasluzuju dres
SVE STO ZELIMO JE ZA SVETI GRB ZALAGANJE
kako da te ne volim
- Lokomotifa
- Kontakt:
Mangupski sastav Denisa Ćorića večeras, ako i ovo ne uspije u smislu zalaganja, pristupa i borbenosti onda mu niko ne može reći da nije sve pokušao. Sretno Željooooo VTŽ
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Znaci krpic, boljevic, karamarko, pitar radovac su kolovodje bojkota 

Pa da bojkotuju valjda bi bili van rostera? Nevjerovatno kako pušite populističke priče.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ma znam, pravi razlog je sto vracamo vici uslugu za pozajmicu od prosle sezone

Krpic i Boljevic jesu...a mislim i Sukilovic.
Karamarko je Coricev igrac i on ga je doveo i on nema veze sa tim. Istina je da su ovi na klupi bas iz tog razloga. Zalosno i nama mozda nepojmljivo. Ali ljudi si preko Zeljinih rezultata bojkotovali trenera i bili su ubjedjeni da poslije 3:0 Sieoki i 5 komada Zrinjski leti. To su KLOSARI.
Vec su Tuna i Sten stali iza njega i tu je problem. A od ovih jadnika su dobili obecanje da ce davati 100% na jucerasnjem treningu. Eto ko vam nosi Zeljin dres.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Juniorska selekcija se plasirala u finale kupa, tamo ih čeka Borac.
Fino je ona konjina rekla kup samo nije rekla kojimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:21Juniorska selekcija se plasirala u finale kupa, tamo ih čeka Borac.
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Znate da ne komentarišem suđenje nešto previše, ali Njegomirović je krenuo momački na nas...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro stoje na terenu, samo jos da imaju bar jedan sut u okvir bar do 45min.
Jednom ŽELJEZNICAR, uvijek Željeznicar!!
Trenutno korisnika/ca: b00t, ELDIABLO20, Google [Bot], Grbavica786, Levin, mavi, Napaceni87, sassari, sebalos i 132 gosta.