Nije Piđoto nego Piđioto
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 23 apr 2025, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Majers majstor udara kad hoce i kako hoce nema nista, najbolji stoper u ligi ne moze mu niko nista
Vjerovatno i ne prati toliko. Za LP i EPL zvuči skroz ok, ali ovdje se nije baš snašao. Saudin radi milanski derbi, Denis je na putu pa je njemu ovo zapaloarelinho je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:57Ovaj Aldin jednostavno nije za naše lige. Neka radi ove lige petice, a ne našu ligu.jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:56Joj komentatora, nije peišioto , nego Pešot majku ti **** nenormalnu nepismenu. Ne mozes ga slusat.

Ne može on stavit ni pivu u frižider na hlađenje
-
- Kontakt:
Na pocetku tekme ide od sudija aut ,faul ,kontra faul ,korner . A kako odmice utakmica onda idu zuti, crveni , penal . Samo pitanje vremena kad i sta ,posebno ako bude 0-0 .
Mene toliko podsjeća na Zorana Šuku glasomarelinho je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:57Ovaj Aldin jednostavno nije za naše lige. Neka radi ove lige petice, a ne našu ligu.jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:56Joj komentatora, nije peišioto , nego Pešot majku ti **** nenormalnu nepismenu. Ne mozes ga slusat.

Evo, kako je ovo faul nad Kulasinom!
-
- Kontakt:
Sad ce VAR.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Evo za Jaberu crveni nije svirao, djonom je isao i udario Kvrzica.
- Combattente87
- Kontakt:
Možda jedan faul viška sviran za Borac, suđenje poprilično dobro, Borac ima 80% loptu u nogama....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
3 faula, jedan aut, jedan propusten lakat na centru , Majers opali Dangubica normalno.Combattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:15Možda jedan faul viška sviran za Borac, suđenje poprilično dobro, Borac ima 80% loptu u nogama....
Ovo je objektivno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa vi, x2 na slobodu.Shategabri je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:171.33 na protivnika kućiPredatod je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:08Zovu i Dzambica ako hoce da ga umoci. E cuj nudi klub, koji odron. Sta para opra.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:17
Kazu da i Mamic ulazi , da sa Mirvom gangbang kuyu tu ofucanu bordo![]()
Ko se tu prodo?![]()

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Za sad, bravo Njegomirovicu, vidis da znas kad hoces, ali cesto neces. Jedina greska do sada, mozda karton Jaberu, ostalo sve po PS.
since 1973
Perfektno suđenje za sad. Igra ulogu i to što je Željezničar inferioran u potpunosti.
- Combattente87
- Kontakt:
Evo sada faul nad Ogrinecom ne svira i makaroni ovom đon na nogu progledao kroz prste....i šta sad!?jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:163 faula, jedan aut, jedan propusten lakat na centru , Majers opali Dangubica normalno.Combattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:15Možda jedan faul viška sviran za Borac, suđenje poprilično dobro, Borac ima 80% loptu u nogama....
Ovo je objektivno.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Crveni?
Kakav start Vukovića 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ovo je za crveni bilo
Gospodarom se kunem ja bi mu nogu slomio, onako cajnoslu i izvinjavao se poslije
Gospodarom se kunem ja bi mu nogu slomio, onako cajnoslu i izvinjavao se poslije
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 23 apr 2025, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 10 gostiju.