Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Je li bio i jedan prekrsaj za zelju
Salji strucnom nek sve to prikaze na Areni!!!!jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:163 faula, jedan aut, jedan propusten lakat na centru , Majers opali Dangubica normalno.Combattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:15Možda jedan faul viška sviran za Borac, suđenje poprilično dobro, Borac ima 80% loptu u nogama....
Ovo je objektivno.
Nadam se da navijačima Želje večeras ništa nije smiješno kao što im je neki dan sve bilo smiješno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Uništiše nam neprijatelji Bosne ligu.
Zamalo covjek, koji je trebao za start protiv nas da odmara narednih mjesec dana bar, da ga zabije
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Možda je mogao biti koji faul više za vas, ostalo manje više ok. Bez većih grešaka.
Mi smo već imali ovo suđenje, navikli se.
-
- Kontakt:
Kako nece bit inferiorni udaraju ih laktovima , đonovima, sudija nista ni da se počeše.
Hoće li Karolina dobit žuti za ovo divljanje ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Valja ovo još 4 god.gledati nažalost
To je to .ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:2530togodisnja politika da se ide linijom manjeg otpora je dovela do ovog. Umjesto da im se podijeli po samarcina kad izlaze iz autobusa jer dolaze iz pc. Mamu im jebbem.

Realno dobro sudjenje, mozda malo na stranu borca, ali je mogao ondje svirat penal na kulasinu 

-
- Kontakt:
Smije li se Carolini igracu borca zuti dati ?????
Dobit ce Kupresak umjesto Karolinejurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:25Kako nece bit inferiorni udaraju ih laktovima , đonovima, sudija nista ni da se počeše.
Gledaj ti majmunisanja srpskog. Još doveli ove divljake sa strane da se uklope.
Ovdje je jedino rješenje sila. Odvratni su.
Ovdje je jedino rješenje sila. Odvratni su.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nije ni imao bas priliku da svira nesto specijalno do sad, ali silji lagano i sve vise ce kako bude odmicala utakmica.
Inace bi svaki igrac potpisao da se Borcu pokloni ofsajd ili penal, ali da se ostalo igra kako treba. Gore je kad te neko ubija u pojam, kad svaki kontakt svira protivniku a tebi nista, kad otima na autima i sl. banalnostima.
Inace bi svaki igrac potpisao da se Borcu pokloni ofsajd ili penal, ali da se ostalo igra kako treba. Gore je kad te neko ubija u pojam, kad svaki kontakt svira protivniku a tebi nista, kad otima na autima i sl. banalnostima.
Pobjeda, gasi forum!!!club21 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:26To je to .ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:2530togodisnja politika da se ide linijom manjeg otpora je dovela do ovog. Umjesto da im se podijeli po samarcina kad izlaze iz autobusa jer dolaze iz pc. Mamu im jebbem.![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da imitiram migranta virtu kada se ovo desava na kosevu:
"Shizomanijaci nisu normalni, svaki prekrsaj uredan, mozda cak zelji malo navlaci, ne znam sta se bune. Tik tak"
"Shizomanijaci nisu normalni, svaki prekrsaj uredan, mozda cak zelji malo navlaci, ne znam sta se bune. Tik tak"
- Bazinga12345
- Kontakt:
Željini igrači su mi preveliki mekušci u odnosu na igrače Borca.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
ovaj Pežoto nije los, zna lopte
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Giuseppe1, Maestro^^ i 19 gostiju.