Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta bi im tek radili da nisu dio srpskog sveta
1500KM za gospodina, 2000 ako pijes lijekovejurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:36Za tebe ima nade, humor je dobar pokazatelj, ti uz adekvatno liječenje imaš 10% šanse da budeš samo blago retardiran i da se kao takav integrišeš u društvo.

Valja li kad se na traktorima vozikate? Odakle si, Knin, Sarajevo, Sanski Most?
Zadnja izmjena: zaostrog, dana/u 23 apr 2025, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Postali ste sizofrenici u vezi sudjenja. Ovo veceras osim par greskica koje nisu ni na sta uticale vrlo dobro sudjenje.
Tacno, nije slucajno otvorena dnevna PTSP bolnica u Sarajevu.
-
- Kontakt:
Sta ovo Borac igra pod rucnom? Bez sanse,bez akcije,suta…
Nije ovo FKS i kup.
Satro ih zeljkan ne mogu prici golu.
Sudjenje za 10 u poredjenju s nama.
Ovdje me X nece iznenaditi.
Nije ovo FKS i kup.
Satro ih zeljkan ne mogu prici golu.
Sudjenje za 10 u poredjenju s nama.
Ovdje me X nece iznenaditi.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 23 apr 2025, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ako željezničar izdrzi do 75 min eh onda tek pocinje prava predstava
.

- svrakino1921
- Kontakt:
Kako se borimo
Bravo momci
Sad na poluvremenu se dogovorite
Bravo momci
Sad na poluvremenu se dogovorite
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Cist crveni nad Sosicem, ni faul nije svirnuo hahahahah
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 23 apr 2025, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Navikli ste vi na bolje sudjenje, zato vam ovo i izgleda kao ravnopravnoTribuneEst je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:39Postali ste sizofrenici u vezi sudjenja. Ovo veceras osim par greskica koje nisu ni na sta uticale vrlo dobro sudjenje.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
U prostorijama Nogometni savez Bosne i Hercegovine, održana je prva konstituirajuća sjednica Radne grupe za izradu nacrta teksta novog Statuta Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo.
Sjednici su prisustvovali svi članovi predstavnici Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, te fudbalskog kluba "Željezničar".
Volimo fudbal
Sjednici su prisustvovali svi članovi predstavnici Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, te fudbalskog kluba "Željezničar".
Volimo fudbal

-
- Kontakt:
Ono je za karton , ali posto je kod nas to normala da moraju da sude kako im se naredi nista me ne cudi vise.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:40Cist crveni nad Sosicem, ni fail nije svirnuo hahahahah
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Prešlo nam od komšija Srba koji su sizofreni rodjenjem. Ups, da si ti nisi malo vlaško govance? A sakrio se.TribuneEst je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:39Postali ste sizofrenici u vezi sudjenja. Ovo veceras osim par greskica koje nisu ni na sta uticale vrlo dobro sudjenje.
Barem 10 kardinalnih grešaka večeras. Crveni za Vukovića, crveni za Meijersa i žuti za Carolinu, te prekinuta gol šansa.
Četnici odvratni. Traktorista.
Vuković, start, VAR?
VAR je samo u korist srpskog kluba, srpskog predsjednika saveza, srpskog sudije, ljudi bez morala, obraza i profesionalizma.
Zrinjski je za ove gospodski klub.
VAR je samo u korist srpskog kluba, srpskog predsjednika saveza, srpskog sudije, ljudi bez morala, obraza i profesionalizma.
Zrinjski je za ove gospodski klub.
Nije ostalo ćaletu dok ga je maestral nosao ka toj kasabi? Ili će biti da sad nemate ni za traktora? Vrhunac je taj mali za travu, bijedo četnička.
TribuneEst je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:39Postali ste sizofrenici u vezi sudjenja. Ovo veceras osim par greskica koje nisu ni na sta uticale vrlo dobro sudjenje.

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- PrinceBobby18
- Kontakt:
hajde džabari al saudi ibn maliki i abu madžid !
previše se fokusirate na suđenje.
previše se fokusirate na suđenje.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
A sad ti je smiješno? Kad se ovako sudi Sarajevu onda likuješ? Malo licemjerno, reklo bi se.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:40Cist crveni nad Sosicem, ni faul nije svirnuo hahahahah

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)