Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Moze ovdje svega biti, Zeljo vise nego dobar veceras, teren mokar nepredvidiv, ako bude sve fer i korektno - po meni remi realan
Bilo bi lijepo 0-1 u 99-oj minuti ,iz penala. Nepostojeceg naravno

Željkan baš dobar, rastrčan izišli su baš visoko, borac kroz sredinu ništa nije napravio. Ćorić ubo sa jednim viškom u sredini.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislim da smo premirani od strane Zrinje
Što je naravno dozvoljeno
Samo mi možemo zaustavit Borac do kraja sezone
Još 45' se odlučuje šampion voljene BiH
UŽIVAJTE
Samo mi možemo zaustavit Borac do kraja sezone
Još 45' se odlučuje šampion voljene BiH
UŽIVAJTE
Samo fino su ovo dogovorili veceras. Coric odmara pola ekipe, Borac ne pritisce puno, Njegomirovic vec poceo pomalo da navlaci, tek toliko da ih opravda pred navijacima. Borac ce na kraju pobjedit, navijaci Zeljeznicara ce reci, borili smo se, nije nam dao sudija, Coric ce opet biti bez zamjerke prema deckima I na kraju svi zadovoljni. Idemo dalje.
since 1973
-
- Kontakt:
Crveni cist i to bez razmisljanjaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:40Cist crveni nad Sosicem, ni faul nije svirnuo hahahahah
Isto kao sto je cist nad Lulicem prije nekoliko dana,na sta ste se vi smijali,ne svi do duse
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
I Njegomirovic je premiran od strane Borca. Sta mislis, ko je bolje "podmazao"?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:47Mislim da smo premirani od strane Zrinje
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Borac će pobijediti, a ovi će se kao boriti.onako je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:48Samo fino su ovo dogovorili veceras. Coric odmara pola ekipe, Borac ne pritisce puno, Njegomirovic vec poceo pomalo da navlaci, tek toliko da ih opravda pred navijacima. Borac ce na kraju pobjedit, navijaci Zeljeznicara ce reci, borili smo se, nije nam dao sudija, Coric ce opet biti bez zamjerke prema deckima I na kraju svi zadovoljni. Idemo dalje.
U nedelju će ovi "bojkotaši" početi u prvih 11. Providno.
Jesi li samo bezobrazan ili stvarno idiot?Combattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:15Možda jedan faul viška sviran za Borac, suđenje poprilično dobro, Borac ima 80% loptu u nogama....
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Nazvao je Vico na poluvremenu i rekao :
Podebljaj malo
Svakako će im se do nove sezone sve ovo srušiti samim tim i Vicina moć. Sliejdece godine neće u top 4 završiti.
Iste dvije situacije ovim faul ovim ništa u razmaku od 2 sekunde.
Podebljaj malo
Svakako će im se do nove sezone sve ovo srušiti samim tim i Vicina moć. Sliejdece godine neće u top 4 završiti.
Iste dvije situacije ovim faul ovim ništa u razmaku od 2 sekunde.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Samo bi vrh bilo da bude remi, pa da ovi bogalji moraju popravljati gol razliku do kraja. Uz sve namještaljke, jedva utrpaju jedan gol, a kad im budu morali navlažiti 4-5 po utakmici
Tačno ih treba pustiti da do kraja dobiju sve službenim rezultatom 3-0, jer s takvim pobjedama ne mogu biti prvaci
I kad već postam, da još jednom vlahadiji koja se nakotila i čita poželim još vjetra i oluje.

Tačno ih treba pustiti da do kraja dobiju sve službenim rezultatom 3-0, jer s takvim pobjedama ne mogu biti prvaci

I kad već postam, da još jednom vlahadiji koja se nakotila i čita poželim još vjetra i oluje.
-
- Kontakt:
Dace ti crveni Mahmicu budalo ne aplaudiraj. Pripremi ga za crveni.
Povlačim za komentatora da je los. Jedini ima muda da kaže nešto i objektvno prokomentarise.
Povlačim za komentatora da je los. Jedini ima muda da kaže nešto i objektvno prokomentarise.
Teska srca ga ne svira 

U zadnji momenat se sjetio da ima var
U zadnji momenat se sjetio da ima var
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 23 apr 2025, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:51Iste dvije situacije ovim faul ovim ništa u razmaku od 2 sekunde.

Taman tako. Seljak ne zna ni kulturno da zasilji, dva ofirno razlicita kriterija.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Gazi gazi četnike koliko ja cujem.
Prekinut će je Njegomir. Pronašao se.
Neće smjet on svirnut penal. Osjeti se nervoza u zraku. Uci će mu na teren.
Prekinut će je Njegomir. Pronašao se.
Neće smjet on svirnut penal. Osjeti se nervoza u zraku. Uci će mu na teren.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 23 apr 2025, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.