FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E sad cvikaj Zekicu. Majkemi ne zasluzujemo Evropu. Ne dobiju li ove sadakase i vicine pusikur*e sa one strane miljacke sto se mene tice sezona je gotova. Nemoraju nigdje!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Ma vala i nek ode. Gledam veceras kako u kost igraju sa cetnicima dok se nas mehmedovic razmislja gdje ce novi friz raditi.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:50Ma samo da se Zekicu sad ne zgadi ovo sve i da ne ode jadnicakEastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:48Neka drago mi je za cetnike sto su izgubili , derbi psihološki smo odmah donji a realno i ko nam igra sve x ko kuca
Realno nikad nisam sigurniji da necemo uzeti.
Halo, smetljari, fulili ste temu.
Ovo je tema za vas
Ovo je tema za vas
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Gdje onaj debil da nam kaze kako je grupa svjesno pustila ligu radi kupa 

-
- Kontakt:
Kolektivno izdrkavanje zbog pobjede plave kurve ?
Šta vam je ? Idite na njihovu temu pa slavite.
Šta vam je ? Idite na njihovu temu pa slavite.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
U nedjelju kec ko Dubai. Citirajte me u nedjelju u 17:00 sati.
Zadnja izmjena: head88, dana/u 27 apr 2025, 18:09, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
**** bgm bit ce. Nasi potonuli ko ****
Još jednom za ove smetljare što me citiraju a na block listi su.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- MokraKifla
- Kontakt:
Mene stid kad vidis sta si ulozio sta si dobio kone u dugovima milionskim i na bod ti stizu i stavljaju te u nezgodnu situaciju za tu 3. poziciju. Dobro i to dobro se zapitati da li postajemo samo biznis za pranje para ili se borimo za sportsko priznanje?
-
- Kontakt:
Imali priliku da se odlijepimo oni protiv lidera mi protiv fenjerasa i degenoid nije u stanju pobjedit klub koji ne pamti kad je zadnji put osvojio bod na Kosevu ako izgubi derbi odma mu ostavku uruciti u svlacioniciEastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:52Ma vala i nek ode. Gledam veceras kako u kost igraju sa cetnicima dok se nas mehmedovic razmislja gdje ce novi friz raditi.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:50Ma samo da se Zekicu sad ne zgadi ovo sve i da ne ode jadnicakEastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:48Neka drago mi je za cetnike sto su izgubili , derbi psihološki smo odmah donji a realno i ko nam igra sve x ko kuca
Realno nikad nisam sigurniji da necemo uzeti.
Još ce ih ovakva pobjeda psihološki podici do nebesa.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Jbga, nasi igraci ustanu, krenu kafu da naprave i povrede se
Preyebo i kanizaresa

Preyebo i kanizaresa
Za koga će gospoda sa ovog pdf-a navijati u nedjelju?
Vjerovatno za zeljeznicar!?
Ovi koje ste vcs podržavali nama bi noževe u ledja zabijali,a i radili su to u FSKS.
Za sta ste navijali da Borac udaljite od titule ili da dignete moral ekipi kona pred gradski derbi?
Nemojte bodriti Sarajevo,jedino ćete klubu tako pomoći.
Ovi koje ste vcs podržavali nama bi noževe u ledja zabijali,a i radili su to u FSKS.
Za sta ste navijali da Borac udaljite od titule ili da dignete moral ekipi kona pred gradski derbi?
-
- Kontakt:
Odličan rasplet situacije.Sad gospoda koja je preplačena treba nekoga i pobjediti ali kad je baš bitno.
E pa gospodo neka vam je sa srećom.
Dvije meč lopte
E pa gospodo neka vam je sa srećom.
Dvije meč lopte

- MokraKifla
- Kontakt:
Nek se naloze kone i onda ih potopit to bi mi bilo najljepse pored svih ovih desavanjaYokohama je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:03Za koga će gospoda sa ovog pdf-a navijati u nedjelju?

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Arhitekt, bavaracmujo, benko21, EastMadness, galia95, gh0stHZ, Grk1234, HordasDolacMalta, HZbec, inzomni, kanarinac, keli, kraljlavova, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, Maestro^^, mosarajvosa83, MSOZ101, OsmanhodzicBuco, Pact1921, PAPE3, Pena, plisek, Posejdon, relativizam, samoFKS, sekac, strahmeipomisliti, WeekendOffender i 344 gosta.