FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako uzmemo jufke na lavoru treći smo zar treba bolja i veća motivacija momcima.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Nisam ja ni sumnjao u igrace, nego u gospodu sa zvizdaljkom i zastavicama na terenu

Al eto, ni to im nije pomoglo veceras

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
AlJaber je dokaz koliko ne poznajemo fudbal 99% nas bi ga klupiralo bravo za odluku šefa da igra izbor igrača danas odličan svaka čast djelimično su se iskupili za poraz u Mostaru.
-
- Kontakt:
evo šta rade Šošić i Jaber kad nema pritiska Krpića, Boljevića. Momci su večeras podigli svoju cijenu za milion.
Hvala Ti Allahu što dijeliš pravdu, kad ovi iz saveza neće.
VOLIM TE ŽELJO !
VOLIM TE ŽELJO !
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ovo je Željo!
Brazilci dobri vidi se da su prošli ozbiljne škole fudbala onakve pasove ne viđamo često u ligi. Vinicijus igra obranu za razliku od Amoje i Santosa.
-
- Kontakt:
Mora se spomenuti trk CvetanoskogZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06evo šta rade Šošić i Jaber kad nema pritiska Krpića, Boljevića. Momci su večeras podigli svoju cijenu za milion.
VOLIM TE ŽELJO !

Nisam onakav trk vidio godinama. Ekipa kao ekipa je izgledala dosta bolje. Zrelije. Sudija ih je unistio. Ali opet smo 3 gola dali. Svaka cast.
Svani nedjeljo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
E neka smo ove vlahe doili volim više nego hljeba da se najedem
Džaber i Šošić ozbiljni igrači
Džaber i Šošić ozbiljni igrači
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Lokomotifa
- Kontakt:
Evo sad sa stadiona, odavno nije bila luđa noć na Grbavici.
Kao što rekoh pred početak mangupska postava Ćorića, i kad imaš mu*a onda te i sreća prati. Svaka čast Denise, svaka čast svim igračima na zalaganju i borbenosti. Nek svi zapamte, ko neće ostaviti srce na terenu za njega Željo nije. Desetinama hiljada ljudi to je svetinja i nema za*ebancije s tim. Jaber maestralan, Brazilci odlični, Mahmić, Lagumdžija, Radinović, Šošić, ma extra, čak i Laušević solidan. Kapa do poda momci. Posebno mi je drago što je šetačima pokazano kako se gine za plavi dres.
I na kraju, nemojte zaboraviti ovo kriminalno suđenje Njegomirovića zato što smo pobijedili. Vrijeme je da SIPA uđe u Savez i da sve ovo procesuira, i sudijsku organizaciju, i sudije pojedince i rukovodstvo Saveza, jer ovo što rade fakat ima obilježja krivičnog djela organizovanog kriminala i korupcije. Ako neće klub da to uradi, ima advokata koji vole Želju i koji će to rado učiniti. VTŽ!
Kao što rekoh pred početak mangupska postava Ćorića, i kad imaš mu*a onda te i sreća prati. Svaka čast Denise, svaka čast svim igračima na zalaganju i borbenosti. Nek svi zapamte, ko neće ostaviti srce na terenu za njega Željo nije. Desetinama hiljada ljudi to je svetinja i nema za*ebancije s tim. Jaber maestralan, Brazilci odlični, Mahmić, Lagumdžija, Radinović, Šošić, ma extra, čak i Laušević solidan. Kapa do poda momci. Posebno mi je drago što je šetačima pokazano kako se gine za plavi dres.
I na kraju, nemojte zaboraviti ovo kriminalno suđenje Njegomirovića zato što smo pobijedili. Vrijeme je da SIPA uđe u Savez i da sve ovo procesuira, i sudijsku organizaciju, i sudije pojedince i rukovodstvo Saveza, jer ovo što rade fakat ima obilježja krivičnog djela organizovanog kriminala i korupcije. Ako neće klub da to uradi, ima advokata koji vole Želju i koji će to rado učiniti. VTŽ!
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- Bersaga
- Kontakt:
VOLIM TE MANGUPE 
Slobodno neka bar čestitaju ove sveznalice i loši glumci na pobjedi, čestitaju navijači čak i Borca, red je i na vas. Teško jeste ali prevalite to.
Slobodno neka bar čestitaju ove sveznalice i loši glumci na pobjedi, čestitaju navijači čak i Borca, red je i na vas. Teško jeste ali prevalite to.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Mjesecima trubim kako je Boljevic mahač rukama, kesa od igrača, Krpiceva ulizica i vidjelo se sada da Brazilac i Cvetko hladno popišaju PSVovca.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06evo šta rade Šošić i Jaber kad nema pritiska Krpića, Boljevića. Momci su večeras podigli svoju cijenu za milion.
VOLIM TE ŽELJO !
Mnogo bolje igramo bez ljenčuge.
Denise klupiraj ga pa nek ide gdje hoce da glumi balerinu
Madzid Šošić kakav majstor 2 utakmice 2 gola Borcu, bolji od boljeg.
Jaber procvjetao, Denis ga oslobodio veceras obaveza.
Doktorski.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ova 2 Brazilca nisu losi. Ima u njima materijala. Da je Radinovic malo vise imao smisla,mogao je par puta dobro uposliti Vinija,da ga vise vidimo sa loptom. Ovako je par puta krenuo iz bas teskih situacija,i cini se da zna i ima muda. A ovaj u sredini bi bas mogao biti dobar. Veceras Al jaber i Sosic odlicni.
Sad napad na trece mjesto.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:05Nisam ja ni sumnjao u igrace, nego u gospodu sa zvizdaljkom i zastavicama na terenu![]()
Al eto, ni to im nije pomoglo veceras![]()
Bravo i za postavku Denisa. Lagumdzija i Huso su Jabera bas rastereti li a njega bilo svugdje. Trci, zuji i pokusava cijelu utakmicu. Onakve dvije asistencije, zuti bezveze dobio.
Majstor.
Valjda Coric ne tumpa previse za derbi. Trebaju nama i Boljevic i Krpic itekako, hajmo sad pokusat najjace.
Itekako mogu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Denise molim te ko Boga, nemoj mijenjati sastav i ne vraćaj Boljevića više nikako. Buntovnike i one koji te miniraju obavezno pošalji na trebine, nemoj ih držati ni na klupi. Mi ćemo izboriti Europu a ovih 6 kola do kraja daj priliku onima koji se bore. I jednom kapa do poda tebi !
Volim te Zeljo!
Ja sam zasluzan za ovakvu borbenost jer sam prije tekme napiso da igraju za nas navijace a imza sebe.Jesam reko hajmo 6 boba i eto Evrope a i para.Boljevicu dacu ti zastavicu Zelje pa masi rukama sa njom.Ovaj drugi Brazilac sto je uso je strasan igrac.
-
- Kontakt:
eh sad kad sam se smirio, cisto da kazem koju slagali se ili ne
RADINOVIC sa VINIJEM zamalo pa perfektan, zaustavili su Kulasina
VINI je cudan igrac, totalno drugaciji od Santosa, voli 1v1 da igra
Danga u spicu igra veznog, to se zove poginuti za ekipu
Dzabi i Madze, ZELIM VAM REAL MADRID
Mahmic iz utakmice u utakmicu bolji i bolji
Galic je odigrao mozda utakmicu svoje karijere (Izuzev 2 gola konama)
Cveta, Leo i Radovac, ziceri sa klupe
DENISE, HVALA TI

RADINOVIC sa VINIJEM zamalo pa perfektan, zaustavili su Kulasina
VINI je cudan igrac, totalno drugaciji od Santosa, voli 1v1 da igra
Danga u spicu igra veznog, to se zove poginuti za ekipu
Dzabi i Madze, ZELIM VAM REAL MADRID
Mahmic iz utakmice u utakmicu bolji i bolji
Galic je odigrao mozda utakmicu svoje karijere (Izuzev 2 gola konama)
Cveta, Leo i Radovac, ziceri sa klupe
DENISE, HVALA TI

kako da te ne volim
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987, Lokomotifa i 37 gostiju.