Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Boze ekipe i igraca. Kako moze bog da cuva ovo. Tacno da se covjek zapita.
Majers i vukovic morali crveni dobiti, kvrzic i karolina po zuti.. kako to udara bezobrazno, odvratno, ciganski...zna da su pod imunitetom, trunke karaktera nemaju..
Ja ne mogu zamisliti naseg npr mustafica ili kyeremeha da ovako nekog udaraju
Majers i vukovic morali crveni dobiti, kvrzic i karolina po zuti.. kako to udara bezobrazno, odvratno, ciganski...zna da su pod imunitetom, trunke karaktera nemaju..
Ja ne mogu zamisliti naseg npr mustafica ili kyeremeha da ovako nekog udaraju
-
- Kontakt:
Mario utakNica Ivankovic i onaj status „Dajte im odmah titulu“,ipak ima tezinu 

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- feniksptica
- Kontakt:
Glupani...zamisli koliko moras bit pa da ovakvim suđenjem samo iz kola u kolo vise motivises protivnika da još više zapne
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto je najgore igrači Borca se ponašaju kao da je sve uredno. Kvržić me posebno razočarao, evropski igrač stvarno ali karakterno i moralno nula uostalom kao i ostatak ekipe Borca.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Malo nepravedno prema Njegomiroviću.
Odradio je svoj posao odlično, igrači Borca zakazali. Vala više ih nije mogao pogurati ni on.
Nemoj ga kazniti Vico nije do njega bilo....
Odradio je svoj posao odlično, igrači Borca zakazali. Vala više ih nije mogao pogurati ni on.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Gdje si ti? Nisi pisao odavno? Jel sve uredu?feniksptica je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06Glupani...zamisli koliko moras bit pa da ovakvim suđenjem samo iz kola u kolo vise motivises protivnika da još više zapne
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ovo sto rade i kako sude Bojcu granici sa nemogucim.IMResurrected je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:01Svaka cast Zeljeznicaru. Velika pobjeda. Ocito se Borac sa njima jako tesko nosi, posebno na Grbavici.
Veceras su pokradeni. Ponisten im je cist go. Borcu je oprosten jedan crveni i 3-4 zuta minimalno. Jedno pet auta im je navuceno, a svaki kontakt je bio prekrsaj. Zatim izmisljeni faulovi u napadu, umjesto pustanja prednosti u go sansi svira faul... sve je Njegomirovic uradio da im navuce, ali nije moglo.
Fudbalski odlicna partija Zeljeznicara, koliko se moglo igrati fudbala ovdje. Al Jaber je odigrao simultanku u oba pravca. Ne znam da li je bio nesto posebno inspirisan ili mu mozda vise odgovara da igra blize golu, ali ovo je vhrunska utakmica bila od njega. Strasan, strasan igrac.
I on ima majku, nemoj ga VicoRiquelme1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:07Malo nepravedno prema Njegomiroviću.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- feniksptica
- Kontakt:
Odustanem ovako na proljeće od nase lige kad interesi prorade i sudije daju gasPendulum je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:07Gdje si ti? Nisi pisao odavno? Jel sve uredu?feniksptica je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06Glupani...zamisli koliko moras bit pa da ovakvim suđenjem samo iz kola u kolo vise motivises protivnika da još više zapne
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vala baš, pa nije on kriv što igrači Borca nisu padali u 16m.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:07Odradio je svoj posao odlično, igrači Borca zakazali.
Puno je gori od ostatka ekipe. Čovjek je zamalo teško povrijedio dva igrača Sarajeva, ni okrenuo se nije. Nema tu karaktera i morala. Dno.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Stvarno nevjerojatna utakmica Želje. Pored onakvog navlačenja teško da bi i Real bolji rezultat izvukao.
Nisam ovoliko skočio na gol Zrinjskog ne pamtim, kao večeras na sva 3 vaša, pogotovo zadnji.
Još jednom, HVALA od
Nadam se da nećemo uspjeti ovo prokockati.
Nisam ovoliko skočio na gol Zrinjskog ne pamtim, kao večeras na sva 3 vaša, pogotovo zadnji.
Još jednom, HVALA od
Nadam se da nećemo uspjeti ovo prokockati.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- Riquelme1921
- Kontakt:
O tome ti pričam.ik0ik0 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:10Vala baš, pa nije on kriv što igrači Borca nisu padali u 16m.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:07Odradio je svoj posao odlično, igrači Borca zakazali.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakav harakiri, produzio 10 da ga daju, oni ga primili. Za historiju blama

Snsd prćija nek rastali pare od europe ove godine i naredne pravac druga liga, kao po navici
Slab si reziser.Herson je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:51Borac će pobijediti, a ovi će se kao boriti.onako je napisao/la: ↑23 apr 2025, 21:48Samo fino su ovo dogovorili veceras. Coric odmara pola ekipe, Borac ne pritisce puno, Njegomirovic vec poceo pomalo da navlaci, tek toliko da ih opravda pred navijacima. Borac ce na kraju pobjedit, navijaci Zeljeznicara ce reci, borili smo se, nije nam dao sudija, Coric ce opet biti bez zamjerke prema deckima I na kraju svi zadovoljni. Idemo dalje.
U nedelju će ovi "bojkotaši" početi u prvih 11. Providno.
Probaj ponovo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I naravno da ce na pregledu kola reci da je zeljin go regularan kad su vec izgubili da se malomoperu i njegomirovicu jedno 2 suspenzije
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Penal Jattee u BL penala nije bilo nikako,start za zatvora nad Lulicem i kontra faul,40 zutih i 3 crvena,nocas cist gol ponisti,crveni ne svira brutalna kradja i nakon ove 3 tekme sa sarajevskim klubovima niko se iz sudijske organizacije bijedne se nije oglasio a svako kolo se oglase.
Trenutno korisnika/ca: ASD, bavariapivo, Fudo, Lavcina, Vanja8, Varijantas8 i 37 gostiju.