Samo cu ti reci , i aju igrace koji dobivaju 10x manju platu ali zato ginu za taj dres dok kod nas imas strane placenike koji samo čekaju 1 u mjesecu da ih mirvic isplati. Daj frizure,auta,nargile. Nazalost nije sve u novcu ni ti ce biti. Nadam se da je ovo zadnja sezona mirvicaMokraKifla je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:00Mene stid kad vidis sta si ulozio sta si dobio kone u dugovima milionskim i na bod ti stizu i stavljaju te u nezgodnu situaciju za tu 3. poziciju. Dobro i to dobro se zapitati da li postajemo samo biznis za pranje para ili se borimo za sportsko priznanje?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naravno da je sramota. Muka gledati onu smijuriju i amaterizam protiv Slobode. Ne zalaganje, bez zelje, bez ideje. Zato i kazem, ne dobiju li derbi nek idu u pm, ja nemam vise ni zivaca ni snage gledati onu ne profesionalnost iErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 22:54Ne zasluzujemo ali moramo uzeti kup i moramo ostati treci. Sramota je brate.
ono bolikurcenje na utakmici.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Da nam je dzeno ziv pa da nas povede u finalu 

Hahaha jbte koliko dijagnoza na jednom mjestu 
Nakon Borca i prolaska u finale, Zekicuu dozivotni ugovor, ne smije mu niko A reci, do aaaaaaaa ne zasluzujemo evropuuuu baaa, zekicu ako ne pobjedis smetljareee ides po ispisnicu

Nakon Borca i prolaska u finale, Zekicuu dozivotni ugovor, ne smije mu niko A reci, do aaaaaaaa ne zasluzujemo evropuuuu baaa, zekicu ako ne pobjedis smetljareee ides po ispisnicu

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 23 apr 2025, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije ni tebi lahko u životu. Ništa od Husrefa, ništa od Čičkovog ulja, ništa od odlaska Mirvića. Baš te ništa ne ide ..
A ovi što im je "dosta svega" - znamo. Vidjeli smo sve protiv te iste Slobode. Niste bili tad, nemojte ni na derbi doći. Nemojte ni na Euro utakmice doći. Dosta vam je svega ovoga.
Počnite padel da pratite.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 23 apr 2025, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nemoj lagati za plate.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06Samo cu ti reci , i aju igrace koji dobivaju 10x manju platu ali zato ginu za taj dres dok kod nas imas strane placenike koji samo čekaju 1 u mjesecu da ih mirvic isplati. Daj frizure,auta,nargile. Nazalost nije sve u novcu ni ti ce biti. Nadam se da je ovo zadnja sezona mirvicaMokraKifla je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:00Mene stid kad vidis sta si ulozio sta si dobio kone u dugovima milionskim i na bod ti stizu i stavljaju te u nezgodnu situaciju za tu 3. poziciju. Dobro i to dobro se zapitati da li postajemo samo biznis za pranje para ili se borimo za sportsko priznanje?
Dobro je sto Velez slovi kao nas prijateljski klub, treba odmah vidjeti da se dole bodovi zavrse i nadati se da ce Posusje obezbjediti opstanak prije zadnjeg kola.
Ja sa cuo da igraju za dzabeEastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06Samo cu ti reci , i aju igrace koji dobivaju 10x manju platu ali zato ginu za taj dres dok kod nas imas strane placenike koji samo čekaju 1 u mjesecu da ih mirvic isplati. Daj frizure,auta,nargile. Nazalost nije sve u novcu ni ti ce biti. Nadam se da je ovo zadnja sezona mirvicaMokraKifla je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:00Mene stid kad vidis sta si ulozio sta si dobio kone u dugovima milionskim i na bod ti stizu i stavljaju te u nezgodnu situaciju za tu 3. poziciju. Dobro i to dobro se zapitati da li postajemo samo biznis za pranje para ili se borimo za sportsko priznanje?
-
- Kontakt:
Ne podnosim željezničar al ljudi su veceras popišali kriminalce i neka su ih . Ja to kod nasih igraca nisam vidio kad smo igrali na kosevu protiv borca . Ja se nadam da ce ovaj kiks protiv slobode pa i ovo sto je željezničar veceras odigrao biti motiv nasim igracima i da dobijemo derby . Provukli su nam se 2x ovu sezonu sad je pravi trenutak da nasa ekipa pokaze kvalitet , mozda ovo sve i nije lose pred derby.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Da ih je Borac rutinirao, nasi bi vjerovatno u derbi usli lagani skroz, ovako su vidjeli da ti vrlo lako mogu ugroziti trecu poziciju pa ocekujem da zapnu, jer kvalitetniji jesmo, sto se vidjelo u oba derbija, samo da odigraju borbeno i nadam se sa manje sebicnosti ovaj derbi.bordobijeli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:11Ne podnosim željezničar al ljudi su veceras popišali kriminalce i neka su ih . Ja to kod nasih igraca nisam vidio kad smo igrali na kosevu protiv borca . Ja se nadam da ce ovaj kiks protiv slobode pa i ovo sto je željezničar veceras odigrao biti motiv nasim igracima i da dobijemo derby . Provukli su nam se 2x ovu sezonu sad je pravi trenutak da nasa ekipa pokaze kvalitet , mozda ovo sve i nije lose pred derby.
NEK IZGUBE plavo-bijeli, CIJELU NOC DA SLAVIMO!
-
- Kontakt:
Nemas igrace. Niko se ne fajta, nema hrabrosti i borbenosti. Cak ni u kup ne vjerujem. Ekipa nije psihički jaka ni sekundebordobijeli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:11Ne podnosim željezničar al ljudi su veceras popišali kriminalce i neka su ih . Ja to kod nasih igraca nisam vidio kad smo igrali na kosevu protiv borca . Ja se nadam da ce ovaj kiks protiv slobode pa i ovo sto je željezničar veceras odigrao biti motiv nasim igracima i da dobijemo derby . Provukli su nam se 2x ovu sezonu sad je pravi trenutak da nasa ekipa pokaze kvalitet , mozda ovo sve i nije lose pred derby.
-
- Kontakt:
Jest upravu si, ja sam čuo da Boljević ima 1500KM i 20 maraka za svaku asistenciju.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06Samo cu ti reci , i aju igrace koji dobivaju 10x manju platu ali zato ginu za taj dres dok kod nas imas strane placenike koji samo čekaju 1 u mjesecu da ih mirvic isplati. Daj frizure,auta,nargile. Nazalost nije sve u novcu ni ti ce biti. Nadam se da je ovo zadnja sezona mirvicaMokraKifla je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:00Mene stid kad vidis sta si ulozio sta si dobio kone u dugovima milionskim i na bod ti stizu i stavljaju te u nezgodnu situaciju za tu 3. poziciju. Dobro i to dobro se zapitati da li postajemo samo biznis za pranje para ili se borimo za sportsko priznanje?
Dangubić ima 2500KM, a Šošić pazi sad tek 650 eura sa hranom.
-
- Kontakt:
Nema potrebe da se brinemo, podrška našim pulenima za bod protiv fenjeraša, Zekić se dogovorio sa Hordama na dočeku, Sloboda nije bitna utakmica, mrtvi Željo primi 5 komada i on da nam bude prijetnja, dodje nas tri hiljade i hoćemo pobjedu...
Opet smo se doveli u situaciju da nam Evropa zavisi od toga da moramo osvojiti kup. Po ko zna koji put neozbiljnost.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako ne možemo osvojiti Kup na 2 utakmice protiv nikad lošijeg Širokog , uz dužno poštovanje , Europu neka igraju ostala 2 kluba.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Tik-takjurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:32Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.Herson je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:28Nemoj relativizrati ovo. Nije uopšte nebitna utakmica.jurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:24Ma vrlo pametno
Odmorili se za derbija i kup
Nebitna utakmica igralo 5-6 juniora
Normala bas
Sa pobjedom večeras, u derbi smo mogli ući totalno relaksirani sa 6 bodova viška. Ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju. Ko može garantovati da osvajamo Kup?
Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući
Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.
Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.
-
- Kontakt:
Ovaj šta god napiše u kontru bude.Herson je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:19Tik-takjurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:32Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.
Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući
Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.
Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.
-
- Kontakt:
Od prvog mjesta do evo 4.tog. to moze samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Opusti seHerson je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:19Tik-takjurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:32Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.
Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući
Biće to sve top
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, mnon46, nedimmmm1337, perodeformero, Tatamata1946 i 61 gost.