FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Derby je deby psiha cesto odluci . Koliko je željezničar veceras dobio samopouzdanja toliko je se ispraznio fizički i emocionalno . Željezničar se digao poslje Mostara i negative sad ocekujem od nas da to isto uradimo poslje kiksa s slobodom . Ocekujemo reakcije ekipe i da vidimo na derbyu imaju li igraci Fk Sarajeva onu stvar . Vamos Rajvosa.
Mi smo bolja ekipa od njih, ostali su nam duzni zadnja dva derbija, tako da vjerujem u pobjedu u nedjelju aBd 

-
- Kontakt:
Kad se sve pogleda , ne uzme li derbi (ni x nam ne odgovara) zekicu je vrijeme da ide
Naravno, apsolutno se slazem. Ja govorim o tome da s ovolikim ulaganjima ne mozes 7 kola do kraja strepiti za izlazak u Evropu. Morali smo imati bar +10 u odnosu na 4. mjesto. Od borbe za titulu smo se oprostili porazom od Borca na Kosevu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Eee pitarskog mentaliteta ko vremenska prognoza nije ni cudo sto igraci bjeze od nas stvarno smo toksični.
Hahhahahah kralju dobio je dozivotni ugovor nakon polufinala izgleda da si zaboravioEastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:28Kad se sve pogleda , ne uzme li derbi (ni x nam ne odgovara) zekicu je vrijeme da ide

Klasican pitarluk...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne do nam allah . Do jucer ganjali titulu a sad ni 4 mozda necemo ako nas sloga uzmeJames1987 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:29Hahhahahah kralju dobio je dozivotni ugovor nakon polufinala izgleda da si zaboravioEastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:28Kad se sve pogleda , ne uzme li derbi (ni x nam ne odgovara) zekicu je vrijeme da ide![]()
Klasican pitarluk...
Slažem se , ali suštinski 1 pravi kiks je ovaj sinoć , i opet na kraju bi bilo samo 3 boda prednosti.Čak i sa x , nama je raspored teži nego njima + Kup imamo , i to nam je sve ove sezone.vedinjo98 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:29Naravno, apsolutno se slazem. Ja govorim o tome da s ovolikim ulaganjima ne mozes 7 kola do kraja strepiti za izlazak u Evropu. Morali smo imati bar +10 u odnosu na 4. mjesto. Od borbe za titulu smo se oprostili porazom od Borca na Kosevu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Šest ti majki yebem
Je li moguće da ste ovolike kukavice? 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Njihovi bojkotuju, svadjaju se, primaju petice za poluvrijeme, ali oni se bore za dres dok su kod nas placenici. Nasima plate astronomske, a kod njih igraju za milju i po' i hranu. Logicno.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06Samo cu ti reci , i aju igrace koji dobivaju 10x manju platu ali zato ginu za taj dres dok kod nas imas strane placenike koji samo čekaju 1 u mjesecu da ih mirvic isplati. Daj frizure,auta,nargile. Nazalost nije sve u novcu ni ti ce biti. Nadam se da je ovo zadnja sezona mirvica
Nemoj te skretnicarske demagogije ovdje, ziv bio.
Koliko je ovih strucnjaka bilo na utakmici sinoc?
I da ode nece vas pulen doci.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:28Kad se sve pogleda , ne uzme li derbi (ni x nam ne odgovara) zekicu je vrijeme da ide
Eo ni Velez ga nece...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Koji nas igrac "gine" na terenu. Mozda mali Mujakic. Nemas igraca da se bori za grb. Kao sto je bio rahmanovic . Jos nemamo gulijaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:34Njihovi bojkotuju, svadjaju se, primaju petice za poluvrijeme, ali oni se bore za dres dok su kod nas placenici. Nasima plate astronomske, a kod njih igraju za milju i po' i hranu. Logicno.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06Samo cu ti reci , i aju igrace koji dobivaju 10x manju platu ali zato ginu za taj dres dok kod nas imas strane placenike koji samo čekaju 1 u mjesecu da ih mirvic isplati. Daj frizure,auta,nargile. Nazalost nije sve u novcu ni ti ce biti. Nadam se da je ovo zadnja sezona mirvica
-
- Kontakt:
Nisam za njega bgm, ali jesam za nekog domaceg trenera nesto kao dudic. Zao mi je sto se njemu nije dala prilika kao sto se janezu davala i sad zekicuNazorUso je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:39I da ode nece vas pulen doci.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:28Kad se sve pogleda , ne uzme li derbi (ni x nam ne odgovara) zekicu je vrijeme da ide
Eo ni Velez ga nece...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Buraz, quotaš ne bipolarnu, već multipolarnu osobu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:34Njihovi bojkotuju, svadjaju se, primaju petice za poluvrijeme, ali oni se bore za dres dok su kod nas placenici. Nasima plate astronomske, a kod njih igraju za milju i po' i hranu. Logicno.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06Samo cu ti reci , i aju igrace koji dobivaju 10x manju platu ali zato ginu za taj dres dok kod nas imas strane placenike koji samo čekaju 1 u mjesecu da ih mirvic isplati. Daj frizure,auta,nargile. Nazalost nije sve u novcu ni ti ce biti. Nadam se da je ovo zadnja sezona mirvica
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 23 apr 2025, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zekic nek opet derbi na Kosevu pokusa sa Unusicem na LB. Nije lose bilo
- relativizam
- Kontakt:
Ne pamtim kad je derbi dobila neka ekipa kojoj baš gori pod nogama za "nesto "
-
- Kontakt:
Ne pamtim kad smo ulazili u derbi sa losijom atmosferom a oni sa boljom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, samoFKS, Tatamata1946 i 80 gostiju.