Nismo ga uzeli na zub al mu sve najmilije ma k.i.t.u.... natknemofeniksptica je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:42Idealna situacija za Njegomirovica.
Sve je probo a rezultat mu se poklopio da ga raja ne uzme na zub ( ne računajući ovaj forum)
Win win
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jer si JEDAN JEDINI...........
- svrakino1921
- Kontakt:
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:37Desetaru, ja mislim da si ti ovdje jedan od iskusnijih, ali nema vezesvrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:23Molim za odgovor od ovih iskusnijih forumaša @ dusja,@vanja@feniks@nisamismirmirvic@zaostrog@antisisoje@avenija koji se razumiju u kvalitet igraca na pitanje - KAKVI SU NAM BRAZILCIPo meni ovaj Vini solidan, nije neka taraba. Ovaj drugi sto je usao mi je zanimljiviji. Djeluje brz, par finih dugih lopti poslao. Mogli bi nesto vise reci da ste placali porez, ovako je tesko ocijeniti ljude, tek zaigrali.
Hvala
Šta hoćeš druže? Realno je bilo mesarenje sa obe strane večeras, sa naše puno više. I vi ste padali na sve i svašta, pogotovo na onaj prolaz Kulašina ispred sjeverne tribine, u drugom poluvremenu, moraš priznati da ono nije bio faul. Ali opet ću ponoviti, potpuno zasluženo ste dobili, jer smo mi igrali sa sistemom "lako ćemo sa Njegomirom" dok ste vi igrali sa mu*ima.Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:43Imas li stida kao navijac Borca da se javis sa takvim komentarima, a ne da imate zastitu sudija nego guranje na max, nema kluba kojeg niste ostetili u ligi. Ovo veceras je bilo uzasno sudjenje u vasu korist. Nevjerovatno da niko to ne spominje od medija.
Ako mi kazes da je ok sudjenje, zelim ti takvu pravdu u zivotu na svakom polju![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Al Jaber pokazao klasu realno..
Neki dan mi se smiju, a isto sam rekao.
Neki dan mi se smiju, a isto sam rekao.
Poslije ovakvog sudjenja njegomirovica kera, ne moze sladje nego da pobijedis u 90oj. Igraci borca, strucni stab i sudije, bez obraza i casti. Razgulite s baze.
NE ZNAS TI MENE I MENI SLICNU JALIJU
NE ZNAS TI MENE I MENI SLICNU JALIJU
- relativizam
- Kontakt:
Ovaj sektas još uvijek na ovom forumu?
A neki dan rekao da je naša armija genociddna, ima li razlog zašto nije otjeran sa foruma ?
Čisto onako,jer znam dosta raje koja je zbog manje provokacija i gluposti banovana skroz
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nemojte se iznenaditi kada vam pošaljemo fakturu za krov na jugu. Zaslužili smoTheNoblesMo je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:11Stvarno nevjerojatna utakmica Želje. Pored onakvog navlačenja teško da bi i Real bolji rezultat izvukao.
Nisam ovoliko skočio na gol Zrinjskog ne pamtim, kao večeras na sva 3 vaša, pogotovo zadnji.
Još jednom, HVALA od
Nadam se da nećemo uspjeti ovo prokockati.

Grupa iznad svakog pojedinca.
- svrakino1921
- Kontakt:
WWIN liga BiH 24/25
FK ŽELJEZNIČAR - FK BORAC (0 : 0) 2 : 1
Datum: 23.04.2025 20:45
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 6300
Sudija: Njegomirović Aleksandar (Prnjavor)
A1: Macić Amer (Mostar) | A2: Lazić Damir (Brčko)
Delegat: Đuran Mario (Modriča)
Posmatrač suđenja: Mujić Elvis (Banovići)
FK ŽELJEZNIČAR - FK BORAC (0 : 0) 2 : 1
Datum: 23.04.2025 20:45
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 6300
Sudija: Njegomirović Aleksandar (Prnjavor)
A1: Macić Amer (Mostar) | A2: Lazić Damir (Brčko)
Delegat: Đuran Mario (Modriča)
Posmatrač suđenja: Mujić Elvis (Banovići)
ja mislim da je vcrs najteze onom hudniku hirošu dosao u borac da okusi slast titule kad ono prc

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Rekao je adminu da se zbunio.relativizam je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:49Ovaj sektas još uvijek na ovom forumu?
A neki dan rekao da je naša armija genociddna, ima li razlog zašto nije otjeran sa foruma ?
Čisto onako,jer znam dosta raje koja je zbog manje provokacija i gluposti banovana skroz

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Al onaj ko je uopste dozvolio da Njegomirovic sudi nakon utakmice Borac Igman, njega treba u Neretvu baciti.
-
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sviraj penal picko cetnicka citavu utakmicu, nisam nesto cuo da se sudija direktno ikad i bilo gdje ovako prozvao.. kad na svakom stadionu ovakav prijem dobiju mozemo se nadati promjenama, mi ih moramo povesti zapamtite to
i ako poslije ovoga dodje neki maloumnik da pise za navijace zelje kako su cetnici onda nama nema pomoci definitivno
barem smo jedini glasno ustali i prozvali odgovorne picoke
i ako poslije ovoga dodje neki maloumnik da pise za navijace zelje kako su cetnici onda nama nema pomoci definitivno
barem smo jedini glasno ustali i prozvali odgovorne picoke
Vi ste tu utakmicu dobili i crveni, Borac nije dobio crveni otkako je Vico tu, a govorimo o 100+ utakmica, sto bi Baka reko "sto ste neobjektivni"TheNoblesMo je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:44Krali su naši, krali su vaši, ali ovi su nas sve prestigli za 3 kruga. Svakome se pomagalo za penal, ofsajd, crveni, ali da se nekome cijelu utakmicu navlači svaki faul, svaki aut, svaka sitnica, to nisam vidio osim u korist Borca.bhsport je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:15Nadam se da ce vam Velež dati iz penala slicnog kao Kajkut 2017.TheNoblesMo je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:11Stvarno nevjerojatna utakmica Želje. Pored onakvog navlačenja teško da bi i Real bolji rezultat izvukao.
Nisam ovoliko skočio na gol Zrinjskog ne pamtim, kao večeras na sva 3 vaša, pogotovo zadnji.
Još jednom, HVALA od
Nadam se da nećemo uspjeti ovo prokockati.
Sta je Brko, sta to ti hoces?
Sretno u derbiju da izborite Europu.
Ovo je najveca lakrdija u historiji, cak i ako se uzmu nizi rangovi naseg fubala.
Čestitke Želji na borbenoj i dobroj igri! Borac loš, bezvoljan i s ovom utakmicom je izgubio prvo mjesto, mostarci su namirisali krv, i ovo nece pustit, imaju kao i Borac zaštitu sudaca i mislim da ce po 9-ti put postati prvaci!
Sad derbi dobit i kone nek strijepe u finalu kupa
Mogli bi i vi bez Europe ostat
Ipak nodi nije dusman, drazi ste mi od Sirokog
Mogli bi i vi bez Europe ostat

Ipak nodi nije dusman, drazi ste mi od Sirokog

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 apr 2025, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovi pokradose sve zivo, a balija glupi nasjeda na njihovo kao spprtsko prepucavanje oko cevapa, stvarno nacija za izucavanja.
Proslo kolo kvrzic morao crveni dobit, i onda Boga pitaj kakav bi ishod utakmice bio 70min igrac manjeAvantiBL je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:48Šta hoćeš druže? Realno je bilo mesarenje sa obe strane večeras, sa naše puno više. I vi ste padali na sve i svašta, pogotovo na onaj prolaz Kulašina ispred sjeverne tribine, u drugom poluvremenu, moraš priznati da ono nije bio faul. Ali opet ću ponoviti, potpuno zasluženo ste dobili, jer smo mi igrali sa sistemom "lako ćemo sa Njegomirom" dok ste vi igrali sa mu*ima.Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:43Imas li stida kao navijac Borca da se javis sa takvim komentarima, a ne da imate zastitu sudija nego guranje na max, nema kluba kojeg niste ostetili u ligi. Ovo veceras je bilo uzasno sudjenje u vasu korist. Nevjerovatno da niko to ne spominje od medija.
Ako mi kazes da je ok sudjenje, zelim ti takvu pravdu u zivotu na svakom polju![]()
Danas zabijate gol na osnovu njegovog ubacaja
Vukovic direktan crveni morao dobit veceras
Majers bilo materijala za bar 3 zuta
Karolina isto
kvrzic i veceras divlji noge polomio sam sebi aBd
ovakvu zastitu kao borac nikad niko nije imao
Hocu reci da je sudija bio 12ti igrac Borca kao i inace te da je gurao Borac na svakom koraku pocevsi od vracanja auta vs ne vracanja Borcevih igraca, do nepostojecih faulova u korist Borca, izmisljenih zutih za odugovlacenje, sjeckanje igre, apsolutno sve, sramota ziva.AvantiBL je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:48Šta hoćeš druže? Realno je bilo mesarenje sa obe strane večeras, sa naše puno više. I vi ste padali na sve i svašta, pogotovo na onaj prolaz Kulašina ispred sjeverne tribine, u drugom poluvremenu, moraš priznati da ono nije bio faul. Ali opet ću ponoviti, potpuno zasluženo ste dobili, jer smo mi igrali sa sistemom "lako ćemo sa Njegomirom" dok ste vi igrali sa mu*ima.Argentina je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:43Imas li stida kao navijac Borca da se javis sa takvim komentarima, a ne da imate zastitu sudija nego guranje na max, nema kluba kojeg niste ostetili u ligi. Ovo veceras je bilo uzasno sudjenje u vasu korist. Nevjerovatno da niko to ne spominje od medija.
Ali ako je tebi to normalno, zao mi te iskreno. Kazem ti, zelim ti takvu pravdu u zivotu, ako ovo podrzavas i branis. Posebno takvu pravdu zelim tvojim najblizima, pa ti skontaj je li ovo sudjenje i djeljenje pravde bilo uredu ili nije.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 25 gostiju.