Što meni, ne kontamzeljovolimte je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:58Mislim da je Mamba nervni slom na sjeveru dobio zbog Njegomirovica. On ce uvijek navijati za Zeljeznicar.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:47Zar ni da čestitaju Mamba21 i Bojudaosinebu (Hulahopka) svom voljenom klubu...
A ovaj rezultat je tebi i Pablu najteze pao.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
**** to, nek smo ovo dobili.Riquelme1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:07Što meni, ne kontamzeljovolimte je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:58Mislim da je Mamba nervni slom na sjeveru dobio zbog Njegomirovica. On ce uvijek navijati za Zeljeznicar.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:47Zar ni da čestitaju Mamba21 i Bojudaosinebu (Hulahopka) svom voljenom klubu...
Možda od korone naša najveća pobjeda u premijer ligi
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma slažem se, mislim da je vakat završit te svađe, barem do kraja sezone.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:08**** to, nek smo ovo dobili.Riquelme1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:07Što meni, ne kontamzeljovolimte je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:58
Mislim da je Mamba nervni slom na sjeveru dobio zbog Njegomirovica. On ce uvijek navijati za Zeljeznicar.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Realno, častim Boljevića kartom za derbi.
Više ćeš nama pomoći sa mlataranjem rukama, nego ekipi na terenu.
Više ćeš nama pomoći sa mlataranjem rukama, nego ekipi na terenu.

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Kakvo pojacanje je Sosic, jos nase dijete, samo na svoj pogon i bice to sve uredu insallah.
Tuga... Nevjerica... Botovi na aparatima....
Šta je ovo bilo večeras? Borbenost, odlučnost, smirenost, trka, zalaganje, ludilo na tribinama. Prejako.
Svaka čast momci. Madžid fantastičan a naš, Jaber igračina.
Oni ti ga pu*e Deniseeee....
Idemo dalje, idemo jako.... Nek je stid sve one koji su mogli a nisu htjeli doći večeras na utakmicu.

Šta je ovo bilo večeras? Borbenost, odlučnost, smirenost, trka, zalaganje, ludilo na tribinama. Prejako.
Svaka čast momci. Madžid fantastičan a naš, Jaber igračina.
Oni ti ga pu*e Deniseeee....
Idemo dalje, idemo jako.... Nek je stid sve one koji su mogli a nisu htjeli doći večeras na utakmicu.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Je*ite se
Šalu na stranu, baš zaslužena pobjeda na srčanost i mu*a, čestitam.
Ako administracija smatra da provociram, izvinjavam se, nije to uopšte namjera.

Šalu na stranu, baš zaslužena pobjeda na srčanost i mu*a, čestitam.
Ako administracija smatra da provociram, izvinjavam se, nije to uopšte namjera.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
-
- Kontakt:
Za ove dusebriznike sto kazu da su Krpic i Boljevic truhle jabuke u svlacionici:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hahahha, hvala što si me se sjetio.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:47Zar ni da čestitaju Mamba21 i Bojudaosinebu (Hulahopka) svom voljenom klubu...
Čestitke naravno, ovo je nešto što želim od igrača, trenera, borba.
Idemo na Koševo, pa šta Bog da.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Za svlačionicu ne znam, al' su na terenu opasno truhli.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:19Za ove dusebriznike sto kazu da su Krpic i Boljevic truhle jabuke u svlacionici:
Najbolje se vidjelo večeras u kontrama. 33x brži nego u dosadašnjim utakmicama.
Krpa i dalje može dati ruke, al' ono mlataralo na Jug sa nama za derbi je najbolja opcija.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
NIkad nisam vjerovao u tu bojkot pricu, jednostavno se padne u formi i neki igraci nisu na nivou da igraju u prvih 11 zbog toga. Sve je to normalno, samo ih se ne treba forsirati sve dok se ne vrate na optimalan nivo.
Oni ti ga puse Deniseeeeeeeee

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Ima li golova gdje?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Sta ce kloc, popisao vas je Denis na kraju i citava publika. Mozes na sjeveru u cosku plakati jer ce ostati trener, vjerujem i pobjeda da ti je tesko pala. Veliki mangupi prije svega, naklon do poda. Ovi nickovi i protiv Denisa znam da vam je tesko, ali hajde kad kiksamo vi ste tu opet. Pozdravljam vas srdacno.Riquelme1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:07Što meni, ne kontamzeljovolimte je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:58Mislim da je Mamba nervni slom na sjeveru dobio zbog Njegomirovica. On ce uvijek navijati za Zeljeznicar.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:47Zar ni da čestitaju Mamba21 i Bojudaosinebu (Hulahopka) svom voljenom klubu...

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Cekam ih ko ozebo sunce
-
- Kontakt:
Na kojoj si tribini bio?Pablo11 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:29Sta ce kloc, popisao vas je Denis na kraju i citava publika. Mozes na sjeveru u cosku plakati jer ce ostati trener, vjerujem i pobjeda da ti je tesko pala. Veliki mangupi prije svega, naklon do poda. Ovi nickovi i protiv Denisa znam da vam je tesko, ali hajde kad kiksamo vi ste tu opet. Pozdravljam vas srdacno.Riquelme1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:07Što meni, ne kontamzeljovolimte je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:58
Mislim da je Mamba nervni slom na sjeveru dobio zbog Njegomirovica. On ce uvijek navijati za Zeljeznicar.
A ovaj rezultat je tebi i Pablu najteze pao.![]()
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin, Orvel, voltron30 i 30 gostiju.